Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ :ΟΛΗ Η ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 2η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΤΗΣ Ν.Δ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ :

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ :"Στημένη η δολοφονία Φύσσα". (BINTEO)

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ...ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΛΩΣΟΥΝ TΗN ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :

ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ» ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε ένα αμερικανικό στρατόπεδο στο νότιο Ιράκ και σε μια περιοχή στην ασιατική ακτή της Κωνσταντινούπολης, από τι αρχές της πρώτης δεκαετίας του 2000, εκπαιδεύονταν οι σημερινοί Τζιχαντιστές που τον τελευταίο χρόνο έχουν συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη με τα φρικτά τους εγκλήματα τα οποία πρόβαλλαν σαν τηλεοπτικά σου.
Σύμφωνα με την τουρκική επιθεώρηση Aksyon, στο αμερικανικό στρατόπεδο φυλακισμένων ισλαμιστών της Αλ Κάιντα,

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ :Το θολωμένο μου μυαλό 'Κάποτε στην Αμερική'

ΧΑΠΑΚΩΜΑΤΑ- ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΕΣ -ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ-ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ-ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ME GUEST STAR ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ:

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
Απίστευτη πρόκληση μέσα στο ίδιο το Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής! Αδιαφορία και ηλιθιότητα ή σιχαμερή προπαγάνδα εις βάρος της Ελληνικής ιστορίας και του τόπου μας;
Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από το σάλο που δημιούργησε η απόφαση των Σκοπιανών να ονομάσουν  το νέο αρχαιολογικό μουσείο τους: “Arheološki Muzej na Makedonija” δηλαδή «Αρχαιολογικό Μουσείο Μακεδονίας»! Πολλοί ψευτοεπαναστάτες ξεσηκώθηκαν για την «τιμή των όπλων» και κυρίως για την τιμή… των ψήφων!

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ «ΜΑΤΑ ΧΑΡΗ» ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Υπήρξε στην πραγματικότητα και αν ναι, ποια ήταν αυτή η μυστήρια Ελληνίδα-Ρωμιά κατάσκοπος, που ακόμα και σήμερα απασχολεί τους Τούρκους καθώς οι συλλήψεις αλλά και οι δίκες που άρχισαν στα τουρκικά στρατοδικεία από την αρχή του 2014, συνεχίζονται μέχρι σήμερα με βαριές κατηγορίες για συνεργία σε κατασκοπεία σε βάρος της Τουρκίας!
Το Ιούνιο του 2012 μαθαίναμε ότι μια μυστήρια γυναίκα ελληνικής καταγωγής από την Σμύρνη, με το όνομα, (ψευδώνυμο ;), Άννα, είχε δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που συγκλονίζονταν από το μεγαλύτερο σκάνδαλο κατασκοπείας στην ιστορία τους.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ : ΝΥΦΗ 6 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΟΥΔΑΝ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Η παιδεραστία στο Ισλάμ έχει την μορφή του γάμου, ενός ισλαμικού γάμου όπου παρατηρείται συχνά το άθλιο φαινόμενο η νύφη να είναι πολύ μικρής ηλικίας, μέχρι και… έξη ετών, όπως το περιστατικό που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο μουσουλμανικό Σουδάν. Άλλωστε, όπως κηρύττει το Κοράνι, (το οποίο τελευταία έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα), οι γυναίκες θεωρούνται σαν τα «χωράφια» του άντρα και όποτε αυτοί γουστάρουν, τα σπέρνουν σύμφωνα με τις ορέξεις τους.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"


ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ :ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η…ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ...
Η τουρκική και όχι ελληνική, είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και με τον λεκτικό θησαυρό της τουρκικής γλώσσας, μπορούμε να φιλοσοφήσουμε σε… πολύ υψηλά πνευματικά επίπεδα. Αυτά τα πρωτοφανή δεν την υποστηρίζει κάποιος Τούρκος διανοούμενος, ή ακαδημαϊκός, ή επιστήμονας, αλλά… μια Ελληνίδα καθηγήτρια πανεπιστημίου. Αυτή είναι η κύρια Ελένη Κουτσουραδή, διευθυντήρια του Κέντρου Ανθρωπινών Δικαιωμάτων του πανεπιστήμιου του Maltepe, μέλος κάποιου Ιδρύματος Τούρκων Φιλοσόφων και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φιλοσόφων.

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Ο Ιερός Λόχος προσφέρει στους αναγνώστες του το καλύτερο δώρο-παιχνίδι για τις Χριστουγεννιάτικες - Πρωτοχρονιάτικες γιορτές
Ένα παιχνίδι που θα σας συναρπάσει τόσο πολύ που θα ξεχάσετε και το συνηθισμένο έθιμο των ημερών ,αυτό της χαρτοπαιξίας. 
Δείτε την εορταστική προσφορά μας:

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

MERRY RAMAZAN - Τα Πολυπολιτισμικά Κάλαντα της Ελλάδας

ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά, στην γειτονική Τουρκία ένα ογκώδες πλεονάζων ανθρώπινο δυναμικό που συσσωρεύεται στις δυτικές περιοχές, σύμφωνα με τα τελευταία άκρως ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία, αναζητά απεγνωσμένα ζωτικό χώρο. Παράλληλα εξελίσσεται βάσει οργανωμένου τουρκικού σχεδίου, όπως θα δούμε παρακάτω, η αλλοίωση του εγχώριου πληθυσμού με την εισροή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

ΟΥΟΥ... ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΨΩΡΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΗΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;; ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΟ.
Χθες, μετά και από την ψηφοφορία και αφού οι πρώην χρυσαυγίτες και νυν ανεξάρτητοι βουλευτές Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος υπερψήφισαν τον Σταύρο Δήμα, στους διαδρόμους και στο περιστύλιο της Βουλής ακούστηκε ένα εξωπραγματικό σενάριο. Οτι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαν να ψηφίσουν υπέρ του Σταύρου Δήμα ώστε «να μην εκλεγούν οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ».

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ -ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ
Υπέρ του Σταύρου Δήμα ψήφισαν πριν από λίγο οι δύο πρώην βουλευτές της Χ.Α. και νυν ανεξάρτητοι Χ. Αλεξόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε.   Ο Αλεξόπουλος είχε πριν από λίγο δηλώσει όταν ρωτήθηκε για το τι θα ψηφίσει ότι θα μιλήσει την ώρα της ψηφοφορίας.   Την ώρα που ψήφιζαν οι συγκεκριμένοι ακουγόταν έντονος θόρυβος από τα έδρανα της Χ.Α. και όχι μόνο. 
«Εχω τη συνείδησή μου καθαρή, έπραξα το καθήκον μου», δήλωσε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητος κ. Στάθης Μπούκουρας,

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ "ΕΘΑΨΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ O ΣΚΑΝΔΑΛΟΘΑΦΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ....

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ...
Νέο έγκλημα Ντογιάκου: Συγκάλυψη Σαμαρά - Στο αρχείο η υπόθεση Χαϊκάλη
Έκλεισε η υπόθεση με την απόπειρα χρηματισμού του Χαϊκάλη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, η οποία φανερώθηκε από το περιβόητο βίντεο, που προβλήθηκε από το ελεύθερο διαδίκτυο, παρά τις προσπάθειες Ντογιάκου.
Το γνωστό υποχείριο του Σαμαρά, αποφάσισε να κλείσει την υπόθεση, χωρίς να διεξάγει τις απαραίτητες έρευνες για την διερεύνηση της υπόθεσης. Ενδεικτικό του πόσο «στημένος» είναι ο Ντογιάκος

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ!...ΘΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;

"ΜΑΜΙΑΔΕΣ" ΤΗΝ ΜΑΜΗΣΑΤΕ...
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ:
1) ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ Ή ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
2) Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
Αμέσως μετά τη δημοσίευση του ντοκουμέντου της ντροπής με την εντολή Σαμαρά στον «Παναθηναϊκάκια», οι Ευρωβουλευτές μας έθεσαν το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποβάλλοντας σχετική επίκαιρη ερώτηση.

ME THN EYXH TOY ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.(EIKONEΣ)

ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ALEXIS...ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ALEXIS ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ(ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ...)
Ο Αλέξης Τσίπρας έφαγε με τον Αρχιεπίσκοπο και ιερείς: Δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια της Εκκλησίας [εικόνες] 
Την ευχή να μην γίνονται συσσίτια από την Εκκλησία και τις υπόλοιπες δομές σε δυο –τρία χρόνια από σήμερα, διατύπωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, υποδεχόμενος τον Αλέξη Τσίπρα στο «Δημήτρειο» Κέντρο, στο οποίο βρίσκουν καθημερινά τροφή και δημιουργική απασχόληση περισσότερα από 60 παιδιά.