Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΜΑΡΑΣ : ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ


Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή.

Ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΝΔ.
Ούτε φυσικά κανένα από τα τρία (3) ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλο, Παπανδρέου, Ποτάμι).
Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή.
Γιατί;

1) Για μια Ελλάδα επιτέλους ανεξάρτητη. Μια Ελλάδα που δεν θα ζητάει την άδεια των ξένων αφεντικών για να παίρνει αποφάσεις για το καλό του έθνους και του λαού της. Μια Ελλάδα κυρίαρχη και όχι ένα προτεκτοράτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να αποφασίζει ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφισμάτων για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, κι όχι το παρασκήνιο. Η ανεξάρτητη Ελλάδα προϋποθέτει αυτάρκη Ελλάδα. Και η αυτάρκεια έρχεται με σκληρή δουλειά, κι όχι με καφενεία, καζίνα και μπαρ.

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ...

ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ...

Τούρκος αρθρογράφος :"Μήπως δεν είμαστε Τούρκοι αλλά έχουμε ελληνική και αρμενική καταγωγή."


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στην Τουρκία ένα άρθρο του γνωστού και επώνυμου Τούρκου αρθογράφου της τουρκικής εφημερίδας, Taraf, Ahmet Altan, επί τη ευκαιρία της δημόσιας συζήτησης που άνοιξε τελευταία ο ίδιος ο Ταΐπ Ερντογάν, για την μεγάλη τούρκο-οθωμανική ιστορική κληρονομιά. Σε αυτό το άρθρο ο Altan ομολογεί δημόσια ότι οι Τούρκοι δεν… είναι Τούρκοι, αλλά έχουν κοινή ελληνική και αρμενική καταγωγή.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΤΟ 2015


Μήνυμα Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για το νέο έτος

Μήνυμα Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για το νέο έτος

Η Χρυσή Αυγή εύχεται ένα καλό Αγωνιστικό έτος σε όλους τους Έλληνες, ευημερία και Εθνική ελευθερία στην Πατρίδα μας και απαλλαγή από τα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Και ο "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" καλύπτει Σαμαρά : "Aπόπειρα εκβιασμού του πρωθυπουργού από την Χ.Α με ηχητικά"


ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ;; ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
Σούλα η ανταρσούλα

Η εικονιζόμενη κυρία [που δεν γουστάρω να μάθω το όνομα της] είναι μια από τις γνωστότερες τηλε-επαναστάτριες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Εσχάτως εκλέχτηκε και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, ώστε να προωθήσει τα συμφέροντα των αλβανοαφροασιατών "παράτυπων" μεταναστών, που έχουν παρατυπήσει την Ελλάδα [έτσι το λένε τώρα...]
Και μέχρις εδώ καλά.

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΟΣ Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Κάποτε κάποιος είχε πει «δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το Σύμπαν διατυπώνονται επιφυλάξεις». Έτσι νιώθω κάθε που ακούω ή διαβάζω θεωρίες περί του «αριστερού διαλείμματος» και πώς μετά το ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι θα σοβαρευτούν και θα επιστρέψουν σε λογικές λύσεις. Μόνο αφέλεια, άγνοια και κάποιας μορφής μεσσιανισμού δείχνουν αυτές οι δηλώσεις. Και εξηγώ γιατί: