Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΟΥΑ ΧΑ ΧΑ... Ντόρα : "Όσοι έφυγαν και ψήφισαν Χρυσή Αυγή να γυρίσουν, να στηρίξουν υγιείς δυνάμεις για το μεταναστευτικό."

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ "ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΜΙΛΑΜΕ...ΤΟΣΟ "ΥΓΙΕΙΣ" ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Με ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη καλεί όσους "έφυγαν" και ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή στις προηγούμενες εκλογές, να επιστρέψουν και να "στηρίξουν υγιείς δυνάμεις για το θέμα του μεταναστευτικού".
Η ανάρτηση της:
Καλώ όσους έφυγαν να πάνε στην ΧΑ,να επιστρέψουν και να στηρίξουν υγιείς δυνάμεις για το θέμα του μεταναστευτικού #ekloges2015 #ND #aathinas
— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) January 10, 2015


Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο NEWS 247, η ίδια είχε δηλώσει πως "οφείλουμε συνολικά να επανασχεδιάσουμε τη μεταναστευτική μας πολιτική".

"Το θέμα δεν είναι μόνο η αποτροπή της λαθρομετανάστευσης και η προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων. Είναι και η χάραξη πολιτικών που θα επιτρέπουν στους νόμιμους μετανάστες την κοινωνική ενσωμάτωση και την προκοπή", είχε δηλώσει.

Σε σχέση με το "άνοιγμα" προς ψηφοφόρους είχε δηλώσει ακόμη:

"Πίστευα και πιστεύω ότι η φυσική ροπή της ΝΔ είναι προς το κέντρο. Ναι, εκτιμώ ότι το άνοιγμα προς τους κεντρώους ψηφοφόρους θα μπορέσει να μας δώσει πολιτική ισχύ και υπεροχή. Οι ψηφοφόροι του κέντρου είναι πολιτικά άστεγοι και η παραταξή μας μπορεί να τους εκφράσει. Τώρα, το να λέμε δύσκολες αλήθειες για σύνθετα προβλήματα, όπως για το μεταναστευτικό, δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε ξενοφοβική ατζέντα. Γενικώς όμως η εκμετάλλευση του λαϊκού αισθήματος για λόγους μικροπολιτικής, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στη χώρα".
http://dexiextrem.blogspot.gr/