Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΡΙΔΗ...Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πώ ποιος είσαι.

Μια οφειλόμενη απάντηση στον όψιμο… κομμουνιστοφάγο Μάκη Βορίδη
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος
«Η δικιά μας η γενιά τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα, θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή». Τάδε έφη Μάκης Βορίδης, χωρίς να ντρέπεται καθόλου, σε συγκέντρωση οπαδών της ψοφοδεξιάς νουδούλας…
Να ντρέπεται, διότι ότι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα (οι δικοί μας παππούδες και όχι οι μεγαλοαστοί του κάθε Βορίδη…), το ξεπούλησε και το εξευτέλισε η άτιμη ΝΔ! Η οποία:

  • Νομιμοποίησε –και μάλιστα άνευ όρων- το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας.
  • Παρέδωσε την ελληνική κοινωνία (και ειδικώς την παιδεία…) στον αριστερισμό, που επέβαλλε καθεστώς σκληρής ιδεολογικής –και όχι μόνον- τρομοκρατίας.
  • Κατεδίωξε απηνώς και ενέκλεισε στας φυλακάς Κορυδαλλού, το 1974, όσους πολέμησαν γενναία με τα όπλα τον ξενόδουλο και ξενοκίνητο βουλγαροκομμουνισμό, και το 2013 τους πολιτικούς τους απογόνους.
  • Συνεχίζει μέχρι σήμερα να μοιράζει συντάξεις «αντιστασιακών» στους συμμορίτες, που σήκωσαν τα όπλα κατά της Πατρίδος, για να την ξεπουλήσουν με το κομμάτι!
  • Περιφρόνησε τα εθνικά μνημόσυνα υπέρ των αγρίως δολοφονηθέντων από τα κονσερβοκούτια των κομιτατζήδων, χαρακτηρίζοντάς τα «γιορτές μίσους».
  • Συγκυβέρνησε δύο φορές με τους κομμουνιστοσυμμορίτες του Συνασπισμού (1989) και της ΔΗΜΑΡ (2012), νομιμοποιώντας τους στην συνείδηση του λαού, ως… συνταγματικό τόξο!
  • Και τώρα, με την ελεεινή, τρισάθλια, αντεθνική και αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική της, φέρνει στην εξουσία ένα συνονθύλευμα ορφανών του Τσαουσέσκου και του Χότζα!
Να το βουλώσουν, λοιπόν, οι διάφοροι Βορίδηδες, διότι δεν δικαιούνται να ομιλούν για τους αγώνες και τις θυσίες των παππούδων μας! Και να πάψουν να ασελγούν στην μνήμη τους!
Ενόψει των εκλογών της Κυριακής, απευθύνομαι σε κάθε Έλληνα πατριώτη που πιστεύει ειλικρινώς σε ότι υπερασπίστηκαν γενναία με τα όπλα οι παππούδες μας: Κάθε ψήφος στην ΝΔ είναι και μια σφαίρα στην καρδιά της Ελλάδος! Η μόνη εθνική επιλογή είναι η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
Ζήτω η Νίκη!  
http://www.xryshaygh.com/