Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Κάποια ζωάδια νομίζουν πως το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα παίζει στο δίπολο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και πως μόνο αυτές οι δύο επιλογές υπάρχουν.

Μάλιστα οι ΝΔκράτες γνωστοί τρομοκράτες από εποχής του δόγματος "Καραμανλής ή τανκς" προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και πάλι τον λαό μη τυχόν και έλθουν οι... μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και μας πάρουν τα σπίτια και τις καταθέσεις μας... Νομίζουν πως ακόμα κοιμάται ο λαός...

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η ΝΔ μας πήρε και τα σπίτια και τις καταθέσεις μας, όχι οι μπολσεβίκοι. Η ΝΔ κατάφερε με την ανθελληνική και υποτακτική της πολιτική να οδηγήσει τους μπολσεβίκους στην Εξουσία στην οποία και πάλι θα συμμετέχει αφού ο Τσίπρας χωρίς τον Σαμαρά δεν μπορεί να κυβερνήσει με αυτοδύναμη κυβέρνηση. 



Το δε ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ξοφλήσει ενώ και η ΝΔ πνέει τα λοίσθια.. Το πολιτικό σκηνικό λοιπόν δεν στηρίζεται στο δίπολο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ όπως θέλουν τα τσοντοκάναλα του συστήματος να μας περάσουν αλλά στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσή Αυγή η οποία εντός των ημερών απαλλάσσεται από τις κατηγορίες με απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και δεν θα υπάρξει καν δίκη, ενώ μάλιστα η Εξουσία ήδη την περιμένει τους επόμενους 5 μήνες το πολύ όταν ο λαός διαπιστώσει την προδοσία και το δούλεμα που του έκαναν τόσο καιρό με την συγκυβέρνηση Τσίπρα - Σαμαρά που έρχεται...

Οι αριστεροί λοιπόν με τον ΣΥΡΙΖΑ και οι δεξιοί με την Χρυσή Αυγή και όποιος κερδίσει τελικά. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές και φυσικά εγώ ως δεξιός Πατριώτης και Εθνικιστής, επιλέγω την Χρυσή Αυγή.

Ούτε μία ψήφος χαμένη στην ψοφοδεξιά του Σαμαρά που τελειώνει οριστικά όπως τέλειωσε και το ΠΑΣΟΚ.

Χρυσή Αυγή ΔΑΓΚΩΤΟ για να ξεβρομίσει ο τόπος από τους κλέφτες, τους απατεώνες, τα λαμόγια, τους προδότες και τα ανθελληνικά σκουλήκια.Μόνο η ΧΑ μπορεί να το πετύχει αυτό γιατί είναι και η μόνη που το θέλει και το επιδιώκει.. Γιαυτό και το σύστημα προσπάθησε να την φυλακίσει και να την φιμώσει. Ό,τι και να κάνει όμως το διεφθαρμένο και προδοτικό μεταπολιτευτικό Σύστημα, η ΧΑ έρχεται  στην Εξουσία σύντομα γιατί έτσι λέει το πεπρωμένο και αυτό δεν αλλάζει.


http://ygro-pyr.blogspot.gr/