Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ Χ.Α ΤΩΡΑ!!!...Η ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει την ψαλίδα από την Νέα Δημοκρατία. Το ζητούμενο πλέον για τον Σύριζα είναι η αυτοδυναμία και όχι η πρωτιά αφού αυτή είναι εξασφαλισμένη . Η αυτοδυναμία του εξαρτάται κυρίως από τα ποσοστά της Νεας Δημοκρατίας . Όσο υψηλότερα είναι αυτά τόσο χαμηλότερα θα είναι των υπολοίπων κομμάτων.
Το αποτέλεσμα είναι να κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ περισσότερες έδρες και να είναι πιο κοντά στις 151 που του δίνουν αυτοδυναμία.
Αυτό εξαιτίας του εκλογικού νομού του νεοδημοκράτη Προκόπη Παυλόπουλου που μάλλον θεωρούσε απίστευτο ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεπεράσει ποτέ την Ν.Δ.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Η αυτοδυναμία θα λύσει τα χέρια του Τσίπρα με ανεξέλικτες επιπτώσεις στα εθνικά θέματα και σε αυτά της λαθρομετανάστευσης.
Ήδη έχει εξαγγείλει την Ελληνική ιθαγένεια σε κάθε παιδί Λαθρομεταναστών που θα γεννιέται στην Ελλάδα.(Και αυτοί γεννούν σαν Κουνέλια)


Η ψήφο στην Ν.Δ πλέον δεν θα έχει αντίκρισμα αφού και η ίδια απέτυχε να δώσει λύσεις σε αυτά τα μεγάλα θέματα...ούτε η ΑΟΖ έγινε όπως έταζε ο Σαμαράς στο Ζάππειο ούτε δόθηκε λύση στους Λαθρομετανάστες , ούτε η εγκληματικότητα μειώθηκε , ούτε η προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο , και τα Σκόπια συνεχίζουν να διεκδικούν το όνομα "Μακεδονία".
Μάλιστα η ηγεσία της Ν.Δ έγινε και πιο "λάιτ" σε αυτά τα θέματα, πλησιάζοντας τις θέσεις των Αριστερών , ψηφίζοντας για Ιθαγένεια των Λαθρομεταναστών και φέρνοντας αντιρατσιστικούς νόμους κάνοντας τα χατίρια της Αριστεράς.
Τελευταία μάλιστα έδωσε και δικαίωμα ψήφου στους "μετανάστες"(το είχε εξαγγείλει ο ίδιος )με αποτέλεσμα απο τις προηγούμενες εκλογές να έχουν δικαίωμα ψήφου 50.000 "μετανάστες"περισσότεροι. 
(Δες ΕΔΩ)

Η μόνη λύση για ισχυρή αντιπολίτευση σε αυτά τα φλέγοντα εθνικά θέματα είναι μια δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλή
Είναι η μόνη δύναμη που δεν κάνει πίσω παρά τον διωγμό και την φίμωση που της έχει επιβληθεί παράνομα.
Αν είσαι δεξιός και πατριώτης και θέλεις μια ισχυρή φωνή στα εθνικά θέματα ψηφίζεις ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ειδάλλως ψηφίζεις Ν.Δ και δίνεις αυτοδυναμία στην ΣΥΡΙΖΑ.

Διονύσιος Γιαννόπουλος.