Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...

...ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ.
Γράφει ο IMAGINOS
 Τα γράφω και τα ξαναγράφω αυτά εδώ και χρόνια αλλά στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε... Η πρώτη και μεγαλύτερη αιτία της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας είναι η λαθρομετανάστευση. Ούτε νταβατζήδες, ούτε λαμόγια, ούτε τοκογλύφοι, ούτε Siemens, ούτε λίστες Λαγκάρντ, ούτε μίζες, ούτε Τσοχατζόπουλοι, ούτε φοροδιαφυγή ευθύνονται ουσιαστικά για την οικονομική καταστροφή και λαίλαπα των μνημονίων. Όλα αυτά έχουν μεν κόστος για την οικονομία αλλά το πρώτο και μεγαλύτερο κόστος έχει η ύπαρξη και οι παράνομες ή και νόμιμες δραστηριότητες των αλλοδαπών μέσα στην πτωχευμένη μας χώρα. Ιρλανδία και Πορτογαλία κατάφεραν να ξεφύγουν από το μνημόνιο όπως και η Ισλανδία, επειδή ακριβώς δεν είχαν το πρόβλημα της ύπαρξης εκατομμυρίων λαθρομεταναστών να απομυζούν αυτές τις χώρες.


Φανταστείτε πως για 5 δις δανεικά, οι εταίροι μας μας εκβιάζουν με νέα συνεχή μνημόνια και απαιτούν αιματηρές νέες θυσίες τον Ελληνικό λαό κάθε λίγο και λιγάκι. Την ίδια στιγμή οι αλλοδαποί στέλνουν κάθε χρόνο στις χώρες τους νόμιμα ή παράνομα, τουλάχιστον 20 δις ζεστό ευρώ μέσω εμβασμάτων  ή άλλων τρόπων, 20 δις που είναι μάλιστα μαύρα και κυρίως αφορολόγητα από τον γελοίο Ελληνικό ξενολαγνικό κράτος.

Έχει γεμίσει παντού η Ελλάδα με "μαγαζάκια αλλοδαπών" που διεκπεραιώνουν τραπεζικές υπηρεσίες όπως αποστολή εμβασμάτων, συναλλάγματος, κεφαλαίων κλπ και απορώ πως μπορεί και γίνεται αυτό επιτρεπτό από το Κράτος. Μάλιστα τα μαγαζάκια αυτά λειτουργούν κυρίως ως κέντρα πώλησης κινητών τηλεφώνων, ή είναι κομμωτήρια, ή μπακάλικα - μανάβικα - μίνι μάρκετ ή ίντερνετ καφέ ή μέχρι και bar - εστιατόρια κλπ!!!!!!!!  Πως γίνεται αυτό εδώ και χρόνια και γιατί αυτά τα μαγαζιά δεν ελέγχονται από τις αρμόδιες Αρχές δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά.. Ασχολούνται μάλιστα οι κρατικές Αρχές με τις λίστες Λαγκάρντ για να  βγάλουν από την μύγα ξύγκι, κυνηγούν όποιον Έλληνα βγάλει έχω λεφτά αν και αυτό επιτρέπεται και είναι νόμιμο, αλλά τους αλλοδαπούς που στέλνουν κάθε χρόνο στις χώρες τους 20 δις ευρώ, δεν τους ακουμπάει κανείς, ούτε τους ρωτάει που τα βρήκαν!!!!!!

Έχουμε λένε συνεχώς πρόβλημα ρευστότητας και κινδυνεύουν μισθοί συντάξεις και καταθέσεις. Μα φυσικά και έχουμε όταν κάθε χρόνο 20 δις στέλνονται από τους αλλοδαπούς στις χώρες τους χωρίς μάλιστα το Κράτος να ορίζει έστω κάποιο μικρό φόρο. Στην Αμερική υπήρχε αυτό το πρόβλημα με τους Μεξικανούς μετανάστες αλλά εκεί οι Πολιτείες των ΗΠΑ όρισαν στα εμβάσματα προς Μεξικό, φορολόγηση παρακράτησης που φτάνει μέχρι και 60% με αποτέλεσμα η εκροή προς το Μεξικό στην  ουσία να σταματήσει σχεδόν τελείως. Εδώ στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει απολύτως καμία παρακράτηση στα εμβάσματα των αλλοδαπών προς τις χώρες τους; Μπορεί κάποιος αρμόδιος να απαντήσει;

Να μη μιλήσω τώρα και για το γενικότερο κόστος της ύπαρξης τόσων εκατομμυρίων αλλοδαπών στην Ελλάδα έτσι; Να πούμε για τις συντάξεις που παίρνουν χωρίς ένα ένσημο; Να πούμε για την εντελώς δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Να πούμε για τα 1200 μηνιαίο επίδομα AIDS που παίρνουν κυρίως οι αφρικανοί αλλά και γενικότερα όλα τα επιδόματα; Να πούμε για το κόστος στην Παιδεία για τους αλλοδαπούς μαθητές που πλέον είναι περισσότεροι και από τους Έλληνες σε πολλά σχολεία της χώρας; Να πούμε για τη μαύρη εργασία και το κόστος της ανεργίας που έχουν φέρει στους Έλληνες και τα ασφαλιστικά ταμεία; Η μήπως να αρχίσω να μιλώ για τις εγκληματικές και παράνομες δραστηριότητες των   αλλοδαπών, εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, λευκής ή μαύρης σαρκός, παρεμπόριο, λαθρεμπόριο, ληστείες, δολοφονίες κλπ; Το κόστος όλων αυτών ξεπερνάει τα 60 δις κάθε χρόνο και την ίδια στιγμή κόβουν μισθούς συντάξεις και απολύουν Έλληνες για να πάρουμε την επόμενη δόση των 5 δις από τους νταβατζήδες της Ευρώπης!!!!

Όταν λοιπόν οι αλλοδαποί μας κοστίζουν το μισό καθαρό εθνικό προϊόν της Ελλάδος κάθε χρόνο, ποιος ηλίθιος μπορεί να περιμένει να υπάρξει ποτέ διαφυγή και απαλλαγή από τα μνημόνια χωρίς πρώτα να φύγουν από την χώρα οι λαθροεισβολείς; Δεν είμαστε αποικιοκρατική χώρα σαν την Γαλλία, Βρετανία, Ολλανδία, Ισπανία κλπ ώστε να υποχρεούμαστε να ταΐζουμε τους πρώην υπόδουλους μας ούτε να τους δίνουμε ιθαγένεια πράγμα που είναι και αντισυνταγματικό. Είναι αυτά ρατσιστικά; Ας είναι. Διαλέξτε τι θέλετε όμως. Θέλετε να ψοφήσετε στην πείνα για χάρη των λαθροεισβολαίων; Για να μη σας λένε λοιπόν ρατσιστές, ψοφήστε. Κανένα πρόβλημα.

Ποιος άλλος όμως σας τα λέει αυτά για να ξεστραβωθείτε; Κανείς. Μόνο από την ΧΑ μπορεί να τα ακούσεις, γιαυτό και την έχουν στη φυλακή... Συνεχίστε τον ύπνο νεοέλληνες και καλό ψόφο.

http://ygro-pyr.blogspot.gr/