Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΣΙΠΡΑ : Κατατέθηκε η αίτηση παράτασης του Μνημονίου

Κατατέθηκε τελικώς σήμερα η αίτηση για την παράταση του μνημονίου από τους συγκυβερνώντες παρά τις φανφάρες των προηγούμενων ημερών για «ανυποχώρητη στάση» και για «Κούγκι» σε περίπτωση που οι «δανειστές» επιμείνουν στην απαίτηση για παράταση του μνημονίου.
Τα ελλαδικά ΜΜΕ πραγματοποιούν μία τεράστια επιχείρηση παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού, ώστε να εμφανιστεί η κυβίστηση και η υποταγή στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων, ως δήθεν «συμβιβασμός». Ενδεικτικός ο τίτλος πολλών εφημερίδων και δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες περί “Παράταση της «Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης»”. Με λεξιμαγείες και χρήση ορολογίας επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό Λαό, για να μην εξαγριωθούν οι πλατείες που από την «Ανάσα Αξιοπρέπειας» περνάνε απότομα στην παράταση του μνημονίου.

Ας δούμε δύο αδιαπραγμάτευτες και αδιάψευστες πραγματικότητες, μέσα από ντοκουμέντα:
  1. Σύμφωνα με τροπολογία της κυβερνήσεως των Σαμαροβενιζέλων σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείαςο Σαμαράς στις 8 Δεκεμβρίου του 2014 όταν όλοι μιλούσαν για παράταση του μνημονίου, στην ουσία είχε παρατείνει την «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», όπως ακριβώς τώρα ο Τσίπρας. Βεβαίως τότε όλοι καλώς μιλούσαν για παράταση του μνημονίου, γιατί είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, όπως θα δούμε παρακάτω.
  2. Η «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης» της οποίας παράταση ζήτησε ο Τσίπρας είναι κατ’ ουσίαν το μνημόνιο. Όπως αναγράφεται στην Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης: «Η διαθεσιμότητα και η παροχή Χρηματοδοτικής Ενίσχυσης στο πλαίσιο της παρούσας Σύμβασης, συμπεριλαμβανομένων των Διευκολύνσεων εξαρτώνται από τη συμμόρφωση του Δικαιούχου Κράτους Μέλους με τα μέτρα που ορίζονται στο Μνημόνιο»
Συνεπώς ο Τσίπρας κατέθεσε αίτηση για παράταση της συμμόρφωσής της Ελλάδος με τους κανόνες, τους όρους και τις προσταγές του Μνημονίου. Το «Κούγκι» έγινε πασχαλιάτικη λαμπάδα και η «αξιοπρέπεια» έγινε «παράταση της γονυπετούς στάσης». Και σε άλλα με υγεία!
Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Πρώτης τάξεως κυβίστηση από τον Σύριζα με την παράταση της δανειακής σύμβασης
Το αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης ισοδυναμεί με 100% Μνημόνιο και συνέχιση της ανθελληνικής πολιτικής των διεθνών τοκογλύφων.»

http://www.xryshaygh.com/