Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σε 6 χρόνια θα γιορτάσουμε τα 200 έτη από την ελληνική επανάσταση του 1821, ας είμαστε τότε ελεύθεροι...


Πριν 194 χρόνια στην Αγία Λαύρα, στην Πελοπόννησο, υψώθηκε από τους Έλληνες το Ιερό λάβαρο της επαναστάσεως, από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό. Μετά από 400 περίπου χρόνια σκλαβιάς, τυραννίας και υποδούλωσης από τους σημερινούς μας <<<φίλους>>> Τούρκους (ώ, τι ειρωνεία...). 
Η Ελλάδα υπό την καθοδήγηση των μεγάλων αγωνιστών, άρχισε σιγά - σιγά κομμάτι - κομμάτι να απελευθερώνεται. Η πλήρης απελευθέρωση βέβαια δεν έγινε ποτέ, μιας και σήμερα ακόμη η Ελλάδα έχει αλυτρωτές και αλησμόνητες Πατρίδες. Όχι επειδή οι Έλληνες δεν μπορούσαμε να απελευθερώσουμε σαν Έθνος όλα μας τα εδάφη. Εδώ καταφέραμε, κατάφεραν καλύτερανα σηκώσει η μικρή Ελλάς το ανάστημα της στην τεράστια τότε οθωμανική αυτοκρατορία. Δεν θα μπορούσε ο ελληνισμός να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε; Θεωρώ πως σαφέστατα θα μπορούσε. Γιατί δεν το έκανε;...
Από την στιγμή που η Ελλάδα στηρίχτηκε σε πλάτες ξένων δυνάμεων και εγχώριων πολιτικών, έχασε την δύναμη της. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει μέχρι και σήμερα, στηριζόμαστε σε ξένους οι οποίοι σαφώς και δεν εξυπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά και σε πολιτικούς προδότες και δοσίλογους που πάνω από όλα βάζουν το προσωπικό συμφέρον και όχι το εθνικό.
Τέλος πάντων για να κλείσω το θέμα η σημερινή ελληνική εδαφική επικράτεια είναι πολύ μικρότερη από αυτήν που μας αξίζει και μας ανήκει, χωρίς επεκτατικές βλέψεις, χωρίς να διεκδικούμε κάτι που δεν μας ανήκε ποτέ. Μακάρι να μείνουν έτσι τα σύνορα μας. Γιατί γείτονες που έχουμε και με τους πολιτικούς που μας κυβερνούν (ειδικότερα από τον Β' Π. Πόλεμο μέχρι σήμερα), πολύ φοβάμαι ότι θα κλάψουμε σύντομα κι άλλα εδάφη. Μακάρι να διαψευστώ.
Όμως όλα τα παραπάνω περάσανε σε δεύτερη μοίρα τα τελευταία χρόνια. Μιας και η Ελλάδα, η Πατρίδα μας βιώνει μια νέα σκλαβιά. Ίσως πιο βάρβαρη και πιο σκληρή από εκείνη των Τούρκων. Είναι όμως πιστεύω στο χέρι μας να αντισταθούμε, να σηκώσουμε για μια ακόμη φορά κεφάλι στους κατακτητές. Αυτήν την φορά όμως ο κατακτητής δεν είναι ένας, είναι πολλοί:
- Είναι οι Έλληνες πολιτικοί
- Είναι η παγκόσμια ΝΤΠ
- Είναι τα όργανα της ΝΤΠ: Ε.Ε, Δ.Ν.Τ, ΝΑΤΟ κλπ.
Κι όμως οι Έλληνες έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι αν πεισμώσουμε κι αν πάνω απ'όλα ενωθούμε, φοβέρα δε μας σκιάζει καμιά.
Η μόνη λύση για ελληνική ανάσταση, είναι εθνική επανάσταση.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ Ε.Δ. ΜΑΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

http://irineossamothraki.blogspot.gr/