Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Βουλευτής της ΝΔ κάνει τον Κινέζο για το ηχητικό Σαμαρά - Ντογιάκου

Δεν τόλμησε να σχολιάσει τις εντολές του Σαμαρά προς τον εισαγγελέα Ντογιάκο
Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» και στην συζήτηση για την δικαστική υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο παρουσιαστής κ. Νικολόπουλος έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον βουλευτή της ΝΔ Γκίκα όταν του ζήτησε να σχολιάσει το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Ο Κερκυραίος βουλευτής έχασε την γη κάτω από τα πόδια του, έκανε πως δεν καταλάβαινε ενώ παράλληλα δεν... θυμόταν σε ποιο βίντεο αναφερόταν ο κ. Νικολόπουλος. Εν συνεχεία έγινε μια λεπτομερής επεξήγηση από τον κ. Νικολόπουλο για το σχετικό ντοκουμέντο και ο νεοδημοκράτης είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει πράγματα που δεν ξέρει. (σ.σ. επειδή δεν ξέρει τι να πει).

Κλείνοντας ο παρουσιαστής συνέστησε στους ακροατές από την Κέρκυρα να βάλουν στον κ. Γκίκα να ακούσει το συνταρακτικό ντοκουμέντο όπου ο Σαμαράς δίνει εντολές στον εισαγγελέα Ντογιάκο (Παναθηναϊκάκια) να φυλακίσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής.






Η άρνηση σχολιασμού του συγκεκριμένου ηχητικού φανερώνει για ακόμη μια φορά την ενοχή του Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας στην φυλάκιση των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Είναι πλέον ξεκάθαρο και το γνωρίζουν οι πάντες πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικές και έγιναν από την δικαστική παράγκα της ΝΔ πράγμα που ομολόγησε άλλωστε και ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος.
Ακολουθεί το επίμαχο ντοκουμέντο, το οποίο... δεν άκουσε και δεν γνωρίζει ο βουλευτής της ΝΔ Γκίκας.

http://www.xryshaygh.com/