Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Έλληνες - παιδιά ενός κατώτερου Θεού

Τασία, η μεταναστασια.
Έτοιμη να τα δώσει όλα στους λαθρομετανάστες [κι οταν λεμε όλα, εννοούμε όλα...]
Καλά, ε?

Η κυρία [στη φωτό] είναι έτοιμη να τα δώκει όλα [κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα...]
Τώρα θα μου πεις, αν μιλάμε για την κυρία της φωτογραφίας, ποιος θα βρεθεί να τα πάρει αυτά τα "όλα?"
Αμ' θα βρεθεί...

Διότι αυτή η χώρα κυρίες και κύριοι είναι σαν τον Κρόνο, προτού γεννήσει τον Δία. Τρώει τα παιδιά της, χωρίς να υπάρχει καμία ελπίδα να βρεθεί κάποιος να της ρίξει μια πέτρα στο συλλογικό της στομάχι για να σταματήσει επιτέλους αυτη η μισελληνική μαζική ανθρωποθυσία.
Οι Έλληνες στην Ελλάδα έχουν καταντήσει παιδιά ενός κατώτερου Θεού.



Και ξεπατικώνω εδώ από το μπλογκ του Γιαννιώτη, για να καταλάβετε που μας έχουν γραμμένους όλες αυτές οι καλοβολεμένες κυρίες του καθεστώτος, που τα δίνουν όλα στους λαθρέποικους και κρατάνε για τον Έλληνα μοναχά το στίγμα του ναζιστή του εγκληματία... 

"...Προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να κάνει και ένα «κοινωνικό καλό», όπως η ίδια λέει, η αναπληρώτριαυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου σχεδιάζει να ενοικιάσει διαμερίσματα ανά την Ελλάδα που είναι ανοίκιαστα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες. 

Μιλώντας στη RealNews η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα. 

Η λύση αυτή επιλέγεται ως άμεση και ευέλικτη, όπως η ίδια είπε, καθώς η κατασκευή νέων δομών ανοιχτής φιλοξενίας θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων, ενώ αποφεύγεται και η δημιουργία «γκέτο». 
Για να γίνει πράξη η νέα μεταναστευτική πολιτική, όπως εξήγησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων...."

Ναι, αδέρφια μου
θα νοικιάσουνε λέει διαμερίσματα για να βάνουνε μέσα τους αλβανοκογκολέζους. Με θέα και κλιματισμό!
Σαν να μην υπάρχουν Έλληνες που κοιμούνται τις νύχτες στα πάρκα σκεπασμένοι με δυο φύλλα ονείρου για μια ζεστή κουβέρτα...
Σαν να μην υπάρχουν Ελληνάκια που τραβάνε το πρωί τον δρομο για το σχολείο, κρατώντας ακόμα τη γεύση της απόγνωσης, από μια μάνα που δεν είχε να τους σερβίρει ένα ποτήρι γάλα.
Σαν να μην υπάρχουν Ελληνίδες, που παζαρεύουν στις εκκλησίες ακόμα και τις ψυχές τους, για μια χούφτα ροβίθια, για ένα πακέτο μακαρόνια... 
Όχι!
Όλα στους λαθρέποικους...

Και τα σπίτια μας, και τα χωράφια μας, και τις ελιές μας και τις μνημες μας και τα μνημεία μας... Όλα!

Σαν να μην είχε ιστορία αυτός ο τόπος πριν πλακώσουν εδώ μέσα οι πεμπτοφαλαγγίτες της αθλιότητας.
Σαν να μην είχαν ματώσει χέρια και πλάτες οι Έλλητνες για να φτιάξουν  τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα σπίτια, που βρήκαν έτοιμα οι λαθροεισβολείς.
Σαν να ανήκαν όλα αυτά στον κάθε άρπαγα που βολεύεται στην εξουσία, και τα δωρίζει μετά στους υποταχτικούς του.

Α, ρε Ελληνα... Πως σε κατάντησαν μωρέ παρία, εκεί που θα έπρεπε να είναι το άσυλο σου και το βασίλειο σου..      
Παιδί ενός κατώτερου Θεού, εσύ που έδωσες στην ανθρωπότητα τέτοιους Θεούς και τέτοιους ναούς, για να έχει να αντικατοπτρίζει ο άνθρωπος την ψυχή του...

http://panusis.blogspot.gr/