Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ε;;;ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ!!!...ΕΤΗΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ:
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΛΕΝΕ;;
ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!
Η Ημέρα της Βαστίλης  Στρατιωτική παρέλαση (Η 14η Ιουλίου στρατιωτική παρέλαση,  militaire du 14 Juillet) είναι γαλλική στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήται το πρωί της 14ης Ιουλίου κάθε έτους στο Παρίσι από το 1880 μεχρι σημερα, σχεδόν χωρίς εξαίρεση.
Η παρέλαση περνά κάτω από το Ηλύσια Πεδία , όπου ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας , η κυβέρνησή του και ξένοι πολιτικοί και πρεσβευτές παρίστανται.
Είναι μία πολύ δημοφιλής εκδήλωση στη Γαλλία , που μεταδίδεται απο τη γαλλική τηλεόραση, και είναι η παλαιότερη τακτική στρατιωτική παρέλαση στον κόσμο.


ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!! 
http://ieroslochos.blogspot.gr/