Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Το πρόβλημά σας είναι οι παρελάσεις ή οι επέτειοι; Απεχθάνεσθε τις τελετές ή την μνήμη; Σας τρομάζουν οι ΟΥΚ ή η εθνική μας συνείδηση;

Θάνατος είναι η λήθη. Κι εμείς δεν ξεχνάμε.

Λοιπόν βρωμόσκυλα, τώρα θα τ’ ακούσετε για τα καλά. Ευγενής με τα κτήνη δεν μπορώ να είμαι. Συγκαταβατικός με τα τέρατα αδυνατώ να γίνω. Κόσμιος με τα τομάρια αρνούμαι να καταστώ. 

Σε κάθε εθνική επέτειο, συνήθως με αφορμή τις παρελάσεις, ξερνάτε σκατά. Αυτό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των δυσκοίλιων, των στριμμένων άντερων, όταν τα σκύβαλα υπερχειλίζουν. Πανηγυράκια οι εκδηλώσεις, φασιστικά κατάλοιπα οι παρελάσεις, μιλιταριστικά στερεότυπα οι ομοιόμορφες στολές, σταγονίδια οι ειδικές δυνάμεις, σπατάλες τα καύσιμα των ελικοπτέρων κτλ κτλ. 

Σκόπιμη, δηλαδή πούστικη, η από μέρους σας διαστρέβλωση της αλήθειας. Γνωρίζετε πολύ καλά ξεσκισμένα εσείς ψοφίμια, ότι οι επέτειοι είναι μέρες μνήμης. Και τιμής. 

Θυμόμαστε τους αγώνες μας. Και τιμάμε τους νεκρούς μας. Κι αυτό τα αλήτικα μυαλά σας δεν το ανέχονται. 

Παίζουμε τον Εθνικό Ύμνο, παρελαύνουμε και γιορτάζουμε, για να θυμηθούμε ένδοξες μέρες, να αποδώσουμε σεβασμό στους νεκρούς και να ακονίσουμε έτσι τη συνείδησή μας, που αμβλύνεται από τη ρουτίνα, τη θλίψη και την ασημαντότητα της σύγχρονης μίζερης ζωής. Αυτή είναι η αλληλουχία και το ξέρετε κοπρίτες. Κι εσείς και τα αφεντικά σας. 

Επέτειος=Μνήμη. Παρέλαση=Τιμή. Μνήμη+Τιμή=Συνείδηση. Εθνική Συνείδηση. 

Αυτός είναι και ο στόχος σας. Η Εθνική μας Συνείδηση. Γι αυτό λυσσάτε. Όποιος έχει Εθνική Συνείδηση αμφισβητεί τις κοσμοπολίτικες παπαριές σας, απορρίπτει τις πολυπολιτισμικές μπούρδες σας και εξεγείρεται στις φιλειρηνικές μαλακίες σας. 

Κι επειδή δεν μπορείτε να τα βάλετε με τον γάιδαρο, μπάσταρδα εσείς μουλάρια, βαράτε το σαμάρι. Επειδή δεν μπορείτε να μας πείτε κατάμουτρα ότι δεν γουστάρετε το ελληνικό έθνος και τις επετείους του, δυσφορείτε για τις παρελάσεις. Επειδή χέζεστε να μας πείτε καθαρά ότι σιχαίνεστε τον ελληνικό στρατό, στραβομουτσουνιάζετε με τις ΟΥΚ. Επειδή κωλώνετε να μας φωνάξετε τα αδερφίστικα συνθήματά σας, κατακεραυνώνετε τα δικά μας. Βλαμμένοι εσείς εγκέφαλοι, θύματα πέφτετε της πώρωσής σας: δεν λέτε αυτό που πιστεύετε, γιατί θα πέσει φάπα. Παίρνετε κομιλφό στυλάκι και εκτοξεύετε φούσκες. Υποκρισία και προπαγάνδα. Αυτά για τα οποία μας κατηγορείτε. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε δέσμιοι στερεοτύπων κι εσείς υπεράνω. 

Πανηγυράκια είναι οι μαζώξεις σας, φασιστικά κατάλοιπα οι εμμονές σας, στερεότυπα τα ψευτοειρηνιστικά σας κινήματα, σταγονίδια τα μυαλά σας και σπάταλες οι υπάρξεις σας. 

Και τους ένστολους έλληνες να μην τους πιάνετε στο βρωμόστομά σας παλιοχαμούρες. Είναι ταγμένοι να πάνε να πεθάνουν. Να σκοτωθούν. Και να σκοτώσουν. Γιατί αν δεν σκοτώσουν και δεν σκοτωθούν, θα σκοτωθούμε εμείς. Ή θα γίνουμε σκλάβοι. 

Όταν πας ν’ ανταμώσεις τον θάνατο πρέπει να γίνεις σαν κι αυτόν: ωμός. Όποιος έχει αποστολή να σκοτώσει ή να σκοτωθεί πρέπει να είναι αδίστακτος. Σκληρός. Αδυσώπητος. Συνεχώς και αδιαλείπτως. Χωρίς παζάρια και σκόντα. Πρέπει να είναι άγριο θηρίο. Αποφασισμένο και έτοιμο ανά πάσα στιγμή. Να μουγκρίζει, να βρυχάται και να δείχνει δόντια με κάθε ευκαιρία. Να ηλεκτρίζει, να προκαλεί, να διεγείρει. Να θυμίζει ότι θα γίνει απάνθρωπος αν και όταν χρειαστεί. Να φοβούνται οι απέναντι και να ενθαρρύνονται οι αποδώ. 

Τα σάπια μυαλά σας είναι φυσικό να μην σέβονται αυτούς που θα πεθάνουν, αφού δεν σέβονται όσους ήδη πέθαναν και μας αρνούνται να τους τιμήσουμε όπως τους αξίζει. Αλλά δεν θα σας περάσει. Θα τιμάμε για να μην ξεχνάμε.

Την Ιερά Εξέταση που έχετε συστήσει την έχουμε χεσμένη. 

 Υ.Γ ΟΥΚάδες υποκλίνομαι. 

http://aristidisdikaios.blogspot.gr/