Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...(Περί του βιασμού αντιρατσίστριας απο Λαθρό)

Μεταναστολάγνες κυρίες σε αντιρατσιστική διαδήλωση...

Η είδηση πρωτοδημοσιεύθηκε στο Μακελειό του Στέφανου Χίου, με την αρχική επιφύλαξη του δημοσιογράφου για την εγκυρότητα της, επειδή η ίδια η αστυνομική διεύθυνση Αθηνών αρνιόταν να του δώσει τα στοιχεία.
Αφορούσε τον πολύωρο και βασανιστικό βιασμό αντιρατσίστριας διαδηλώτριας από λαθρέποικους συνδιαδηλωτές της. 
Σήμερα, 27/3/2015, το Μακελειό επανέρχεται, επιβεβαιώνοντας το γεγονός, με ενυπόγραφο άρθρο της δημοσιογράφου Μαρίλιας Κούζου.
Ξεπατικώνω εδώ ολόκληρο το συγκλονιστικό κείμενο από τον ιστότοπο του Στέφανου Χίου...

Από την εφημερίδα Μακελειό

"...  Το τελευταίο πράγμα που επιθυμούμε είναι η επιβεβαίωσή μας σε ρεπορτάζ τέτοιου τύπου. Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά οι πληροφορίες – καταγγελίες στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, βγαίνουν αληθινές. 
Στο φύλλο της Δευτέρας, δημοσιεύσαμε την συγκλονιστική είδηση, που η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει νααποκρύπτει, του βιασμού μιας 19χρονης κοπέλας από τέσσερις Αφγανούς. Μετά το σημερινό ρεπορτάζ, στο οποίο επιβεβαιώνεται πλήρως το τραγικό συμβάν, τα νεώτερα στοιχεία που φέρνουμε στην δημοσιότητα προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την συγκάλυψη της στα «έργα και ημέρες» των διψασμένων για αίμα και σάρκα, συγκεκριμένων λαθραίων αποβρασμάτων.

Καταρχήν πρόκειται για τέσσερις Πακιστανούς (όχι Αφγανούς) βιαστές, οι τρεις από τους οποίους κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι, καραδοκώντας για το επόμενο θύμα τους! Ένας μάλιστα από αυτούς έχει συλληφθεί στο παρελθόν και έχει αφεθεί ελεύθερος περισσότερες από 15 φορές, ενώ έχει δηλώσει 15 διαφορετικά ονόματα και 15 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Το περιστατικό ξεκίνησε όπως είχαμε γράψει και την Δευτέρα, μετά την αντιφασιστική πορεία που έγινε το Σάββατο, που ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του φασισμού και του ρατσισμού.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και την κατάθεση της 19χρονης, ο Πακιστανός πρότεινε στην νεαρή κοπέλα να πάνε μαζί στο σπίτι του, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Έπειτα πήρε ταξί λέγοντας στον ταξιτζή, να την πάει σε οποιοδήποτε μετρό κοντά στο κέντρο. Στο ταξί μπήκε και ο Πακιστανός, χωρίς την άδεια της κοπέλας.
Καθόλη την διάρκεια της διαδρομής, ο Πακιστανός αποκαλούσε το κορίτσι «κοπέλα του» δίνοντας την εντύπωση στον οδηγό ότι ήταν ζευγάρι. Όταν το ταξί έφτασε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο Πακιστανός τράβηξε με την βία το κορίτσι έξω και εξαφανίστηκε. Το τι έκανε ο ταξιτζής εκείνη τη στιγμή και γιατί δεν επενέβη στην σκηνή που διαδραματίστηκε μπροστά του, παραμένει ένα άλυτο μυστήριο.

Ο Πακιστανός οδήγησε την άτυχη 19χρονη με την βία στο σπίτι του στην Πλατεία Αγίου Νικολάου όπου εκεί τον περίμεναν άλλοι τρεις ομοεθνείς του.
Η κοπέλα βιάστηκε τρεις φορές. Οι δύο την κρατούσαν και άλλοι δύο την βίαζαν. Ο ένας από αυτούς μάλιστα τράβαγε το όλο περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο! Και μόνο η σκέψη αυτή μας προκαλεί αναγούλα!
Η κοπέλα μετά τον αλλεπάλληλο βιασμό της φύση και παρά φύση από τα τέρατα, τους ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει γυμνή στον δρόμο ουρλιάζοντας βοήθεια!
Μια γυναίκα που τυχαία πάρκαρε το αμάξι της εκείνη την στιγμή, είδε την κοπέλα και την άφησε να μπει στο αμάξι. Την ώρα που την ρώταγε τι έχει συμβεί, είδε από τον καθρέφτη τους 4 Πακιστανούς να τρέχουν προς το μέρος της. Αμέσως έβαλε μπρος και οδήγησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα!

Η κοπέλα κατέθεσε όλα όσα της είχαν συμβεί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρισκόταν το σπίτι. Όταν έφτασε η αστυνομία οι τέσσερις Πακιστανοί είχαν κάνει φτερά! Έξω από το σπίτι βρισκόντουσαν πεταμένα τα ρούχα του κοριτσιού και η τσάντα της κοντά στον ηλεκτρικό του Αγίου Νικολάου.
Ένας από τους Πακιστανούς, παραφύλαγε διακριτικά στο σημείο προφανώς για να δει πότε θα φύγει η αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον αντιλήφτηκαν και τον προσήγαγαν στην ασφάλεια ως ύποπτο.
Εκεί η κοπέλα αναγνώρισε τον έναν από τους τέσσερις βιαστές της και η αστυνομία τον συνέλαβε. Οι άλλοι τρεις κυκλοφορούν, ανάμεσά μας! 

Όταν ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, που από προχθές τους καλούμε και μας κάνουν τις πάπιες, μας απάντησε το εξής σοκαριστικό: «Είναι δυνατόν την ημέρα του αντιρατσισμού, να κάνουν γνωστό ένα τέτοιο περιστατικό»; 

Κύριε Πανούση, είστε ο κύριος ένοχος για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα σε πολίτες αυτής της χώρας. Είναι ντροπή να αποκρύπτετε αυτό το τόσο σοβαρό περιστατικό. Είναι ντροπή να μην ξέρουμε τι μας γίνεται στις γειτονιές μας! Η κοπέλα θα μπορούσε να βρεθεί νεκρή ή απλά… να μην βρεθεί καθόλου! Θα το κρύβατε και πάλι; Οι γειτονιές της Αθήνας δεν είναι πλέον ασφαλής χάρη σε εσάς! Είστε ένοχος για την σιωπή σας και για την σιωπή ολόκληρης της αστυνομίας!
Ντροπή και λίγα λέμε!

MAΡΙΛΙΑ ΚΟΥΖΟΥ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ


Αντιρατσίστριες διαδηλώτριες ενώ μεταφέρονται ομαδικά με ταξί σε στέκια μελαμψών λαθρέποικων, για τα περαιτέρω...

Μετά από αυτά τα μακελάρικα, σας δίδω εδώ και ένα μικρό απόσπασμα από άρθρο της κ. Ελένης Αλεξοπούλου, που το αλίευσα από το Ελλήνων δίκτυο σχετικά με το πως αντιλαμβάνονται τη γυναίκα οι μουσουλμάνοι λαθρέποικοι...

"...Ένας οδηγός λεωφορείου στο Νέο Δελχί, ο Μουκές Σινγκ, ο οποίος μαζί με άλλα πέντε κτήνη βίασε και στην συνέχεια ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μια 23χρονη φοιτήτρια, είπε τα εξής προκειμένου να δικαιολογήσει την απεχθή και αποτρόπαια πράξη του:

«Έπρεπε να καθίσει ήσυχη και να επιτρέψει τον βιασμό της… Ένα καθώς πρέπει κορίτσι δεν μπορεί να γυρνά στους δρόμους στις 9 το βράδυ… Μια γυναίκα φέρει πολύ μεγαλύτερη ευθύνη για τον βιασμό της  από έναν άντρα, γιατί άντρες και γυναίκες δεν είναι ίσοι… Ο βιασμός και ο ξυλοδαρμός έγιναν για να πάρει ένα μάθημα. Εάν είχε αφήσει αδιαμαρτύρητα να την βιάσουν, τώρα θα ήταν ζωντανή… Η καταδίκη των βιαστών σε θάνατο θα επιδεινώσει την κατάσταση αφού εφεξής προκειμένου να μην γίνονται καταγγελίες μετά τον βιασμό, οι βιαστές θα σκοτώνουν τα θύματά τους αντί να τα αφήνουν ζωντανά».
Πηγή: http://elldiktyo.blogspot.com/2015/03/viasmos.elladas.html#ixzz3VaBkvlHf




Μεταναστολάγνα συντρόφισα του κόμματος [ένα είναι το κόμμα] ετοιμάζεται 
για την αντιρατσιτική διαδήλωση...


Μάλιστα!
Κι έρχομαι τώρα εγώ κι αναρωτιέμαι, με όλο το σεβασμό στο ατύχημα της παθούσης...
Καλά, δεν είχε διαβάσει ποτέ της άρθρα σαν και το απο πάνου? Δεν είχε ακούσει για το τι σόι βάρβαροι είναι αυτοί του ισλάμ? Δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλουδάκι ότι οι αλβανοκογκολέζοι τη βλέπουν την ευρωπαία [και συνεπώς την ελληνίδα] σαν τρύπα για να χύνουν τους πόθους τους?
Ή μήπως είχε πειστεί από αυτά τα αριστερά καθαρματάκια ότι πρόκειται για πτωχούς πλην τίμιους οικονομικούς μετανάστες?
Τώρα όμως έμαθε...
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...

Και πάλι όμως, απορώ βρε παιδί μου...
Αν δώκουμε βάση στο ρεπορτάζ, εδώ συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Πήγε δηλαδή η άλλη στην αντιρατσιστική διαδήλωση και την πείραξε που μετά άρχισαν να την την πέφτουν τα μελαμψά λιγούρια? Τι νόμιζε δηλαδή? Ότι βρίσκονταν ανάμεσα σε λόρδους ή ότι αυτά τα μαυριδερά πρωτόζωα αυτοπροσδιορίζονται ως ταξικά της αδέρφια?
Κι άντε να το πιστέψουμε πως ήταν τόσο αγαθιάρα, μιας και ανήκε στους εκ γενετής συριζαίους ...
Αλλά να πιστέψουμε ότι μπηκε σε ταξί, μαζί με τον πακιστανό κι ενώ έβλεπε ότι η δουλειά πήγαινε στο πονηρό, δεν είπε τίποτα στον ταξιτζή? Δεν άνοιξε το παράθυρο να φωνάξει για βοήθεια? Κι όταν πάλι την τραβηξε έξω ο πακιστανός, δεν άρχισε να σκούζει, να την ακούσουν σε όλη την ισλαμαμπάντ?
Τόσο συριζαία ήτανε πια?
Ή μήπως τελικά αλλού πήγαινε το πράγμα?
Μήπως -λέω μήπως... η νεαρή κυρία ήταν στο τραβάτε με κι ας κλαίω? Μήπως ρε παιδί μου το γούσταρε το ριφιφί αλλά εκεί που λογάριαζε τρελίτσες με τον συγκεκριμένο λαθρέποικο, βρέθηκε ξάφνου απέναντι σε τέσσερις. Κι εκεί χάλασε η δουλειά...
Αλλά κι έτσι να ήταν, δεν είχε ακούσει ποτέ της ότι δεν περπατάμε ξεβράκωτες στ΄αγγούρια?
Δεν της είχε ψιθυρίσει κανένας ποτέ ότι αυτά τα μελαμψά ζωντόβολα δεν νιώθουν κανένα άλλο συναίσθημα για τις ευρωπαίες πουτάνες [όπως τις θεωρούν] εξόν από περιφρόνηση?
Τι φαντάζονταν?
Ότι θα την ερωτεύονταν ο λαθρέποικος?
Τώρα βέβαια θα κατάλαβε τι παναπεί ισλάμ.
Και πάλι στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα...

Αλλά το πράγμα δεν τελειώνει εδώ...
Διότι έγινε ότι έγινε και η νεαρά ξεκωλιασθείσα τα κατάφερε κάποια στιγμή να διαφύγει. Και πήγε η γυναίκα στην αστυνομία, έτσι όπως ήταν, ξεβράκωτη με τις μελανιές από πάνου ίσαμε κάτου...
Και τι έκαμαν οι μπάτσοι?
Το απέκρυψαν!
Διότι ο πολιτικός τους προϊστάμενος ονομάζεται Πανούσης [όχι εγώ φυσικά] και τους έχει δώκει εντολή όταν γαμάνε οι αλλοδαποί Ελληνίδες αυτοί να παριστάνουν τον κινέζο, ενώ αν συμβεί ποτέ το αντίθετο να το κάμουν βούκινο σε όλα τα κανάλια [φανταστείτε λέει Έλληνας να ξεκωλιάσει καμιά μαντηλοφορούσα,..]
Μάλιστα!
Διότι για τον κάθε συντροφο πανούση ο Έλληνας είναι παιδί ενός κατώτερου Θεού.

Και ρωτάω τώρα εγώ, με το δικο μου το μυαλό...
Τόσον καιρό ήταν ευχαριστημένη η νεαρά αντιρατσίστρια που συνεργουσε και η ίδια στο να είναι ο Έλληνας παιδί ενός κατώτερου Θεού? Της άρεσε τώρα που της συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν η πιο φτηνή πουτάνα κι από πάνου δεν έδιναν στοιχεία ούτε σε έναν πασίγνωστο δημοσιογράφο, για να μη χαλάσει το ιματζ των αλβανοκογκολέζων?
Ή μήπως κατάλαβε επιτέλους πόσο δίκιο είχαμε όλοι εμείς που τα λέγαμε αυτά και τα ξαναλέγαμε κι αυτή μας έγραφε εκεί που δεν πιάνει μελάνι [και που πιθανόν να μας ρουφιάνευε κιόλας...]
Φαντάζομαι ότι πλέον κάτι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει αλλά πλέον θα κουβαλάει μέσα της αυτή τη βρώμα του βιασμού, που δεν ξεπλένεται από κανέναν σαπούνι...
Ξανα-μανά λοιπόν, στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...



Σεξισμός, φασισμός, ρατσισμός τα τρία μεγάλα κακά της εκ γενετής συριζαίας
Όχι ο αυνανισμός δεν συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα κακά 


Το ξέρω, γίνομαι βαρετός αλλά θα το ξαναπώ...
Η μεγαλύτερη τιμωρία για τις μεταναστολάγνες [και των δύο φύλων] που εξαιτίας τους ανοίξανε οι κερκόπορτες για να λαθροεισβάλλει εδώ η παγκόσμια αγυρτεία, είναι ότι θα εξαναγκαστούν να ζήσουν στον εφιαλτικό κόσμο που μας φτιάξανε. Κι αυτές και τα παιδιά τους...

Α, και κάτι ακόμα...
Κάτι μεσόκοπες κυρίες και των δύο φύλων που φαντασιώνονται τον μελαμψό τους πρίγκιπα, καλό είναι να συνειδητοποιήσουν ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από τη φαντασίωση.
Ας ρωτήσουν τώρα τη 19χρονη αντιρατσίστρια, αν της άρεσε αυτό που έπαθε, για να καταλάβουν τι παναπεί οι άγριες φαντασιώσεις να γίνουνται καμιά φορά και πραγματικότητα...
Κι όχι τίποτε αλλο, αλλά αυτοί οι τύποι δεν πλένονται κιόλα... 



Εσείς μπορεί να το  φαντασιώνεστε κάπως έτσι 
αλλά η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ [μα πολύ διαφορετική...]
Κι όταν τύχει να τη ζήσετε μπορεί και να πείτε: στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...

http://panusis.blogspot.gr/