Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ένα ολόκληρο Έθνος σε ομηρία

του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
 Όπως όλοι γνωρίζετε από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 ευρίσκομαι εκτός φυλακών, αλλά όχι ελεύθερος. Σύμφωνα με τους όρους της αποφυλακίσεώς μου, πρέπει να είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες θα ευρίσκομαι εις το κοινοβούλιο.

Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι είμαι εγώ μεν εκτός φυλακών, αλλά άφησα πίσω μου συναγωνιστές στην φυλακή αθώους όπως και εγώ, θύματα μίας πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας. Δεν είμαι ο μόνος ο οποίος είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Πέντε συνολικά βουλευτές της Χρυσής Αυγής πρώην και νυν είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση λες και είμαστε οι στυγεροί εγκληματίες οι οποίοι πρέπει να ευρισκόμεθα υπό 24ώρη αστυνομική παρακολούθηση.


Την ίδια στιγμή εκατοντάδες είναι οι εκτός φυλακών ευρισκόμενοι με περιοριστικούς όρους οι οποίοι βαρύνονται με κατηγορίες για εγκλήματα σοβαρά όπως διακίνηση ναρκωτικών και άλλα πολλά. Αυτοί όμως κρίθηκαν από το κράτος όχι τόσο επικίνδυνοι όσο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δεν είμαι λοιπόν και τόσο ελεύθερος, όμως παρ’ όλα αυτά θα δώσω όλη την δύναμη της ψυχής μου να συνεχίσω τον αγώνα τον καλό, τον αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία, τον αγώνα για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, για μια Ελλάδα χωρίς το εθνοκτόνο Μνημόνιο. Θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι η δίωξή μας είναι καθαρά πολιτική κανείς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται για την οποιαδήποτε σχέση με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη. Με μία λογική συλλογικής ευθύνης οδηγηθήκαμε στις φυλακές και εξαπέλυσαν εναντίον μας κατηγορητήρια. Πίστεψαν ότι έτσι θα τελειώσουν για πάντα από το εθνικιστικό Κίνημα και δεν θα υπάρχει σε αυτή τη χώρα μια δύναμη πέρα από τους ξενόδουλους καπιταλιστές και τα κόμματα τα οποία ελέγχουν, πέρα από τους μαρξιστές εθνομηδενιστές, ότι δεν θα υπάρχει τίποτε και έτσι θα κρατούν την Ελλάδα υπόδουλη στο όνομα μιας δήθεν ευημερίας η οποία δεν υπάρχει. Όμως, η Χρυσή Αυγή επιμένει, αντιστέκεται μάχεται, αγωνίζεται. Δύο ολόκληρα χρόνια σκληρών πολιτικών διώξεων με δολοφονίες, φυλακίσεις και πολιτική τρομοκρατία απεδείχθη ότι δεν ήσαν ικανά για να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 ευρίσκομαι εκτός φυλακών, αλλά δεν είμαι ελεύθερος όπως δεν είναι ελεύθερη και η Ελλάδα. Μια χώρα η οποία έχει εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία στους ξένους τοκογλύφους εκ των πραγμάτων δεν είναι ελεύθερη και δεν είναι ελεύθεροι οι πολίτες της. Εάν όμως σε εμάς, οι οποίοι διωκόμεθα έβαλαν άλλοτε χειροπέδες και άλλοτε περιοριστικούς όρους, υπάρχετε ΕΣΕΙΣ οι αγωνίστριες και οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είστε οι φωνή μας, είστε η καρδιά μας, είστε η ψυχή μας και συνεχίζετε τον αγώνα σε ολόκληρη την χώρα σε πόλεις και σε χωριά, σε δρόμους και σε πλατείες.

Πολλοί Έλληνες είχαν την ελπίδα ότι μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 η ξενοκρατία θα τελειώσει, το Μνημόνιο θα καταγγελθεί άμεσα, η Πατρίδα θα σηκώσει κεφάλι. Είναι γεγονός ότι δεν συνεχίζεται η τόσο κραυγαλέα ξενόδουλη πολιτική των Σαμαρά και Βενιζέλου και ακούστηκαν και κάποια όχι προς τους οικονομικούς δυνάστες της χώρας τόσο της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ενώσεως, όσο και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Είναι αρκετά όμως αυτά τα όχι; Και κατά πόσον είναι ειλικρινή αυτά τα όχι, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Επί της ουσίας αυτό που παραμένει είναι ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν επαληθεύτηκαν και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δίδει τρόπον τινά ακόμη ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση.

Εάν όμως στα μέτρα τα οικονομικά φαίνεται κάτι να κινείται, σε άλλα ζητήματα η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνικά απαράδεκτη και προκλητική. Θα πρέπει να καταλάβουν οι κυβερνώντες ότι αυτοί οι οποίοι τους ψήφισαν στην πλειοψηφία τους δεν ήταν ούτε μαρξιστές, ούτε αριστεροί. Ήταν Έλληνες πατριώτες αγανακτισμένοι πλήρως από την πολιτική της συγκυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου. Όλα δείχνουν ότι αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί και έτσι προχώρησαν σε κάποια μέτρα για τους λαθρομετανάστες, τα οποία δεν είναι αποδεκτά ούτε ακόμη και από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύθηκε στον τύπο, μόνον ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τα μέτρα αυτά, τα οποία καθιστούν την Πατρίδα μας χώρα ελευθέρας εισόδου των λαθρομεταναστών.

Η αντίδραση της Ν.Δ. στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες δεν έπεισαν κανέναν. Και πώς ήταν δυνατόν να πείσουν όταν η Ν.Δ. δεν έκανε το παραμικρό στα χρόνια που κυβερνούσε για να λύσει το πρόβλημα πέρα από κάποια επικοινωνιακά κακόγουστα τεχνάσματα όπως η περίφημη επίσκεψη των Σαμαρά και Δένδια στην Ομόνοια την οποία προηγουμένως είχαν αδειάσει από λαθρομετανάστες μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις. Επί πλέον, η Ν.Δ. καταρρέει και είναι σε όλους αντιληπτό ότι δεν είναι δυνατόν να ανακόψει τον ΣΥΡΙΖΑ κάτω από την ηγεσία του δεδομένα αποτυχημένου Αντώνη Σαμαρά.

Ποια πολιτική δύναμη θα ήταν εκείνη η οποία θα μπορούσε να αρθρώσει πολιτικό λόγο ενάντια στα εθνομηδενιστικά σχέδια μιας παρέας μπολσεβίκων, οι οποίοι αποφασίζουν μέτρα ωσάν αυτά για τους λαθρομετανάστες στον ΣΥΡΙΖΑ και η οποία παρέα αντιπροσωπεύει μία μειοψηφία στο σύνολο αυτών οι οποίοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ την 25η Ιανουαρίου 2015; Η μοναδική δύναμη αντίστασης ενάντια στον εθνομηδενισμό με λόγο κρυστάλλινο και εθνικιστικό ήταν και είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!Ιδού λοιπόν ένας ακόμη σοβαρός πολιτικός λόγος για τον οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπρεπε να διωχθεί, η ηγεσία της έπρεπε να φυλακιστεί. Η νόμιμη πολιτική της δράση έπρεπε να περιοριστεί  με τρόπους παράνομους και αντιδημοκρατικούς και φυσικά για τον ίδιο ακριβώς λόγο, το σιδερένιο χέρι του συστήματος στον τομέα της προπαγάνδας τα ΜΜΕ έπρεπε να συκοφαντήσουν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το πολιτικό τοπίο με δύο λόγια έχει ως εξής: Ένας λαός σε κατάσταση αναμονής, ο οποίος ελπίζει αλλά πρόκειται να διαψευστεί. Μία Νέα Δημοκρατία η οποία καταρρέει και δεν δείχνει σημάδια ανακάμψεως και ανάμεσα σε όλους αυτούς μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που διωκόμενη συνεχίζει να αγωνίζεται. Να αγωνίζεται ενάντια στους εθνομηδενιστές, αλλά και στους εκπροσώπους του αμαρτωλού καθεστώτος της μεταπολιτεύσεως (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.). Δεν είναι τυχαίο ότι σε δύο δημοσκοπήσεις, οι οποίες δημοσιεύθηκαν το Σαββατοκύριακο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει τρίτο κόμμα. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είναι στο πλευρό μας.

Έχουμε καθήκον είτε μέσα από τη φυλακή, είτε με περιοριστικούς όρους, μέσα από τα κάστρα του Εθνικισμού, από κελιά φυλακών και από γραφεία κομματικά να δώσουμε την πολιτική μάχη και θα την δώσουμε.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ .Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου