Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ : "ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΜΕ 10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ;;ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ -"ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ" - ΕΛΛΑΔΑΣ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ :
http://www.newsbeast.gr/ Η 24χρονη από το ναυάγιο της Ρόδου που συγκίνησε τη Bild
H κοπέλα από την Ερυθραία είναι ένα σύμβολο πόνου
Η φωτογραφία της Νεμπιγιάτ την ώρα της διάσωσής της έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 
Κατάγεται από την Ερυθραία και ήθελε να πάει στην Σουηδία. Το πλοιάριο στο οποίο ήταν μαζί με άλλους μετανάστες βούλιαξε σε μια από τις πιο κεντρικές παραλίες της Ρόδου.

Η κοπέλα από την Ερυθραία είναι ένα σύμβολο πόνου αναφέρει η BILD και αυτή είναι η απελπιστική κατάσταση εκατομμυρίων προσφύγων. 
Την Πέμπτη, βρέθηκε και πάλι με τους φίλους από την Ερυθραία. Όταν τους είδε, ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά τους.
«Είμαι τόσο χαρούμενη. Δεν είμαστε σίγουροι τι θα κάνουμε αλλά ελπίζουμε να ταξιδέψουμε στην Ευρώπη. Δεν θυμάμαι πολλά. Ήμουν στο νερό και ήμουν φοβισμένη και μετά βρέθηκα εδώ. Νιώθω τυχερή. Έχω οικογένεια πίσω μου και είμαι τυχερή που τα κατάφερα»., λέει.
Η οικογένεια της πλήρωσε περισσότερα από 10.000 δολάρια προκειμένου να της δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια καινούργια ζωή στην Ευρώπη, ελπίζοντας ότι θα έφτανε κάποια στιγμή στη Σουηδία.
ΣΧΟΛΙΟ:
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΥΣ "ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ .ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ...ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ;; ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ;...ΣΟΥΗΔΕΖΑ; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ;;
ΜΗΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ;;