Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ)


Η κυβέρνηση του ΛαθροΤσίπρα, του Καροτομαχόμενου και της ζαρωμένης αδέσποτης θείτσας Χριστοδουλοπούλου, εξήγγειλε ως μέσο καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης (sic) την παροχή ταξιδιωτικών εγγράφων, ώστε να μπορούν αυτοί λέει να πάνε όπου θέλουν στην Ευρώπη! Διαβάστε λοιπόν τι σημαίνει αυτό για να μη σας πιάνουν ως κότσους.. 

Αυτό σημαίνει αυτομάτως άμεση διαγραφή της Ελλάδας από την συνθήκη Σέγκεν για παραβίαση της Συνθήκης οπότε πλέον οι Έλληνες πολίτες δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα στην Ευρώπη ούτε να παραμένουν σε όποια χώρα της Σέγκεν θέλουν, αλλά θα χρειάζεται πρώτα να προμηθευτούν όπως παλαιότερα, με βίζα και φυσικά θα απαιτείται και άδεια παραμονής για εργασιακούς λόγους ή φοιτητικούς η οποία κάθε τρεις ή έξι μήνες θα ανανεώνεται εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις. 

Ταξιδιωτικά έγγραφα μάλιστα σημαίνει πως με αυτά ταξιδεύεις απλώς με το διεθνές νομιμοποιητικό καθεστώς του... τουρίστα. Δηλαδή μπορείς να πας σε μία χώρα με τις βίζες σου κλπ, αλλά μόνο για τρεις μήνες και σε κάθε περίπτωση μετά τους τρεις μήνες οφείλεις να εγκαταλείψεις την χώρα ειδάλλως συλλαμβάνεσαι και απελαύνεσαι άμεσα στην χώρα από την οποία προμηθεύτηκες αυτά τα ταξιδιωτικά έγγραφα.... Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους πρόσφυγες μέσα στην Ευρώπη γιατί έχουμε υπογράψει τη Συνθήκη Δουβλίνο 2, οι οποίοι πρόσφυγες έχουν δικαίωμα να ταξιδεύουν σε όποια χώρα θέλουν μεν αλλά η διάρκεια ισχύος των ταξιδιωτικών τους εγγράφων διαρκεί μέχρι 3 μήνες και μετά πίσω στην χώρα πρώτης υποδοχής.... 

Η παροχή Ασύλου σε πρόσφυγες που προβλέπεται από τον ΟΗΕ δεν έχουν εδώ καμία σχέση μιας και πρόκειται για άλλο εντελώς διαφορετικά ζήτημα και είναι το σημείο που το μπερδεύουν πολλοί αδαείς. Αίτημα για παροχή ασύλου μπορεί να συντάσσεται σε οποιαδήποτε χώρα βρεθεί ο πρόσφυγας και απαντά η χώρα αυτή θετικά ή αρνητικά. Αντιθέτως όταν μιλάμε για ταξιδιωτικά έγγραφα τότε αναφερόμαστε αποκλειστικά στο δικαίωμα διακίνησης των λαθρομεταναστών ή προσφύγων και δεν έχει καμία σχέση με την παροχή Ασύλου και τα προβλεπόμενα επ' αυτού από τον ΟΗΕ. 

Με λίγα λόγια πάλι κοροϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ την κοινή γνώμη αφού και με ταξιδιωτικά έγγραφα στους λαθραίους, αυτοί πάλι το πολύ σε τρεις μήνες θα μας επιστρέφονται στην Ελλάδα...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

http://ygro-pyr.blogspot.gr/