Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ : Η Ε' φάλαγγα του Ισλάμ στην Αθήνα

1. Ισλαμ και «αντιεξουσιαστικές συνιστώσες»

Αντιγράφω εδώ από το εξαιρετικό άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα Εμπρός [Σάββατο 25/4/2015] με τίτλο: «Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα»

«…Μετά από παρακολούθηση ατόμων αραβικής καταγωγής αλλά με Βελγική ή γαλλική υπηκοότητα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν διασυνδέσεις με ομάδες αντιεξουσιαστών στην Αθήνα αλλά και δεσμοί αίματος με μέλη της Μουσουλμανικής αδελφότητας, που λειτουργεί ως παγκόσμια πλατφόρμα των φονταμενταλιστών μακελλάρηδων του Δ΄ Χαλιφάτου…»

Δύο από αυτούς τους αραβικής καταγωγής «ευρωπαίους πολίτες» είχαν συλληφθεί στα πρόσφατα γεγονότα των καταλήψεων της πρυτανείας, αλλά προσπάθησαν να το παίξουν σουπιές, αμολώντας  το μελάνι πως ήσαν τάχα μου στελέχη μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι Έλληνες εκ γενετής συριζαίοι για να πιστεύουν τις ταρζανιές των ισλαμιστών και έτσι μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά των ανθρώπων της αστυνομίας, οι οποίοι άρχισαν να ξετυλίγουν το νήμα, συνδέοντας τις «περίεργες κινήσεις» των αράβων με εντόπιους υποστηρικτές του Ισλαμικού φονταμενταλισμού.

Μετά από πολύωρες διασταυρώσεις στοιχείων, εμφανίστηκε το όνομα ενός φερόμενου ως ιμάμη για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι συνδέεται άμεσα με το ISIS αλλά και διαπιστώθηκαν και συχνές συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα των υπόπτων σε παράνομο τζαμί της πλατείας Αττικής. Ταυτόχρονα βγήκε στη φόρα μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση μελών της  Federation of Islamic Organization in Europe [FIOE] με πρόσωπα που κινούνται στον «αντιεξουσιαστικό» χώρο [κν. άπλυτοι] σε γνωστό στέκι των εξαρχείων.
Η εν λόγω ισλαμιστική οργάνωση έχει υπό τον έλεγχο της το μεγάλο τζαμί χωρητικότητας 2.000 ατόμων στο Μοσχάτο…
[Σκεφθείτε δηλαδή τι έχει να γίνει μόλις τους φτιάξουνε και το τέμενος στον Βοτανικό.
Χαρά στα σκέλια των μπαγκς μπάνυδων αλλά αλλοίμονο σε μάς τους γραικύλους…]

Αντιγράφω πάλι εδώ από το ίδιο άρθρο του Γ. Φράγκου στο Εμπρός.

«… Η ανησυχία των αρχών μεγάλωσε όταν ανακάλυψαν ότι πολλοί λατρευτικοί χώροι των μουσουλμάνων λειτουργούν ως συντονιστικά κέντρα για τη φιλοξενία πολεμιστών της πίστης [γαζί τους αποκαλούν] και φυσικά για τη στρατολόγηση των χιλιάδων λαθρομεταναστών που περνάνε τα ξέφραγα πια σύνορα μας.
Πρόσφατα δε, σε οίκημα που στεγάζεται παράρτημα του Αραβοελληνικού πολιτιστικού επιμορφωτικού κέντρου,διέμεναν επί ημέρες Αλβανοί Κοσοβάροι που είχαν προορισμό την Τουρκία…
Σύμφωνα με διπλωματικούς κύκλους, όταν πάψει η Ελλάδα να χρησιμεύει ως κράτος τράνζιτο για τους ισλαμιστές θα ενεργοποιηθούν οι θύλακες τζιχαντιστών που ήδη έχουν εγατασταθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτουν ανθρώπους τους σε όλα τα νησιά του ανατολικού αιγαίου…»

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η Πέμπτη φάλαγγα του ισλάμ στην Ελλάδα έχει ήδη αρχίσει να οργανωνει τη δράση της, σε στενή συνεργασία με τις λεγόμενες «αντιεξουσιαστικές οργανώσεις» και την ένοπλη αλητεία των συνιστωσών του συριζα ή του ανταρσυα.
Ας δούμε όμως και από πού προέρχονται τα φράγκα, για να συντηρούνται αυτές οι παρακρατικές ομάδες των ισλαμιστών και των εγχώριων υποστηρικτών τους, ώστε να έχουν την άνεση να βγαίνουν και να λιάζονται καθημερινώς στα πέριξ της πλατείας Ομονοίας…

2.Τζαμιά και προδότες
   
Συνεχίζω το  ξεπατίκωμα από το κατατοπιστικότατο άρθρο του Γ.Φράγκου στο Εμπρος

«…Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι  μόνο στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας έχουν εντοπιστεί και χαρτογραφηθεί περίπου 160 παράνομα τζαμιά,  τα οποία δεν εξυπηρετούν απλώς τις θρησκευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων αλλά έχουν μετατραπεί σε χώρους για ακραία κηρύγματα.

Η χρηματοδότηση της λειτουργίας τους, όπως και η παροχή στέγης και τροφής στους λαθρεποικιστές, που κατά την ανεκδιήγητη Τασία έρχονται στη χώρα μας για να λιαστούν, γίνεται μέσω τραπεζικών λογαριασμών που διατηρεί η  FIOE σε μεγάλη ελληνική τράπεζα.
Πράγματι πακτωλός εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ διατίθεται από το Europe trust [που είναι ο χρηματοδοτικός βραχίονας της οργάνωσης – ομπρέλα της μουσουλμανικής αδελφότητας] για την ανίσχυση των δραστηριοτήτων των ισλαμιστών λαθρεποίκων.

Σε λιγότερο από 6 μήνες έχουν διατθεί σύμφωνα μεέκγυρες πληροφορίες, μόνο από έναν τραπεζικό λογαριασμό περισσότερα από 800.000 ευρώ!

Το θέμα είναι τι κάνει ενόψει και της απειλής για ενδεχόμενο ισλαμιστικό τρομοκρατικό χτύπημα, η Ελληνική κυβερνηση, δύο υπουργοί της οποίας έχουν ήδη ενημερωθεί από πρέσβεις μεγάλων δυτικών δυνάμεων…»  

Η Ελληνική καθεστωτική ελίτ δεν κάμει απολύτως τίποτε για να αποτρέψει το εφιαλτικό μέλλον της Ελλάδος και τη μετατροπή ολόκληρων τμημάτων των πόλεων μας σε  saria controlled area
Αντιθετως κάμει ότι μπορεί, μαζί φυσικά με τις ροζ συμμορίες της, που αυτοαποκαλούνται αντιεξουσιαστικές οργανώσεις, για να ενισχύσει τα τάγματα της πέμπτης φάλαγγας του ισλάμ στην Ελλάδα, ώστε να είναι πανέτοιμα να δράσουν με κανονικό σχέδιο πολεμικών επιχειρήσεων, όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα.
Ήδη άλλωστε η Ελλάδα έχει προγραφεί από τους ημίτρελους ιμάμηδες του Δ΄χαλιφάτου και έχει χαρτογραφηθεί εντός της επικράτειας του νέου ισλαμικού κράτους των τριών ηπείρων και των πέντε θαλασσών [από την Ισπανία ως την Ινδία κι από τη Βιέννη ως τη Μαδαγασκάρη…]

Δεν έχει σημασία αν οι εκ γενετής συριζαίες [και των δύο φύλων] φτάνουν σχεδόν σε οργασμό με το που ακούν για μελαμψούς γαζήδες που γαμούν και δέρνουν ότι βρίσκουν στο πέρασμα τους, λόγω φυλετικής/εγκεφαλικής γήρανσης ή αν το κάμουν από καθαρό μίσος για οτιδήποτε τους θυμίζει έναν εαυτό που θέλουν να ξεχάσουν [την ελληνικότητα].
Οι προθέσεις των προδοτών δεν ενδιαφέρουν την ιστορία.
Κι ετούτοι εδώ δεν είναι τίποτε άλλο από φτηνοί προδότες…

Στο μέλλον οι Έλληνες [αν υπάρχουν ακόμα Έλληνες] θα αναγκαστούν να δώσουν αμείλικτο και ένοπλο αγώνα εναντίον των στρατιών του Ισλάμ  που θα διεκδικήσουν την επαναφορά της χώρας μας στην επικράτεια του Δ΄χαλιφάτου [μην ξεχνάτε ότι το Γ΄χαλιφάτο, ήταν αυτό των Οθωμανών με έδρα την «υψηλή πύλη» της Κωνσταντινούπολης]
Προτού όμως σηκώσουμε τα όπλα κατά της επερχόμενης μουσουλμανικής βαρβαρότητας, καλό θα είναι να στήσουμε πρώτα τις κρεμάλες γι αυτά εδώ τα πολυπολιτισμικά αληταριά που συνυπέγραψαν την εθνική, φυλετική και πολιτισμική ευθανασία των Ελλήνων…     

http://panusis.blogspot.gr/