Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας - Παρασκευή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως,19:30

29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, μαζί με λιγοστούς συμπολεμιστές του δίνουν την ύστατη μάχη στην Πύλη του Ρωμανού ενάντια στις μογγολικές ορδές.
Οι προσφορές για «συμφωνία» με τον κατακτητή έχουν ήδη απορριφθεί από τον Αυτοκράτορα των Ελλήνων: «Την Πόλιν σοι δούναι, ουκ εμόν εστίν, ουτ΄ άλλου των κατοικούντων ενταύθα. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν μη φεισόμενοι της ζωής ημών».
29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας της Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, περνά στους μύθους και τα όνειρα των Ελλήνων, ως ο νέος Λεωνίδας του Ελληνισμού,
και 400 χρόνια σκότους σκεπάζουν τη χώρα. Το Έθνος μας σκλαβώνεται από τη χειρότερη σκλαβιά και τέσσερις αιώνες αγώνες θα απαιτηθούν για την απελευθέρωσή του.
29 Μαΐου 2015 - Η Ελλάς βρίσκεται προ μίας νέας αλώσεως. Η Εθνική Μνήμη τίθεται υπό αμφισβήτηση και το Έθνος κατέχεται πολιτικά, πολιτισμικά, οικονομικά και πρωτίστως ψυχικά. Δεν έχουν χαθεί όμως όλα. Κάποιοι αντιστέκονται ακόμα στην Πύλη του Ρωμανού, κάποιοι ακόμα αντιστέκονται για Πατρίδα, Πίστη, Λαό και Ελευθερία.
29 Μαΐου 2015 - Παρασκευή και ώρα 19:30 στην Πλατεία Μητροπόλεως, στην σκιά του Αγάλματος του τελευταίου Αυτοκράτορα των Ελλήνων, συγκεντρωνόμαστε για Τιμήσουμε την Μνήμη τους και να ανανεώσουμε τον όρκο μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αυταπάρνηση για την Πατρίδα μας. Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!
Παρασκευή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως,19:30


 http://www.xryshaygh.com/