Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Χασικλήδες πορνες και...ΣΥΡΙΖΑ

Χασικλήδες και χασικλούδες στην κυβερνητική φιέστα του μπάφου, στο σύνταγμα
Η φωτογραφία από την Ημερησία... 


Χασικλήδες και πορνες
Μην ψάχνετε να βρειτε στις εγκυκλοπαίδειες τι κακό και τι καλό προκαλεί το χασίσι.
Τα πράγματα είναι απλά...
Να "πίνεις μπάφους" σημαίνει ότι βυθίζεσαι σε μια ατομική νιρβάνα, όπου ο ρυθμός του κόσμου αργοπορεί όσο και το θολωμένο μυαλό σου.
Να "πίνεις μπάφους" σημαίνει ότι "εσύ την ακούς μια χαρά" και αφήνεις τους άλλους να πεθαίνουν...

Να "πίνεις μπάφους" σημαίνει την διαγραφή μιας ολόκληρης γενιάς από το κοινωνικό Πράττειν, έτσι ώστε οι μηχανικοί των μαζών να κατευθύνουν τις τύχες της ερήμην της συλλογικής βούλησης της.
Να "πίνεις μπάφους" σημαίνει τον εθελούσιο εξοστρακισμό σου σε μια τεμπέλικη ιδιωτεία, την ώρα που γύρω σου χτίζονται τείχη.

Τα υπόλοιπα, περί δήθεν ακίνδυνης μαριχουάνας και περί καλωσυνάτης φούντας, είναι απλώς τα μανιφέστα των πρεζέμπορων...     
Οι χασικλήδες, τα πρεζόνια, οι προοδευτικοί και οι "έτσι", κάμουν καλό μοναχά σε όσους τους εκμεταλλεύονται 

Την ίδια ώρα όμως που τα νεαρά βλαστάρια της μεσοαστικής τάξης απολαμβάνουν νομίμως τους μπάφους τους, στα υπόγεια της κοινωνίας ζει και βασιλεύει ένας κόσμος γιομάτος πουτάνες, νταβατζήδες, σωματέμπορες και ιεροφάντες της βίας.
1500% αυξήθηκε η πορνεία και δη των Ελληνίδων γυναικών, στα χρόνια της χρεωκοπίας!
Ανάψτε τώρα το "γάρο" σας, για να αντέξετε τον κόσμο που χτίζεται ερήμην σας...   




"...Έκθεση του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), την οποία παρουσιάζει σήμερα τοprotothema.gr χαρτογραφεί τις νέες «πιάτσες» αλλά και τις ασθένειες των εκδιδόμενων ατόμων, καταγράφει τα προβλήματά τους αλλά και τις επιπτώσεις που επιφέρει στη δημόσια υγεία η ανεξέλεγκτη εξάπλωση της πορνείας. 

Σύμφωνα με την έκθεση, είναι δηλωμένες ως εκδιδόμενες μόνον 1.000 γυναίκες. Περί τις 20.000 αλλοδαπές επιδίδονται παρανόμως στη συγκεκριμένη δραστηριότητα, πράγμα που σημαίνει ότι ουδέποτε έχουν ελεγχθεί ιατρικά για λοιμώδη νοσήματα -ο νόμος επιβάλει σε όσες γυναίκες εργάζονται νόμιμα σε οίκο ανοχής να εξετάζονται κάθε 15 ημέρες στο δημόσιο αντί-αφροδισιακό ιατρείο. 

Οι «πιάτσες» της πορνείας
Νιγηρία, Ουκρανία, Ρωσία, Βουλγαρία, Αλβανία, Μολδαβία, Ρουμανία, Λευκορωσία: αυτές οι χώρες «εκπροσωπούνται» στον αθηναϊκό καμβά της πορνείας με τη σειρά αναγραφής τους να αντιστοιχεί στο ποσοστό των εκδιδόμενων γυναικών που τους αναλογεί αριθμητικά. Οι γυναίκες εκδίδονται με πολύ χαμηλές τιμές, ελάχιστες έχουν κάνει ιατρικές εξετάσεις και βρίσκονται «φυλακισμένες» από τους προστάτες τους.

Οι πιάτσες βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το Αθηναϊκό κέντρο. «Στην περιοχή του ιστορικού κέντρου Αθηνών, που οριοθετείται από τις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου – Κολωνού – Πειραιώς – Αγίων Ασωμάτων – Ερμού – Αιόλου έως και την πλατεία Ομονοίας, πλατεία Βάθη, πλατεία Καραϊσκάκη, πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, πλατεία Βικτωρίας, πλατεία Αμερικής καθώς και κατά μήκος των οδών Πατησίων, Αχαρνών και Δροσοπούλου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση γυναικών διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων που εμπλέκονται στην πορνεία» αναφέρει η έκθεση. 

*Στην οδό Καποδιστρίου, από τη μία πλευρά του δρόμου εκδίδονται Αφρικανές, ενώ από την άλλη, γυναίκες από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη. Βορειότερα συγκεντρώνονται νεαρές τοξικομανείς, οι οποίες ζητούν τόσα όσα χρειάζονται για τη δόση τους. 
*Στη Σόλωνος σποραδικά εμφανίζονται και μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, οι περισσότερες εκ των οποίων Ελληνίδες. 
*Στο ύψος του Μεταξουργείου βρίσκεται παραδοσιακά εξαπλωμένη μια ζώνη με οίκους ανοχής. 
*Στην Ευριπίδου καθώς και σε όλο το μήκος της οδού Πατησίων (μέχρι και τα άνω Πατήσια) εκδίδονται Νιγηριανές οι οποίες εκβιάζονται για να έρθουν στην Ελλάδα υπό την απειλή βουντού από υπερεθνικά δίκτυα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων.

Οργασμός» λοιμώξεων και νοσημάτων
Επιδημιολογικός «οργασμός» συντελείται στον πληθυσμό με τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, όπως AIDS, κονδυλώματα, σύφιλη, γονόρροια, ηπατίτιδες, ψώρα και φυματίωση, να βρίσκονται σε έξαρση. Η ραγδαία αύξηση του αριθμού των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων συσχετίζεται σύμφωνα με τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ αφενός μεν «με την αύξηση της ανδρικής και της γυναικείας πορνείας», αφετέρου «με την τεράστια εισροή αλλοδαπών που δεν έχουν νόμιμα έγγραφα εισόδου και παραμονής στη χώρα μας και στην πλειοψηφία τους έχουν χαμηλή έως ανύπαρκτη εμβολιαστική κάλυψη».

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι ειδικοί σε ό,τι αφορά τη λοίμωξη HIV, χαρακτηρίζοντας «δραματικές τις αυξήσεις στον επιπολασμό της νόσου». Μόνο τον τελευταίο χρόνο καταγράφεται αύξηση των νέων περιστατικών μόλυνσης από τον ιό HIV κατά 580%! Σημειωτέον ότι το 12,9% των μολυσμένων ατόμων αφορά μετανάστες, ενώ οι εκτιμήσεις για τα επόμενα έτη είναι δυσοίωνες: το ποσοστό θα αυξηθεί διότι η εισροή μεταναστών στην Ελλάδα είναι συνεχώς αυξανόμενη, αναφέρεται στην έκθεση. 

Επιπλέον, οι νέες μολύνσεις αφορούν κυρίως νεαρές ηλικίες (25-35 ετών), ενώ καταρρίπτεται ο μύθος ότι η νόσος του AIDS ενδημεί μόνο στους ομοφυλόφιλους. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ για το τρέχον έτος μέχρι και την 31/10, «τα νέα κρούσματα της μόλυνσης από τον ιό HIV αφορούν άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες σε ποσοστό 55,5%, αλλά και με αύξηση νέων κρουσμάτων και σε ετεροφυλόφιλα άτομα (24,6%)». 

Μεγάλη έξαρση διαπιστώνεται και σε ξεχασμένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως η σύφιλη. Μάλιστα, ο μέσος όρος εκείνων που παρουσιάζουν αφροδίσιο νόσημα αυξάνει ηλικιακά «χτυπώντας» άτομα άνω των 55 ετών, με κάποια από αυτά να παρουσιάζουν για πρώτη φορά τέτοιο νόσημα!"
http://www.protothema.gr/greece/article/157996/paradomenh-sthn-porneia-einai-h-athhna/




Έτσι!
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο μπάφος! 

Την ίδια ώρα όμως άλλα κορίτσια της ηλικίας της εικονιζόμενης, αναγκάζονται να παίρνουν πίπες για 2 ευρώ [όσο μια τυρόπιτα], επειδή έχουν να φάνε ημέρες!
Δεν διαφέρει διόλου το πράγμα από την εποχή του πολέμου του οπίου στην Κίνα όπου μια χούφτα αποικιοκράτες κρατούσαν έναν λαό δισεκατομμυρίων αιχμάλωτο, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του οπίου...

Και τι έγινε λοιπόν;
"Εγώ ελπίζω να την ακούσω:" 
Όχι δεν μου κάμει διόλου εντύπωση που στα θεμέλια μιας κοινωνίας χασικλήδων, λυσομανάνει η πορνεία...

"... Στα ύψη βρίσκεται ο τζίρος από την πορνεία στην Ελλάδα που φθάνει μέχρι τα 600 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με έρευνα του καθηγητή Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Γρηγόρη Λάζου, που μελετά διαχρονικά το φαινόμενο της πορνείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά μέσο όρο υπάρχουν 6.500 πορνικές θέσεις στην Αθήνα, όπου εκδίδονται 12.000 γυναίκες, ενώ άλλες 6.500 εκδίδονται στην υπόλοιπη Ελλάδα. 
Οι ερευνητές παρατηρούν ότι από το Μνημόνιο και μετά, στην πορνεία εισήλθαν και Ελληνίδες γεγονός που πριν από το 2009 δεν παρατηρούνταν.

Σχετικά με τις αμοιβές, μετά την κρίση, μπορεί κάποιος ακόμα και με 5 ευρώ να πάει με μια κοπέλα στον δρόμο για 15 λεπτά. Συνήθως οι τιμές κινούνται στα 20 ευρώ. «Έχουμε φτάσει στο σημείο οι γυναίκες να εκδίδονται ακόμα και για μια τυρόπιτα. Όταν η άλλη έχει να φάει δυο μέρες, τι θα κάνει; Συνήθως το μεροκάματό τους είναι στα 15 ευρώ και, για να το βγάλουν, χρειάζεται να περάσουν από πάνω τους 6-8 πελάτες στο πεζοδρόμιο ή 20 στο μπορντέλο», τονίζει ο κ. Λάζος στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στην Αθήνα σήμερα υπάρχουν περίπου 525 οίκοι ανοχής, εκ των οποίων νόμιμα λειτουργούν τουλάχιστον 10 και μέχρι στιγμής, έχουν χαρτογραφηθεί 91 στούντιο στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου. Γυναίκες εκδίδονται και μέσω μικρών αγγελιών και σε ξενοδοχεία, ενώ ένας πολύ μικρός αριθμός κινείται μέσω Διαδικτύου. Υπάρχουν επίσης περίπου 700 πόρνες πολυτελείας. Ο κύριος όγκος των γυναικών δουλεύει στους δρόμους: πλατεία Κολιάτσου, Αμερικής, Βάθη, Κουμουνδούρου, Βουκουρεστίου, Πειραιώς.

«Την περίοδο 1997–2000 η πορνική αγορά έπιασε τις κορυφαίες της τιμές και σε γυναίκες και σε τιμές», εξηγεί ο Λάζος. «Σταδιακά άρχισε να πέφτει όσο οι πελάτες έχαναν εισοδήματα κι αυξανόταν η χρήση πορνογραφικού υλικού μέσω Διαδικτύου. Το 2006-2008 έπεσε στα ελάχιστα: 6.000 πόρνες στην Αθήνα. Από το Καστελόριζο, που ο Παπανδρέου μάς ανακοίνωσε ότι μπαίνουμε στα μνημόνια, η πορνεία άρχισε να αυξάνεται με έναν αργό, χλομό ρυθμό», προσθέτει.

Από τις 17.000 εκδιδόμενες το 2012 σήμερα βρισκόμαστε στις 18.500. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι πια οι μισές πόρνες είναι Ελληνίδες, ενώ κάποτε είχαν εξαφανιστεί από τον δρόμο, διαπιστώνουν οι ερευνητές. Σήμερα το 35%-40% των εκδιδομένων στην Αθήνα -7.350 γυναίκες- είναι ντόπιες: περίπου 6.900 είναι κόρες μεταναστών που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα.."
athensmagazine



Ελληνίδες στην πορνεία και Ελληνίδες στον μπάφο
Ξέρετε κάτι;
Το ένα φέρνει το άλλο...

"...Αύξηση κατά 1.500% στην ελληνική πορνεία;

Στην Ελλάδα το ζήτημα της πορνείας αποσιωπάται συνήθως στον δημόσιο λόγο. Λειτουργεί ως ένας περίκλειστος αόρατος κόσμος στις παρυφές των πόλεων που καλύπτεται από ένα νέφος ενοχικής σιωπής ή υποκριτικού καθωσπρεπισμού. Απασχολεί μόνο τους κατοίκους του 6ου Διαμερίσματος της πρωτεύουσας που έμαθαν να συνυπάρχουν με το κόκκινο φωτάκι απέναντι από τις απλωμένες μπουγάδες τους και στιγμιαία τους διερχόμενους οδηγούς της Πατησίων ή της Γερανίου, αν τύχει αργά το βράδυ να διασταυρωθεί η ματιά τους με μια ανήλικη Αφρικανή με γερασμένο βλέμμα.  

Επανέρχεται μόνο με την αφορμή της δημοσιοποίησης κάποιας έκθεσης, όπως αυτής που εκπονήθηκε από κοινού από τον Τομέα Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) και τον Συνήγορο του Πολίτη και η οποία έδειχνε αύξηση της πορνείας κατά 1.500%. Ορισμένοι κοινωνικοί επιστήμονες αμφισβητούν αυτά τα νούμερα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η οικονομική κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο αυτό το πεδίο. Εχουν μεταβληθεί τόσο τα νούμερα όσο και η ανθρωπογεωγραφία της πορνείας στην Ελλάδα.

Από τη Φυλής στην Αχαρνών

Νέα κορίτσια που εγκλωβίζονται στο φάσμα της ανεργίας προστίθενται δίπλα στις παλιές ιερόδουλες και στα διαρκώς αυξανόμενα θύματα του trafficking. Συνάντησα μία από αυτές στον δρόμο των «στεναγμών» - με την αμφίσημη έννοια που μπορεί να έχει ο όρος - στην οδό Φυλής. Στον λίγο χρόνο που μιλήσαμε υπό την αυστηρή επίβλεψη του άνδρα που έδειχνε να κάνει κουμάντο, μου εξήγησε με ένα μείγμα φόβου και συστολής τον λόγο για τον οποίο από τα έδρανα του πανεπιστημίου βρέθηκε σε αυτόν τον φθηνά και έντονα αρωματισμένο χώρο: «Φοιτήτρια είμαι, ρε συ, από την επαρχία. Οι γονείς μου δεν μπορούν να με βοηθήσουν οικονομικά και κάπως έτσι έγινε. Δεν το ξέρουν ούτε αυτοί ούτε οι φίλοι μου. Εννοείται ότι δεν μ' αρέσει. Εχει τύχει να πάω και με δέκα άνδρες μια μέρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εδώ για πολύ καιρό. Ελπίζω απλά ότι κάποια στιγμή θα πάρω το πτυχίο μου, θα βρω μια κανονική δουλειά και όλο αυτό θα γίνει μια άτυχη και κακή παρένθεση». Μου αναφέρουν ότι η κίνηση έχει πέσει αισθητά συμπαρασύροντας και τις τιμές. Πλέον, στους οίκους ανοχής η «ταρίφα» κυμαίνεται μεταξύ 20-30 ευρώ.

Λίγο πιο πάνω, σε ένα γνωστό μπουρδέλο της οδού Αχαρνών, δεν κατάφερα να φτάσω μέχρι μέσα. Η ολιγόλεπτη συζήτησή μας έγινε από ένα παραθυράκι που ανοιγόκλεινε με καχυποψία στην υπόμνηση της δημοσιογραφικής ιδιότητας. «Εγώ, κορίτσι μου, είμαι πουτάνα. Δεν το κρύβω, ούτε ντρέπομαι για τίποτα. Κοινωνικό έργο προσφέρουμε εδώ μέσα και είμαστε απολύτως εντάξει με τη νομοθεσία. Εδώ και 20 χρόνια, πάω κάθε 15 μέρες για εξετάσεις. Ούτε ανήλικες έχουμε. Το πρόβλημα είναι με την παράνομη πορνεία. Οταν φτάσω στα 80, θα γράψω ένα βιβλίο με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου». Οση ώρα συνομιλούσαμε με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, ήρθε ένας κύριος. «Δεν μπορώ τώρα» του είπε κοφτά. «Τον είδες πώς ήταν; Βρώμαγε» μου λέει. Οι περισσότεροι από τους οίκους ανοχής που λειτουργούν στην Αθήνα δεν έχουν άδεια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή για το 2013, από τις υπηρεσίες του δήμου πραγματοποιήθηκαν 20 σφραγίσεις και 167 επανασφραγίσεις οίκων ανοχής. Στην πραγματικότητα, είναι σαν μια άτυπη τελετουργία χωρίς κανένα περιεχόμενο και αποτέλεσμα. Ολοι οι οίκοι που σφραγίζονται ξανανοίγουν την ίδια ημέρα. Υπάρχουν οίκοι που έχουν σφραγιστεί συνολικά πάνω από δέκα φορές.

Η διαστρωμάτωση της πορνείας

Στο εσωτερικό αυτής της ιδιαίτερης υποκουλτούρας υπάρχει μια αυστηρή διαστρωμάτωση που αναπτύσσεται πυραμιδωτά. Στην κορυφή της πυραμίδας είναι η «ελίτ» πορνεία. Οι escorts και οι πόρνες «σκληρών βίτσιων» αποτελούν το 2%-3% της συνολικής πορνείας και απευθύνονται κυρίως σε ανώτερα κοινωνικά στρώματα. Δουλεύουν στα σπίτια των πελατών ή σε καλά ξενοδοχεία μέσω τηλεφωνικού ραντεβού ή ειδικών μπαρ. Η συγκεκριμένη μορφή πορνείας κοστίζει ακριβά, από 120-150 ευρώ την ώρα μέχρι 2.500 ευρώ για ολόκληρο το 24ωρο, και δεν έχει πληγεί από την οικονομική κρίση. Ακολουθούν τα μπουρδέλα και τα στούντιο. Στον πάτο της πυραμίδας είναι οι πιάτσες, κυρίως με γυναίκες μετανάστριες-θύματα trafficking. Μια ιδιαίτερη υποκατηγορία εδώ, και ίσως η πλέον εξαθλιωμένη, είναι οι τοξικοεξαρτημένες που εκδίδονται. Σύμφωνα με έρευνα του ΚΕΘΕΑ, 6 στις 10 τοξικοεξαρτημένες γυναίκες εκδίδονται για να εξασφαλίσουν τη δόση τους. Εξαιτίας της εξάρτησης είναι ευάλωτες στις πλέον επικίνδυνες συνθήκες, όπως το σεξ χωρίς προφυλακτικό, που κατά βάση ζητούν οι πελάτες και γι' αυτό απειλούνται με λοιμώδη και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Οι τιμές σε αυτές τις κατηγορίες είναι εξευτελιστικές και κυμαίνονται μεταξύ 5 και 15 ευρώ. Μια τελευταία ξεχωριστή κατηγορία είναι η πορνεία των τρανς γυναικών που γίνεται σε διαφορετικές πιάτσες και είναι λιγότερο έκθετες στη βία εξαιτίας του ισχυρού αλληλοϋποστηρικτικού πλαισίου που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους..."

*Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Μάλιστα!
Χασικλήδες και πόρνες παντού...
Κι ακούω τώρα να λέγουν στις δημοσκοπήσεις ότι η ροζ συμμορία του συριζα βγαίνει πρώτη στις προτιμήσεις των ελληνόφωνων ινδογραικύλων.
Ε λοιπόν, δεν μου κάμει διόλου εντύπωση.
Σε μια κοινωνία γιομάτη χασικλήδες και πουτάνες, οι συριζαίοι θα βγαινανε πρώτοι.
Αυτοί άλλωστε είναι  οι μαέστροι στην ορχήστρα των μαζικών φαντασιώσεων...