Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τελευταίος θλιβερός υπερασπιστής των σκευωρών έχει παραμείνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν και αυτός προφανώς δεν είχε καμία συμμετοχή στην παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και στην πρωτοφανή μηχανορραφία που στήθηκε κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Πριν τρεις ημέρες στο τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου η κουβέντα πήγε στον αρχιερέα της παραδικαστικής διαπλοκής Αθανασίου και στις βρώμικες του μεθοδεύσεις για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τα γνωστά του τηλεφωνήματα στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου και τους ανακριτές.

Το εκπληκτικό είναι ότι ένα ολόκληρο πάνελ από τους φυσικούς ιδεολογικούς αντιπάλους της Χρυσής Αυγής (Σύριζα - Ελένη Αυλωνίτου, ΑΝΕΛ - Θανάσης Παπαχριστόπουλος) και δημοσιογράφους δήλωνε το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο ίδιος ο Αθανασίου έχει παραδεχτεί τις παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη και ο μόνος που συνέχιζε να κάνει τον ανήξερο ήταν ο Γεωργιάδης.





Να του θυμίσουμε λοιπόν από τα επίσημα καταγεγραμμένα βίντεο της Βουλής των Ελλήνωντι είχε δηλώσει ο ίδιος ο σκευωρός Αθανασίου για τα τηλεφωνήματα που έκανε κατά την διάρκεια της ανάκρισης - και όχι μετά - για να μάθει πώς πάει η κατάσταση...

Αθανασίου ομολογεί τις παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη



Νέα ομολογία Αθανασίου: Πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη Τσάμη!

http://ygro-pyr.blogspot.gr/