Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ευτυχώς για τη Δημοκρατία, υπάρχει η Χρυσή Αυγή

         
Η κοινωνία μας έχει εκπαιδευτεί, στα υψηλά Πανεπιστήμια της πλύσης εγκεφάλου των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, να μην εμβαθύνει σε τίποτε, να αντιμετωπίζει όλα τα πράγματα, επιφανειακά.
            Όλα τα εξετάζει βιαστικά, για λίγο χρόνο, ακαριαίο, τηλεοπτικό. Έτσι μας έμαθαν να πιπιλάμε μια λέξη, χωρίς να εμβαθύνουμε στην ουσία της.      Δημοκρατία. Όλα είναι διαθρωμένα ώστε να στηρίζεται η Δημοκρατία.
Σε αυτό στοχεύει, το Σύνταγμα, το Κράτος, η Παιδεία, η Πολιτική. Όλα επιτρέπονται, αρκεί να είναι δημοκρατικά.
            Για παράδειγμα, οι στρατιωτικοί που ανέβηκαν στη εξουσία το 1967, κατηγορήθηκαν, διότι κατέλυσαν τη Δημοκρατία. Απο τους Δημοκράτες βέβαια. Και μετά απο αυτούς, την εξουσία ανέλαβαν, οι Δημοκράτες. Και μάλιστα οι πλέον μεγαλόσχημοι απο αυτούς. Καραμανλής. Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Καραμανλής ξανά, Παπανδρέου ξανά, Σημίτης, Σαμαράς και τώρα Τσίπρας.
            Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Μα την απόλυτη αφοσίωσή τους στη Δημοκρατία. Στη Δημοκρατία, όπως τη θέλουν εκείνοι να είναι. Στη Δημοκρατία που φαίνεται ότι ο υπέρτατος σκοπός ύπαρξής της, να μην είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού αλλά η προστασία των πολιτικών και της πολιτικής τους.
            Έχουν μάθει το Λαό, να παπαγαλίζει με τη μανία χούλιγκαν μια λέξη κι εκείνοι δρουν ανενόχλητοι, εξευτελίζοντας τη Δημοκρατία.
            Αφού αυτές οι δυνάμεις, είναι Δημοκρατικές, αφού η Δημοκρατία είναι το υπέρτατο αγαθό, τότε γιατί όλη αυτή η αποτυχία του συστήματος;
            Αφού κυβερνούν Δημοκράτες, γιατί καταπιέζεται ο Λαός; Γιατί το κράτος κάνει τεράστιες προσπάθειες να αποπληρώσει δανεικά και δεν ασχολείται κανείς με το ποιος και γιατί τα πήρε; Με το που πήγαν τα χρήματα;
            Αφού κυβερνούν Δημοκράτες, γιατί τόσες πολλές δυνάμεις καταστολής; Γιατί δέρνονται εργάτες; Συνταξιούχοι ; Άνεργοι;
            Αφού κυβερνούν Δημοκράτες, γιατί τα νοσοκομεία είναι βρώμικα, υπερφορτωμένα κι αναποτελεσματικά;
            Αφού κυβερνούν Δημοκράτες, γιατί οι πολιτικοί, οι Δημοκράτες πολιτικοί, λένε συνεχώς κι ασταμάτητα, ασύστολα ψέμματα;
            Αφού κυβερνούν Δημοκράτες, πως γίνεται το κράτος να είναι φτωχό, οι πολίτες να αυτοκτονούν απο τα προβλήματα αλλά οι πολιτικοί ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ; οι Δημοκράτες πολιτικοί...
             Αφού κυβερνούν Δημοκράτες, γιατί καθημερινά το αστυνομικό δελτίο, βρύθει με δεκάδες εγκλήματα, κυρίως εναντιον  γερόντων και αναξιοπαθούντων;
            Αφού είναι Δημοκρατικό το πολίτευμά μας, γιατί  απαγορεύει στη Χρυσή Αυγή να ταίσει Έλληνες; Γιατί υποκαθιστάται η Δικαιοσύνη απο τα κόμματα ; Γιατί απαγορεύει σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ομιλούν; Αν υπάρξει αντίστοιχη περίπτωση, θα απαγορεύσει πχ και σε βουλευτή του Ποταμιού να ομιλεί; Ή σε βουλευτή του ΚΚΕ ; Μπορεί κανείς να φανταστεί τη δικαιοσύνη, να θέτει ως περιοριστικό όρο στη Κανέλλη, ότι της απαγορεύεται να ομιλεί και να συναθροίζεται με μέλη του κόμματος;
            Αφού είναι Δημοκρατικό το πολίτευμά μας, γιατί τα κανάλια δικάζουν; Γιατι οι δημοσιογράφοι έχουν περισσότερη δύναμη απο Υπουργούς ;
            
            Η χώρα μας, βιώνει μια οικονομική κρίση, μαζί με μια κρίση αξιών και θεσμών. Οι εξωτερικοί εχθροί, αλωνίζουν σε στεριά, αέρα και θάλασσα.
Οι Αλβανοί χτίζουν σταθερά αξιώσεις σε Ηπειρο και Κέρκυρα. Οι Σκοπιανοί σε Μακεδονία. Οι Τούρκοι σε Κύπρο, Θράκη και Αιγαίο. Πρόσφατα ο υιός Ερντογάν, περιόδευσε στη Θράκη, αλλά ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παππάς, απαγορεύεται να βγεί απο την Αττική!
            Αφού είναι Δημοκρατικό το πολίτευμα που ζούμε, γιατί πριμοδοτεί το πρώτο, το τέταρτο και το πέμπτο κόμμα με τον εκλογικό νόμο, σε βάρος του δεύτερου και τρίτου; Γιατί τα κόμματα, είτε εισέλθουν είτε όχι (πλέον), στη Βουλή επιδοτούνται με εκατομμύρια ευρώ ; Χρήματα που λόγω κρίσης λείπουν απο πολύτεκνους, άνεργους, αρρώστους, ηλικιωμένους;
            Πως δικαιολογείται το κράτος να κόβει φάρμακα και να προωθεί γεννόσημα, για λόγους οικονομίας και ταυτόχρονα να δίνει χρήματα σε κόμματα που δεν έπιασαν το 3% ή σε ¨ανθρωπιστικές» ενέργειες του ΟΗΕ στο Μάλι ;
            Ακούστε κ.κ. «Δημοκράτες». Ή αυτό το σύστημα που έχετε επι δεκαετίες στήσει, δεν είναι Δημοκρατία ή τελικά η Δημοκρατία δεν φροντίζει το Λαό. Και τα δύο δεν μπορεί να συμβαίνουν.
            Η Δημοκρατία κύριοι δεν φοβάται τους πολίτες της. Δεν τους τρομοκρατεί. Δεν τους λέει ψέμματα. Δεν τους παραπλανεί. Δεν τους κλέβει και δεν τους σπρώχνει στην απόγνωση.
            Η Δημοκρατία κύριοι, δεν φοβάται τον πολιτικό διάλογο. Δεν φυλακίζει εκλεγμένους Αρχηγούς κομμάτων. Ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής είναι 36 μήνες εκλεγμένος και τους 18 ήταν στον Κορυδαλλό και μετά στο σπίτι σε  κατ’οίκον περιορισμό. Η σύζυγός του κλείνει ένα χρόνο σε κατ’οίκον περιορισμό.
Το ίδιο τόσοι ακόμη, άξιοι βουλευτές, βρίσκονται εκλεγμένοι απο το λαό και φυλακισμένοι απο τους εκλογικούς αντιπάλους τους.
            Αυτή είναι η Δημοκρατία σας. Σέρνει στη φυλακή περίπου 70 μέλη του κόμματος που σας απείλησε δημοσκοπικά και όχι Δημοκρατικά.
            Αυτές είναι οι «Δημοκρατικές» ευαισθησίες σας.
Όταν σκέφτομαι τη Δημοκρατία σας, την παρομοιάζω με ένα αθώο κορίτσι που το πήραν σε ένα σπίτι (κόμμα) για να το προστατεύσουν αλλά το παρέδωσαν στην πορνεία και στον εξευτελισμό. Εμφανίστηκε κι ένας γείτονας και υποσχέθηκε να το σώσει, αλλά μόλις το κορίτσι πήγε στο δικό του σπίτι, το περίμεναν τα ίδια και χειρότερα. Διαφθορά, ανηθικότητα, ατιμία.  Και το κορίτσι έτρεξε και σε άλλο γείτονα (κόμμα) αλλά κι εκεί τα ίδια. Καταφέρατε με την ασυδοσεία και την ιδιοτέλειά σας να μετατρέψετε το όμορφο κορίτσι σε μια  χρησιμοποιημένη πόρνη.
            

            Και τώρα τι θα γίνει; Ποιός θα σταματήσει τις ορδές των εχθρών σε Βορρά, Ανατολή και Νότο ; Ποιός θα κυνηγήσει τους κλέφτες; Θα βάλει φρένο στις απαιτήσεις των «συμμάχων» μας που εννοούν να μας υποδουλώνουν με  δικαιοσύνη και Δημοκρατία; Ποιός θα στηρίξει αυτό το λαό; Τη νεολαία; Τους ηλικιωμένους που τυλίγει η απόγνωση; Σίγουρα όχι οι αριστεροθολωμένοι υπήκοοι που έχει γαλουχίσει η Δημοκρατία σας.
            Το καθήκον πέφτει στους «αγράμματους» ΧΑυγίτες που μελετούν την Ιστορία και τους Αρχαίους φιλοσόφους. Το βάρος πέφτει στους «εγκληματίες» ΧΑυγίτες που χρόνια τώρα αγωνίζονται για το Σύνταγμα , για τη νομιμότητα και για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ο κλήρος πέφτει στους Έλληνες που δεν ξέχασαν τη καταγωγή τους. Που δεν ξεπουλήθηκαν για μια bmw. Που δεν βούτηξαν τα δάχτυλα στο μέλι. Που παραμένουν ακέραιοι, παρά τις δολοφονίες, τις φυλακίσεις τις διώξεις και τον εξευτελισμό.
            Ευτυχώς για το Έθνος, υπάρχουν κι Έλληνες Πολίτες, κι όχι μόνο υποτελείς υπήκοοι.
            Γιατί για εμάς τους ΧΑυγίτες, Δημοκρατία σημαίνει κράτος του δήμου δηλαδή του Λαού που αποτελείται από ανθρώπους κοινής καταγωγής (ορισμός του Πολίτη στην Κλασσική Αθήνα). Και το Λαϊκό κράτος του Εθνικισμού είναι η μόνη άμεση δημοκρατία.
            Ευτυχώς για τη Δημοκρατία, υπάρχει η Χρυσή Αυγή.


Μυρμηδόνας

---------------------------------------------------------------------------

Το κείμενο αυτό του Μυρμηδόνα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδαΕμπρός, που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 23/5/2015

Πολλά ενδιαφέροντα άρθρα και ένα αποκλειστικό πρωτοσέλιδο που δείχνει το τι μας περιμενει, με τους μισελληνες που μπλεξαμε...
Και που να γινει και το τεμενος στον Βοτανικό...

Βάι... Βάι... Βάι...


http://panusis.blogspot.gr/