Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ...ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ...ΜΕ ΤΗΝ  ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ 
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με τον αλβανικό…χαιρετισμό του Παναγιώτη Κονέ (φώτο κάτω), λίγες στιγμές μετά… τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από τα τελικά του Euro 2016.




27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής με την «γαλανόλευκη» έχει γεννηθεί στα Τίρανα της Αλβανίας, αλλά από μικρή ηλικία βρίσκεται στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά… βήματα στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ωστόσο, επαγγελματικό ντεμπούτο έκανε στην ΑΕΚ και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή. Από το 2010 αγωνίζεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Μπρέσια, ενώ ακολούθησαν οι Μπολόνια και Ουντινέζε.
Ο Παναγιώτης Κονέ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ελλάδας, μια και έχει συμμετοχές με την U19 και την U21, ενώ από το 2010 είναι μέλος της πρώτης ομάδας του αντιπροσωπευτικού «συγκροτήματος» της χώρας μας, έχοντας 24 συμμετοχές και μόλις 1 τέρμα.
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, το διαδίκτυο έχει… πλημμυριστεί από μία φωτογραφία που δείχνει τον 27χρονο άσο να ποζάρει σχηματίζοντας με τα χέρια του τον αλβανικό αετό. Είναι ο ίδιος που είχε κάνει και ο Παϊτίμ Κασάμι στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην «Γηραιά Κυρία», αλλά και μικρά παιδιά στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Σερβία, τον Νοέμβριο του 2014 στα Χανιά. Πάντως, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Παναγιώτης Κονέ παρουσιάστηκε με πολλά… νεύρα και λίγο έλειψε να παίξει… ξύλο με τον Νεμάνια Μάτιτς.
Δείτε βίντεο…




onsports.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/