Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Είμαστε ακόμα ζωντανοί...

Οι φωτο απο τα γραφεια του Ασπροπυργου οπου το 2012 ειχαν τοποθετησει βομβα οι απλυτοι.
Στα ίδια γραφεία επιτεθηκαν το σαββατο [13/6/2015]

Το ξυλο που εχουν φαει οι χρυσαυγιτες [και οποιοι μοιαζουν με χρυσαυγιτη] τον τελευταίο καιρο, δεν λέγεται.
Μην κοιτάτε που δεν τα λέγουν στις ειδήσεις. Εδώ μιλάμε, οτι οι άπλυτοι έχουν ξεφυγει εντελώς.
Ξεκινάνε τσάρκες σε ομαδες των 15-20 ατομων κι οπου δει το ματι τους ανθρωπο γεροδεμενο, κουρεμενον γουλι, που να φοραει και μαυρα, επιτιθενται σαν τις υαινες.
Κι οπως στις παλιες καλες γκαγκστερικες ταινιες, πρωτα δερνουν και μετα ρωτουν.

Με κυβερνηση "πρώτη φορα αριστερα" εχουν ξεσαλωσει τελειως.


Αφου λενε οτι, στα γραφεια των συνιστωσων και του Ανταρσυα, εχουν στησει σκαλπιερες, οπως στον καιρο των ινδιανων. Κι επειδη η συντριπτικη πλειοψηφια των χρυσαυγιτων δεν εχουν μαλλάκια, για να τους γδαρουν το κεφαλι και να τους παρουν το σκαλπ, τους παιρνουν τις μαυρες μπλουζες και τις αναρτουν στις τοπικες επιτροπες "παλης", οπως κρεμανε οι τζιχαντιστες τα κεφαλακια των απιστων.
Όποια ομαδα απλυτων φερει τις περισσοτερες, κερδιζει δεκα σνιφιες απο το στριγκακι της κ. Ραχηλ Μακρη...

Μαλιστα!
Και στο μεταξυ υπαρχουν λεει εντολες οι χρυσαυγιτες να μην προκαλουν. Πραγμα που παει να πει, να τους μαυριζουν στο ξυλο κι αυτοι να παριστανουν τις μαρκησιες.
Διοτι, κακα τα ψεμματα...
Τη μαχη του δρομου εναντιον της συμμαχιας απλυτων/λαθροεισβολεων, οι χρυσαυγιτες την ειχαν καποτε κερδισει κατα κρατος. Για θυμηθειτε πως ειχε ηρεμησει ο Αγιος Παντελεημονας, τα Σεπόλια, τα Χαυτεια και κατι αλλες λαθροκατακτημενες περιοχες, εκεινες τις ωραιες εποχες οπου χρυσαυγιτες περνουσαν στους δρομους και τριζανε τα πεζοδρομια.
Και μην μου πειτε για βια και για αδικιες και για αλλα τετοια τερπνα.

Η Χρυση Αυγη ποτε δεν ξεπερασε το επιπεδο της νομιμης αμυνας. Κι αν ειχε πεσει και καμια σφαλιαρα, οπως πολυ ωραια το ειπε ο κ. Φαηλος Κρανιδιωτης, ηταν επειδη ο απλυτος σηκωσε ροπαλο και ο Αφγανος τραβηξε μαχαιρι. 
Δεν φανταζομαι τωρα να πιστευετε οτι απεναντι στο καλασνικωφ του Αλβανου και στο στιλετο του Μαροκινου, οι χρυσαυγιτες θα επρεπε να αντιταξουν τις προσευχες της Μητερας Τερεζας.
Αυτα δεν γινονται ουτε στα μικυ μαους.

Και να σας πω και κατι ακομα...

Βαλτε με το νου σας οτι σημερα αθωωθηκε ο Αλβανος φονιας του ατυχου λιμενικου Ζαμπατη, που ειχε καταδικασθει πρωτοδικα σε μερικες δεκαδες χρονια φυλακη κι ελατε τωρα να μου πειτε αν σ' αυτη την πολυπολιτισμικη ζουγκλα, οπου νομος ειναι το συμφερον του λαθροκατακτητη, μπορει ο Ελληνας να αμυνθει [για την ιδια τη ζωη του] με γαρδενιες και με χρωματιστες πεταλουδες.
Εδω κυρια μου μιλαμε για την λαθροεισβολη της βαρβαροτητας κι η μονη βια που αντεταξε ποτε ο χρυσαυγιτης ηταν η νομιμη αμυνα του κατακτημενου απεναντι στον λαθροκατακτητη του.
Εξον κι αν φανταζεσαι οτι οι μαχες του δρομου, διεξαγονται με τους κανονες και τα κουνηματα του gay pride...

Μην κοιτας που σημερα ο Λαϊκος Συνδεσμος εχει βανει μπροστα να μεταμορφωθει σε ενα καθως πρεπει αστικο, κοινοβουλευτικο κομμα.
Και φυσικα καλα καμουν ο Αρχηγος και τα πρωτοκλασατα στελεχη της Χρυσης Αυγης, να παλευουν για τον Ελληνα διαμεσου των πολιτικων θεσμων της Ελλαδος. Κι αν τελος παντων οι κεφαλες της Χρυσης Αυγης, εχουν αρχισει να συμπεριφερονται σαν εσκουαϊερς στη βουλη των λορδων, μπραβο τους και αξια πραττουν, εφοσον το κινημα ελαβε την αποφαση να διεκδικησει τες ψηφους του ποπολου.

Η Χρυση Αυγη ομως δεν ειναι μοναχα τα σαλονια του κοινοβουλιου και οι καθωσπρεπισμοι της γραβατας. Η Χρυση Αυγη ειναι σαρκα απο τη σαρκα του Ελληνικου Εθνους και αιμα απο το αιμα των ωραιων  νεκρων του.

Ο χρυσαυγιτης που βγαινει εξω στον δρομο κινδυνευει ανα απασαν στιγμην απο τα κονταρια των απλυτων, απο τις λεπιδες των λαθροεισβολεων κι απο το φαρμακι του ρουφιανου. Σαν πολυ δεν παει να βγαινουν τωρα οι φλωρουμπες των καναλιων και να μας τη λενε οτι ταχα μου βγανουμε πιστολια ή οτι ρίχνουμε και καμια σφαλιάρα;
Καλα κανουμε!           
Ειμαστε ακομα ζωντανοι, στη σκηνη της Ιστοριας μας.
Και πρεπει να παραμεινουμε ζωντανοι, παρα τη λυσσα του καθεστωτος να μας εξοντωσει φυσικα, κοινωνικα, ηθικα και πολιτικα.

Δεν βιαιοπραγουμε και δεν προκαλουμε. Αλλα μεχρις εκει. Εχουμε καθε δικαιωμα να αμυνθουμε, οπως θα αμυνθουμε πρωτοι εμεις με το οπλο στα χερια [και ισως μονον εμεις], οταν η πατριδα θα κινδυνευσει.
Εξον κι αν νομιζετε οτι θα σας σωσουν απο τα νυχια του Τουρκαλβανου, οι πεταλουδες του athens pride... 





Μαλιστα κυρια μου. Ειμαστε ακομα ζωντανοι.
Κι αν κατσεις και ψαξεις τα γεγονοτα, περαν απο το τι σου πασαρουν τα ΜΜΕ του καθεστωτος, θα δεις οτι μονον για βια δεν θα πρεπει να κατηγορουνται οι χρυσαυγιτες.
Το αντιθετο μαλιστα.
Θα επρεπε να τους βραβευουν για αποφυγη της βιας.

Για βανε με το νου σου τι πραγματικα συνεβη το Σαββατο στην Αθηνα,. οταν ολοκληρη η πολη ειχε μετατραπει σε κλουβι για τις τρελες...
Κοντα 20 απλυτοι με μηχανες, επιτεθηκαν στα Πατησσια σε εναν χρυσαυγιτη [20 εναντιον ενος]
για να τον καμουν λιωμα. Και στο μεταξυ ειχε προηγηθει η επιθεση με γκαζακια εξω απο το γραφειο αλλου χρυσαυγιτη και οι πολλαπλες επιθεσεις εναντιον των πολιτικων κρατουμενων στη δικη του Κορυδαλλου και οι συστηματικες επιθεσεις, εμπρησμοι, βομβιστικες ενεργειες κ.λπ. εναντιον των γραφειων τοπικων οργανωσεων της Χρυσης Αυγης..

Με αλλα λογια κυρια μου, ο ανθρωπος ηξερε πως αν δεν αντιδρουσε, θα ηταν νεκρος!
Κατειχε λοιπον νομιμα πιστολι, το τραβηξε και πυροβολησε στον αερα.
Και αγια εκαμε!
Διοτι ετσι δεν γλιτωσε μοναχα τη ζωη του αλλα γλιτωσε και αυτα τα καθαρματα που του επιτεθηκαν απο το να βαψουν τα χερια τους με αιμα.
Και να σου πω και κατι αλλο κυρια μου;
Αυτοι οι ιδιοι κρατικοδιαιτοι φονιαδες, με τις κουκουλες και τα κρανη, μιας και δεν καταφεραν να τσακισουν τον οπλισμενο χρυσαυγιτη [στο ξαναλεω: 20 εναντιον ενος!] συνεχισαν την πορεια τους για τον Ασπροπυργο, οπου επιτεθηκαν μαζικα εναντιον των γραφειων της εκει Τ.Ο. της Χρυσης Αυγης [στα ιδια γραφεια οπου ειχαν βανει βομβα το 2012].
Εφαγαν ομως κανα δυο φαπες [δεν χρειαστηκαν και περισσοτερες] και την εκαμαν με ελαφρα πηδηματακια.
Για σκεψου λοιπον κυρια μου να πετυχαιναν εκεινη την ωρα κανεναν ξεμοναχιασμενο φουκαρα στα γραφεια του κινηματος και να του εκοβαν το λαρυγγι, οπως εκαμαν στα δυο παληκαρια που τα κλαινε ακομαοι μαναδες τους!

Ε λοιπον πολυ εκαμαν και οι χρυσαυγιτες στον Ασπροπυργο και τους μοιρασαν μπατσες. Και κλωτσιες να τους εριχναν ακομα καλυτερα!  
Ετσι, αν μη τι αλλο, γλιτωσαμε απο το να κλαψουμε κι αλλους νεκρούς.
Οχι για ασκηση βιας δεν θα επρεπε να κατηγορουνται οι χρυσαυγιτες αλλα τουναντιον να επαινουνται διοτι εστω και με δεκα σφαλιαρες, απεφυγαν το αιμα!  

Γι αυτο σου λεω κυρια μου... Ειμαστε ακομα ζωντανοι. Και στα κοινοβουλια σας και στα σαλονια του καθεστωτος σας και παντου οπου χρειαζεται πολιτικος λογος. Ειμαστε ομως ακομα ζωντανοι και στους δρομους. Εκει οπου χτυπαει η καρδια του πασχοντος Ελληνα.
Και δεν προκειται να κατσουμε να μας σφαζουνε σαν τις κοτες.
Και να σου πω και κατι ακομα;
Τα εθνη δεν επιβιωνουν στην Μεγαλη Αρενα της ιστοριας, με φτερα και με πουπουλα. Κι ασε τι σου λενε οι προβατινες που πας και βγαζεις για να σε κυβερνανε. Αυτες ολες οι λουλουδες που τωρα σε ψηνουν οτι διαπραγματευονται για την  παρτη σου, μολις ακουστει το πρωτο μπαμ θα την κανουν ομαδικως για τις Ελβετιες, οπου εχουν ξαποστειλει και τα λεφτουδακια σου.
Κι εσενα θα σε αφησουνε εδω χαμου να σε ξεκωλιαζουνε οι αραπαδες...
Ταμαμ;
  
Σημειωσις

Αντιλαμβανομαι τους λογους για τους οποιους η Ηγεσια της Χρυσης Αυγης, εχει χαμηλωσει πλεον τους τονους και εχει αφοσιωθει ολοκληρωτικα στο κοινοβουλευτικο της εργο...
Κι οπως το εγραψα ηδη, πολυ καλα καμει...

Απαξ και ο Λαϊκος Συνδεσμος αποφασιστηκε [και νομιζω με τη συμφωνη γνωμη της πλειοψηφιας των ηγετικων στελεχων του] να μετεχει σ αυτο που αποκαλειται κοινοβουλευτικη διαδικασια, δεν μπορει να γινει αλλιως.
Θα γινωμε και σαλονατοι, που λεει ο λογος... 

Αλλα εγω δεν ειμαι ουτε μελος, ουτε στελεχος της Χρυσης Αυγης. 
Ειμαι απλος εργατης της ιδεολογιας του εθνικισμου, που πρεσβευει η Χρυση Αυγη και εντελως [μα εντελως] ανιδιοτελης ψηφοφορος της.
Συνεπως οσα γραφω δεν εκφραζουν τιποτε παραπανω απο την προσωπικη μου αποψη και δεν εχουν καμια σχεση με τις επισημες γραμμες του Λαϊκού Συνδέσμου...

Αλλα, εδω θα το πω και το κριμα στον δικο μου λαιμο...
Μπραβο στους χρυσαυγιτες που αντιστεκονται. Αν ειναι να μεινει ζωντανη η Χρυση Αυγη, κρατωντας μια θεση στην καρδια των πασχοντων Ελληνων, θα ειναι εξαιτιας τετοιων ανδρων και τετοιων γυναικων.
Και ο νοων, νοειτω...


http://panusis.blogspot.gr/