Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ...

Ακούω συνεχώς κάτι γελοίους να λένε στα τσοντοκάναλα πως για την τεράστια εισβολή λαθραίων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα φυσικά, ευθύνονται λέει οι πόλεμοι που υπάρχουν στην Αφρική και την Συρία. ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Η αποκλειστική αιτία αυτής της επικής εισβολής είναι η ανυπαρξία σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής και όχι οι πόλεμοι. Πόλεμοι πάντα υπήρχαν αλλά ποτέ δεν υπήρξε μία ανάλογη εισβολή σε τόσο μεγάλη έκταση.

Οι λόγοι αυτής της επικής λαθρομεταναστευτικής εισβολής είναι:



1) Δεν υπάρχει καμία αποτρεπτική πολιτική στην Ευρώπη απέναντι σε αυτά τα καραβάνια εισβολέων. Όποιος μπουκάρει το πράττει πλέον στα φανερά και όχι στα κρυφά όπως παλαιότερα διότι τώρα όποιος μπουκάρει δεν επαναπροωθείται αλλά τον παίρνουν, τον φροντίζουν και τον στέλνουν ατσαλάκωτο στην πρωτεύουσα την Ελλάδας εντελώς ελεύθερο και χαρακτηρίζοντας τους πάντες ως πρόσφυγες ακόμα και εάν αυτοί δεν είναι τέτοιοι!

2) Η "ζεστή" αυτή υποδοχή συνοδεύεται με πολλές τσάμπα διαδικασίες όπως, τσάμπα φαγητό, τσάμπα περίθαλψη, τσάμπα μετακινήσεις, τσάμπα σπίτια, τσάμπα ανέσεις και πολυτέλειες όπως κλιματισμός, τσάμπα επιδόματα, τσάμπα συντάξεις χωρίς ένα ένσημο κλπ... Η Ευρώπη και η Ελλάδα δηλαδή, δεν δείχνουν πουθενά να δυσανασχετούν με το φαινόμενο, αντιθέτως με όλα αυτά προκαλούν και παρακινούν τους λαθραίους να εισβάλουν και μάλιστα με τις ευλογίες της ΕΕ!!!

3)Η ΕΕ είναι ένα μόρφωμα χωρίς συνοχή και κοινή πολιτική. Οι βόρειες χώρες που δεν πλήττονται από τη λαθρομετανάστευση, αδιαφορούν παντελώς για όσα συμβαίνουν στα κράτη πρώτης υποδοχής μιας και μόνο αυτά τα κράτη (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) όπως Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία, (με πρώτη πάντα την Ελλάδα), υποχρεούνται να κρατούν και να εγκλωβίζουν την επικράτεια τους, τους λαθραίους ώστε αυτοί να μη μπορούν να μεταβούν στις βόρειες πλούσιες χώρες της ΕΕ σύμφωνα με τις συνθήκες Δουβλίνο 1 και 2. Οι Βόρειοι δηλαδή χρησιμοποιούν τους Νότιους ως σκουπιδοτενεκέδες ολόκληρης της Ευρώπης...  και ως ανάχωμα κατά της μετάβασης των λαθραίων στον πλούσιο βορρά της Ευρώπης.

6)Στην Αφρική λοιπόν, δεν υπάρχει πόλεμος αυτή τη στιγμή αλλά αυτή τη στιγμή εκατομμύρια αφρικανών εισβάλουν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες! Στη Συρία υπάρχει πόλεμος αλλά οι Σύριοι ως πρόσφυγες δεν ζητούν μόνο να σώσουν τις ζωές τους όπως θα έπραττε ένας κανονικός πρόσφυγας που προσφεύγει στη γειτονική του χώρα, αλλά θέλουν να μπουκάρουν σε μακρινότερες χώρες αν και πτωχευμένες όπως η Ελλάδα, και μετά να μεταβούν στις πλούσιες χώρες του ευρωπαικού βορρά ώστε να ζήσουν πλουσιοπάροχα και πιο εύκολα με όλα τα προαναφερόμενα επιδόματα και κοινωνικές προσφορές και φυσικά να μπορούν να αγοράζουν πιο χλιδάτα κινητά από αυτά τα έτσι και αλλιώς πανάκριβα που ήδη έχουν... Συνεπώς δε μιλάμε πια για πρόσφυγες αλλά για τυχοδιώκτες και λαθρεποίκους που επιζητούν πάνω από όλα μία χλιδάτη ευρωπαική ζωή και όχι απλά να σώσουν την ζωή τους από τους πολέμους. Και βέβαια υπάρχει και το μεγάλο σχέδιο των ισλαμιστών φονταμενταλιστών, το οποίο θέλει να εξισλαμίσει σιγά σιγά την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο...Να μη το ξεχνάμε αυτό...

Για όλα αυτά φυσικά δεν φταίνε αυτοί, γιατί αυτοί βρίσκαν και τα κάνουν. Εμείς οι Ευρωπαίοι φταίμε καθαρά που δώσαμε το θάρρος στο χωριάτη να μας ανέβη στο κρεβάτι αλλά το ζήτημα είναι πως σε πολύ λίγο διάστημα όπως πάμε, θα ανεβούν αυτοί σε ολονών μας το κρεβάτι και τότε θα είναι αργά, πολύ αργά.

Αυτή η κατάσταση όπως έχει εκτραχυνθεί προ πολλού, και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ειρηνικά και χωρίς βία πλέον. Εάν θέλουμε μία Ευρώπη Ισλαμική, Τζιχαντιστική όπου θα εξαφανιστούν οι δυτικοί λαοί, ο πολιτισμός και η κουλτούρα της Ευρώπης και της Δύσης και θα αντικατασταθούν από λαθραίους με ιδέες σκοταδιστικές, μισανθρωπικές, μεσαιωνικές και φονταμενταλιστικές, ας συνεχίσουμε έτσι, εάν όμως επιθυμούμε να σώσουμε την ιστορία και τον πολιτισμό που γέννησε η Ευρώπη και ειδικά η Ελλάδα που έφερε στον κόσμο ολόκληρο το δυτικό Πολιτισμό, τότε θα πρέπει άμεσα να παρθούν σκληρές αποφάσεις με τα στρατό στα σύνορα και με αποτρεπτικές πλέον πρακτικές, ενώ ταυτοχρόνως θα πρέπει και να αλλάξει εντελώς η κοινωνική πολιτική της Ευρώπης απέναντι στους εισβολείς. Εάν η ζωή τους στην Ευρώπη δεν γίνει κόλαση, ποτέ δεν θα λυθεί το πρόβλημα αυτό το οποίο οδηγεί σύντομα στον παντελή αφανισμό των Ευρωπαικών λαών και του Δυτικού Πολιτισμού και Κουλτούρας. Διαλέξτε και πάρτε, άλλες λύσεις δεν υπάρχουν.

Εάν  κάποιοι ενελώς ηλίθιοι από εσάς, νομίζετε πως θα μπορέσετε ποτέ να συζητήσετε και να συμβιβαστείτε ή να αφομοιώσετε ή να προσαρμόσετε και να ενσωματώσετε τους τζιχαντιστές στην Ευρώπη και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και τρόπο ζωής, ας κουνήσετε λίγο το κεφάλι σας να δείτε πως θα κάνει τιγκι ντιν γκλον...


http://ygro-pyr.blogspot.gr/