Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : Μικρή ανάλυση του οικονομικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής

Κάθε Έλληνας μπορεί να σπάσει την συνωμοσία σιωπής της διαπλοκής 
διανέμοντας τα έντυπα της Χρυσής Αυγής 
(σε εισόδους πολυκατοικιών, σε σταθμευμένα οχήματα, σε χώρους εργασίας), 
αλλά και στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Το πλήρες, πολυσέλιδο και αναλυτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην τελική του μορφή θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα αποτελεί το βασικό πολιτικό κείμενο του προσεχούς Συνεδρίου του κόμματος...

Μια πρώτη περιληπτική παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής, με τον τίτλο: "Επιτομή του εθνικού σχεδίου της Χρυσής Αυγής για μα ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα", κυκλοφόρησε σήμερα στο κοινό των Ελλήνων.
Στην εισαγωγή του συνοπτικού αυτού προγράμματος έχουμε καταρχήν δύο σημαντικές ειδήσεις.
Πρώτο, την αναγγελία του Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής και δεύτερο το άνοιγμα του Λαϊκού Συνδέσμου προς την κοινωνία, στο οποίο καλείται ο Ελληνας πολίτης να βγει από την απάθεια του και να γινει ο ίδιος φορέας των Ιδεών του Κινήματος.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η διενέργεια ενός Συνεδρίου, θα σημαίνει και την έναρξη μιας Νέας Πορείας της Χρυσης Αυγής προς τον λαό, στην διάρκεια της οποίας θα αποσαφηνιστούν: 
- η ιδεολογία του Λαϊκού Συνδέσμου
- το οικονομικό του πρόγραμμα
- το κοινωνικό του πρόγραμμα
- οι πολιτικές σχέσεις της Χρυσής Αυγής με άλλα εθνικιστικά κόμματα, τόσον εντός, όσον και εκτος Ελλαδικού χώρου.
Παράλληλα εισάγεται και μία συνταρακτική ιδέα, έστω και σε εμβρυακή ακόμα μορφή, που προοιωνίζει μία νέα σχέση της Χρυσής Αυγής με τον πολίτη, στην οποία ο κάθε Έλληνας καλείται να δράσει στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου, αντί να παρακολουθει αμέτοχος τις εξελίξεις, περιμενοντας μοναχά πότε θα του δοθεί το δικαίωμα της ψήφου.

Μια σχέση διάδρασης ανάμεσα στον πολιτικό οργανισμό και στον πολίτη, ενδεχομένως να προαναγγέλει και μία νέα όψη των πολιτικών κινημάτων, πολύ πιο κοντά στις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, όπως ευαγγελίζεται η Χρυσή Αυγή, παρά στην χειραγώγηση των ΜΜΕ και του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού, ο οποίος έχει καταεξεφτελίσει το νοημα της δημοκρατίας.  

Για την επιτομή αυτή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής, σας δίδω συνδεσμο στο τέλος του κειμένου, ώστε να τη βρειτε σε PDF και να τη διαβασετε ή να την τυπώσετε και να την μοιράσετε.
Εδώ θέλω να σταθω σε κάποια σημεία που νομιζω ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία

1. Πρώτ' απ' όλα να αποδοθεί δικαιοσύνη

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε στη συνέντευξη του στην ΕΡΤ2, ότι πρώτο μέλημα του Λαϊκού Συνδέσμου
έτσι και ο λαός τον ανεβάσει στην εξουσία, θα είναι η Κάθαρση
Πράγμα που παναπεί, ότι οι υπαίτιοι της λεηλασίας της Ελλάδος θα βρεθούν στη φυλακή, ενώ κάτι σιγανοπαπαδιές που μάσησαν με εκατό μασέλες θα αναγκαστούν να γυρίσουν τα κλεμμένα πίσω στον λαό.
Ξεπατικώνω εδώ κατευθείαν από το οικονομικό πρόγραμμα...

"...Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Κατάργηση χρηματοδότησης κομμάτων (η Χρυσή Αυγή λειτουργεί άρτια χωρίς να λαμβάνει ούτε μισό ευρώ από το δημόσιο ταμείο). Μείωση αριθμού βουλευτών σε 180, κατάργηση φοροαπαλλαγών και προνομίων, εξομοίωση βουλευτικού μισθού με αυτόν του Ανωτέρου Αξιωματικού..."

Κι έρχομαι τώρα εγώ και λέγω... Μωρέ, ν' αγιάσει το στόμα του Αρχηγού. 
Διότι άμα ξεκινάς μια νέα πορεία, προσπαθώντας να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε κατάντησαν ζήτουλα των εθνών, είναι απαραίτητο να αρχίσεις από την Νέμεση.
Από την απόδοση της δικαιοσύνης.
Ώστε να γνωρίζουν οι επόμενοι ότι άμα κάνουν τα ίδια, θα φάνε το κεφαλάκι τους...

2. Κατευθυντηριες γραμμες

Η επιτομη του Εθνικου Σχεδιου που κυκλοφόρησε η Χρυσή Αυγή δίδει μόνο τις κατευθυντηριες γραμμες ενος μελλοντικου οικονομικου προγραμματος, που θα διαμορφωθει οριστικα και κοστολογημενα, με βαση τις επικρατουσες συνθηκες, οταν πλεον οι Ελληνες θα ειναι ετοιμοι να δουλεψουν σκληρα για την αξιοπρεπεια τους και την ανεξαρτησια τους.

Όπως το εχει φωναξει με ολους τους τροπους ο κ. Μιχαλολιακος πρωτος και πιο σημαντικος παραγοντας σ' αυτή την έφοδο προς την Εθνικη ανεξαρτησια, ειναι η εθνικη παραγωγη και η αυταρκεια στα βασικα ειδη διαβιωσης.
Ξεπατικωνω απο το προγραμμα...
"...Εθνικό σχέδιο αποκέντρωσης και επανέναρξης της πρωτογενούς παραγωγής: Ο Έλληνας να γυρίσει στο χωράφι, στο εργοστάσιο, την παραγωγή και την σκληρή εργασία. Εύκολες λύσεις και δωρεάν δανεικά δεν υπάρχουν. Σκληρή δουλειά και αξιοκρατία για να σηκώσουμε και πάλι ψηλά την Ελλάδα.

ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ: 

Απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα. Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέει ο Καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης: «1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της Πατρίδας...».

Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής στη λακωνικότητας τους θυμίζουν τη μνημειώδη φρραση του Τσωρτσιλ, οταν ανελαβε την κυβερνηση της Βρετανιας αμεσως μετα το ξεσπασμα του Β΄Παγκοσμιου πολεμου...
"... Δεν εχω να σας ταξω αλλο απο αιμα, ιδρωτα και δακρυα..."
Ε λοιπον, ετσι κερδιζονται και οι πολεμοι και οι ερηνες, για τα εθνη. Οχι με τα Θα, ουτε με τις υποσχεσεις...  

3. Η αναβίωσις της μεσαίας ταξης
Ξεπατικωνω εδω τρια σημεια-κολωνες του Εθικου Σχεδιου της Χρυσης Αυγης, που και τα τρια στοχευουν στην αναβιωση της μεσαιας ταξης και της μικρομεσαιας επιχειρησης, που βαλθηκαν να εξαφανισουν οι εντολοδοχοι της διεθνους γραβατοπειρατειας.

"...ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ: Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχει ακραίος πλούτος και ακραία φτώχεια, ενώ τα μεσαία στρώματα οδηγούνται στην ανέχεια. Στόχος της Χρυσής Αυγής η άμεση συμπίεση των δύο άκρων με στόχο την δημιουργία μίας, ενιαίας και εύρωστης μεσαίας τάξης.
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ και τα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων. Φοροαπαλλαγές για επενδυτές, επιχειρηματίες, πλοιοκτήτες που απασχολούν μόνο Έλληνες εργαζομένους και μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στο εθνικό τραπεζικό σύστημα – Κατάργηση γραφειοκρατίας για έναρξη επιτηδεύματος – Νέες επιχειρήσεις εντός 24ωρου.
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Άμεση απόλυση όσων προσελήφθησαν παράνομα και αναξιοκρατικά. Άμεση μετάταξη σε παραγωγικές θέσεις εργασίας όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο ενασχόλησης. Να μη ζει το υδροκέφαλο Δημόσιο εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά να ξεκινήσει να λειτουργεί παραγωγικά και προς όφελος του συνόλου..."

Θα προσθεσω εδω και την απαντηση που εδωσε ο Αρχηγος σε δημοσιογραφο, κατα τη διαρκεια της συνεντευξης του στην ΕΡΤ2.
Ειπε λοιπον ο κ. Μιχαλολιακος οτι δεν θα διστασει να επιβαλει δασμους σε εισαγομενα προϊοντα, προκειμενου να ενισχυσει την εθνικη μας παραγωγη.

4. Το τελος του λαθρεποικισμου

"...ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ Σχέδιο απέλασης όλων των αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στην χώρα. Προστασία των Ελλήνων παραγωγών και προώθηση των προϊόντων τους στην εγχώρια αγορά. Έλεγχος του καρτέλ της αγοράς τροφίμων. Επιδότηση της μητρότητας, φοροελαφρύνσεις για τα νέα ζευγάρια που αποκτούν παιδί και γενναίες ενισχύσεις τριτέκνων / πολυτέκνων.
ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..."

Δεν χωραει αμφιβολια οτι η Χρυση Αυγη ειναι η μοναδικη οργανωμενη πολιτικη δυναμη που αντιμαχεται τα σχεδια των ευρωαμερικανοσιωνιστων για λαθρεποικισμο της Ευρωπης και αντικατασταση των ευρωπαϊκων λαών απο αφροασιατικες μαζες.

Για οσους/ες κλεινουν τα ματια στο μεταναστευτικο ζητημα, που απειλει με πολιτισμικη, εθνολογικη και κοινωνικη αλλοιωση της γηραιας ηπειρου, η Νεμεσις θα τους τα ανοιξει πολυ συντομα, εφοσον θα αναγκαστουν να ζησουν τον ισλαμικο εφιαλτη που μας προετοιμαζουν. Κι αυτοι και τα παιδια τους.

Στην ουσια, ακομα και τιποτα καινουριο να μην ειχε να πει η Χρυση Αυγη στον οικονομικο ή στον κοινωνικο τυομεα, φτανει και περισσευει η απολυτη και αδιαπραγματευτη θεση της απεναντι στο μεγιστο απο τα προβληματα που αντιμετωπιζει η συγχρονη Ευρωπη.
Διοτι και οι οικονομικες υφεσεις και οι απατεωνιες των τραπεζιτων, μπορουν να διορθωθουν.
Η λαθρομεταναστευση ομως και η δημιουργια μιας πεμπτης φαλαγγας του Ισλαμ στην Ευρωπη, ειναι απλά ενας ακηρυχτος πολεμος ζωης ή θανατου...

5. Οταν θα ειμαστε ετοιμοι

Ενα οικονομικο προγραμμα που δεν υποσχεται τιποτε αλλο, παρεξ Ελευθερία, Εργασια και Αξιοπρεπεια, απορριπτοντας τον ευκολο πλουτισμο, τη δημοσιοϋπαλληλικη ραστωνη, τα βολεμματα και τις κομπινες, δεν μπορει ποτε να συναγωνιστει σε πολιτικη γοητεια τις τσιπρουλιες και τους βαρουφακισμους, που κατεστρεψαν τη μεταπολιτευτικη Ελλαδα.

Εδω δεν εχουμε να κανουμε με πολιτικους που παρουσιαζουν στον λαο τις θεσεις τους αλλα για φακιρηδες της δημαγωγιας, που προσπαθουν παντι τροπω να εξαπατησουν τους παντες, για παντα.
Ε λοιπον η Χρυση Αυγη δεν φαινεται να θελει να εχει καμια σχεση με ολη αυτη την πολιτικη αγυρτεια, που ειναι ικανη να μετατρεψει το ΟΧΙ σε ΝΑΙ και τη χρεωκοπια σε  success story

Αντιθετως το Εθνικο Σχεδιο του Λαϊκου Συνδεσμου απευθυνεται σε Ελληνες [και οχι σε ιθαγενεις της τασιας] που θα το βανουμε μπροστα, με την ιδια Πιστη και το ιδιο Παθος, με το οποιο αρχιναγαμε αλλοτε τους αγωνες για την εθνικη μας ανεξαρτησια.
Οταν θα ειμαστε ετοιμοι λοιπον...
Οταν θα ειμαστε ετοιμοι για τη Μεγαλη Καταφαση στην συλλογικη μας Δημιουργια. 



http://panusis.blogspot.gr/