Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ;;; ”Έχουμε 7.000 κυνηγετικές καραμπίνες”


ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...
”Έχουμε 7.000 κυνηγετικές καραμπίνες” φώναξε θαμώνας καφετέριας που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο, όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώτος Αντιπρόεδρος της ΕΕ FransTimmermans πήγαινε στο Δημαρχείο της Κω για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού.
 Έξω από το δημαρχείο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες αγανακτισμενοι κάτοικοι του νησιού, που όταν είδαν τα αυτοκίνητα να σταματούν ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.

Προδότες να φύγετε από εδώ”, ”δοσίλογοι έχετε καταστρέψει τη χώρα” ήταν μερικά από τα όσα ακούστηκαν, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να επιταχύνει και να μπαίνει γρήγορα στο δημαρχείο, που είχε μετατραπεί σε φρούριο, μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει κατά την άφιξη του Πάνου Καμμένου.
Κατά την έξοδο τους απο το Δημαρχείο οι δύο Επίτροποι πέρασαν πίσω από τους αστυνομικούς και προσπάθησαν γρήγορα να μπουν στα αυτοκίνητά τους. Οι δεκάδες συγκεντρωμένοι άρχισαν να τους βρίζουν ενώ κάποιοι πέταξαν προς το μέρος τους αυγά και ντομάτες. με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα