Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.


Μουζάλας: Τέρμα και τα χερσαία σύνορα - Όλοι οι λαθρομετανάστες μέσα!

Αν κάποιοι πίστευαν ότι η απομάκρυνση της πολιτικής καρικατούρας της κυρά - Τασίας από το υπουργείο λαθρομετανάστευσης και η αντικατάστασή της από τον Μουζάλα θα άλλαζε την κατάσταση, πλανώνται πλάνην οικτρά. 
Ο ανθελληνικός Σύριζα έχει πάρει εργολαβία την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού με την εισαγωγή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια και το σχέδιό του αυτό το φανερώνει με κάθε ευκαιρία.
Οι εθνοαποδομητικές δυνάμεις των νεομνημονιακών αριστερών έχουν βάλει στόχο να γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία όχι μόνο στα νησιά, αλλά σε όλη την χώρα!
Για του λόγου το αληθές ακούστε τις πρωινές εξαγγελίες του Μουζάλα στο κανάλι των νταβατζήδων, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

"- Μήπως τον χειμώνα ανοίξει ο Έβρος
Είναι μία σκέψη που γίνεται, θέλει ιδιαίτερη μελέτη...
- Πρέπει να παραμείνει ο φράχτης και να είναι ένα σημείο αποτροπής στον Έβρο;
- Το πρόβλημά μας είναι προσφυγικό. Οφείλουμε να διευκολύνουμε...
- Δεν λέω για το προσφυγικό, λέω για το κομμάτι των μεταναστών...
- Δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις. Εάν δεν μπει στο έδαφός σου, δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις...
".
Έτσι, μετά την παραδοχή Τσίπρα πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, ο Μουζάλας κατάργησε και τα χερσαία και κάλεσε όλους τους λαθρομετανάστες στο ελληνικό έδαφος!
Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο λαθρο-υπουργός του Σύριζα Μουζάλας δεν έχει κανένα δικαίωμα να ανοίξει τα ελληνικά σύνορα για τις ορδές των λαθρομεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στο σχέδιο της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να κάνουν εμάς τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας."


http://www.xryshaygh.com/