Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΒΑΤΙΔΗΣ. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ
Ο πρόεδρος των Ελλήνων Ιατροδικαστών, Γιάννης Αϊβατίδης, βουλευτής με τη “Χρυσή Αυγή” στην Κέρκυρα.
Πρόκειται περί ενός εξαιρετικά καταρτισμένου επιστήμονα, και ιδιαίτερου ανθρώπου, με το θάρρος της γνώμης του.
Πρόκειται περί ενός θαρραλέου ανθρώπου, που δεν φοβάται, όπως και δεν φοβήθηκε να θέσει υποψηφιότητα με την Χρυσή Αυγή , αν και είναι ενεργεία Ιατροδικαστής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Βιογραφικό Γιάννη Αϊβατίδη:
Γεννήθηκα στα Ιωάννινα το έτος 1966, με πατρική γενεαλογική καταγωγή από τον ηρωικό Πόντο και μητρική από την όμορφη Αρίστη Ζαγορίου, αλλά και την ένδοξη Ιωνία. Ο πατέρας μου ήταν παιδίατρος, γνωστός στα Ιωάννινα για την ιατρική και κοινωνική προσφορά του, την αγάπη του για το 
συνάνθρωπο και το Έθνος, αλλά και τη συμμετοχή του στα κοινά (διετέλεσε μεταξύ άλλων αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών), σε δύσκολες εποχές για τους έχοντες ενεργοποιημένη εθνική συνείδηση. Η οικογένειά μας δομήθηκε με βάση τις παραδοσιακές Αξίες και Αρχές, με τη μητέρα μου να μας ενθυμίζει πάντα να τις τηρούμε. Η αδελφή μου, αλλά και ο μικρότερος αδελφός μου είναι επίσης ιατροί στο επάγγελμα.
Μαθήτευσα στη Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων και κατόπιν πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων (έτος 1985) φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (αποφοίτησα το έτος 1991, με γενικό βαθμό 8).  Το έτος 1992 κατετάγην στην Πολεμική Αεροπορία, όπου υπηρέτησα ως Έφεδρος Σμηνίας Ιατρός στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαιδεύσεως Τριπόλεως (λαμβάνοντας τιμητική διάκριση-βράβευση καλύτερου Σμηνίτη), στην 131 Σμηναρχία Μάχης στο Άκτιον ως Ιατρός Μονάδος-Ιατρός Πτήσεων και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 Γ.Ν.Α.).
Μετά την λήξη της στρατιωτικής μου θητείας, εκπλήρωσα την υποχρέωση υπηρεσίας υπαίθρου (έτη 1994-1995), ως ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Ζίτσας Ιωαννίνων. Κατόπιν (έτη 1996-1998) εξειδικεύθηκα στην Ιατροδικαστική, στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποκτώντας τον τίτλο ειδικότητος. Στη συνέχεια (έτος 1999) εργάστηκα, με σύμβαση έργου-έμμισθη θέση, ως επιστημονικός συνεργάτης στο ίδιο ως άνω Εργαστήριο, επιφορτισμένος με καθήκοντα εκπαιδεύσεως των εκτοετών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στο γνωστικό αντικείμενο της Ιατροδικαστικής.
Το έτος 2000 κρίθηκα διοριστέος σε δημόσιο διαγωνισμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και έλαβα τον τίτλο του Ιατροδικαστή, αναλαμβάνοντας Υπηρεσία. Τοποθετήθηκα σε οργανική θέση στη νεοσύστατη τότε Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών (Ιατροδικαστής Πατρών), όπου υπηρέτησα έως και το έτος 2004, οπότε και μετατέθηκα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών (Ιατροδικαστής Αθηνών 2004-2010).  Το έτος 2010 ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της Υπηρεσίας και αποσπάσθηκα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κερκύρας, εθελούσια και κατόπιν αιτήσεώς μου, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες Ιατροδικαστού στην περιφέρεια του Εφετείου Κερκύρας (Ιατροδικαστής Κερκύρας, κατά τα τελευταία 5 έτη).
Το ίδιο έτος οι συνάδελφοί μου Ιατροδικαστές με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και εξελέγην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενώσεως Ιατροδικαστών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συνδικαλιστικού και επιστημονικού σωματείου των υπηρετούντων Ιατροδικαστών. Επιπροσθέτως, κατά τη 15ετή θητεία μου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπήρξα αιρετό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιατροδικαστών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Χειρίστηκα μεγάλο αριθμό ιατροδικαστικών υποθέσεων που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, τηρώντας τον Όρκο στο Ιερό Ευαγγέλιο, με στοχοπροσήλωση στο καθήκον και αποκλειστικό γνώμονα την επιστημονική Αλήθεια. Γνωρίζω την αγγλική και ιταλική γλώσσα. Την τελευταία 5ετία κατοικώ μονίμως στην Κέρκυρα, στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς Νησί των Φαιάκων, στις γραφικές Μπενίτσες. Είμαι έγγαμος και έχω ένα γιο.

http://www.lefkasnews.gr/

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ι.ΑΙΒΑΤΙΔΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α