Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΦΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ - ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ...ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ - ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΓΓΥΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. 
ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΚΥΡΙΑ ΦΥΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ.

«Όποιος ψηφίζει Χ.Α. είναι συνένοχος στη δολοφονία του Παύλου», δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής η μητέρα του δολοφονηθέντος μουσικού,
λίγο μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία από το Νίκο Μιχαλολιάκο.
«Αν ο λαός τούς θέλει, καλώς να τους έχει. Προφανώς αυτή η χώρα βγάζει πιο πολλούς προδότες από ό,τι ήρωες… Και να τους χαίρονται. Δεν νομίζω ότι θα θέλανε κάτι άλλο να δούνε. Αρα όταν πάνε και ψηφίζουν Χρυσή Αυγή είναι φασίστες και συνένοχοι στο φόνο, στη δολοφονία. […] Θέλουν να τους έχουν, ας τους έχουν· από τους υπονόμους που βρίσκονταν τους ανέβασαν πάνω, στην επιφάνεια» τονίζει η ίδια.
Αναφορικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής η κ.Φύσσα αναφέρει ότι  οι κατηγορούμενοι «κάνανε ό,τι μπορούσαν να έρθει η δεύτερη μαύρη επέτειος χωρίς να μιλήσουμε στη δίκη», ωστόσο τονίζει ότι «θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».
«Να αφανιστούν, να εξαφανιστούν, να τελειώσουν». «Ανάθεμά τους… Αυτοί, που σίγουρα φοβούνται, είναι ερπετά, είναι αυτοί… Ανάθεμά τους… όσο και αν θέλουν θα “ρθει η ώρα τους. Εμείς εκεί θα “μαστε» λέει.