Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

TO STOIXIMAN ΔΙΝΕΙ 1ο ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - 3η ΜΕ ΑΝΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 8% ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ STOIXIMAN.GR...ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΑΠΟ 7% ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ STOIXIMAN ΣΤΙΣ 3/9 ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ 8% ΣΤΙΣ 16/9
Η καταγραφή των στοιχηματικών τάσεων από τις 31 Αυγούστου έως και σήμερα, «φωτογραφίζει» ως απόλυτο φαβορί για τη νίκη στις εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ αποτυπώνονται και οι διακυμάνσεις στα ποσοστά νίκης ανάμεσα στα δύο ντιμπέιτ.

Εντονη πτώση στην απόδοση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το «κοντέρ» τιμών της στοιχηματικής εταιρείας stoiximan από τις 3 Σεπτεμβρίου και έπειτα. Φτάνοντας στην ανώτατη τιμή του 1,67 τη συγκεκριμένη ημερομηνία όπως φαίνεται και στο γράφημα, άρχισε να παρουσιάζει πτώση φτάνοντας μέχρι και πριν λίγες ημέρες το 1,22 το οποίο δίνει στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα τον χαρακτηρισμό του απόλυτου φαβορί.

Αντιστρόφως ανάλογα κινήθηκαν οι αποδόσεις για τη ΝΔ αφού βάσει των πονταρισμάτων του κόσμου, η απόδοσή της ολοένα και αυξανόταν με αποτέλεσμα να αγγίξει τις τελευταίες ημέρες ακόμη και το 3,75 στη μάχη της πρώτης θέσης

Βάσει των πονταρισμάτων κινήθηκαν και τα πιθανά ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές. Οπως φαίνεται και στο γράφημα Νο2, το Line για τον ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε πτώση με το εκτιμώμενο ποσοστό του να «κλείνει» στο 30,5% ενώ της ΝΔ στο 28,25%. Τέλος, αναλλοίωτα έμειναν τα πιθανά ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων .

http://www.iefimerida.gr/