Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΝΕΓΡΟ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Ο ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ) ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ...Ο ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΝΑ ΕΥΣΩΜΟ ΝΕΓΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ...ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ.
Οι παρακρατικοί αριστεριστές συνόδευσαν τους λαθρομετανάστες μέχρι το Γαλάτσι όπου μεταφέρθηκαν με λεωφορεία - Οι κάτοικοι της πλατείας Βικτωρίας είδαν σήμερα το πραγματικό πρόσωπο της ανθελληνικής αριστεράς του Σύριζα που εξουσιάζει την πατρίδα μας.


Μόλις χθες η πλατεία Βικτωρίας, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Ένας καβγάς που ξεκίνησε ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και διακινητές, εξελίχθηκε σε σκληρή μάχη ανάμεσα σε ομάδες λαθρομεταναστών διαφορετικών εθνοτήτων με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο κεφάλι. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των πλέον ψύχραιμων, ωστόσο κάτοικοι κατήγγειλαν ότι η αστυνομία, που έφτασε αργότερα, «παρέμεινε αποστασιοποιημένη».
Σήμερα το πρωί 100 περίπου κάτοικοι έκλεισαν την οδό 3ης Σεπτεμβρίου και σήκωσαν πανό, ζητώντας από το δήμο Αθηναίων, την αστυνομία και τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την άθλια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν καταλάβει την πλατεία.
Στην διαμαρτυρία τους αυτή, οι κάτοικοι βρήκαν απέναντί τους οργανωμένες ομάδες παλουκοφόρων αριστεριστών οι οποίοι με την ανοχή της Αστυνομίας τους απειλούσαν και τους εξύβριζαν. Τα τάγματα εφόδου της αριστεράς συνέχισαν τις προκλήσεις και «προειδοποιούσαν» τους καταστηματάρχες της περιοχής για τις «επιπτώσεις» που θα έχουν σε περίπτωση που στηρίξουν παρόμοιες κινητοποιήσεις.
Βέβαια, μετά από όλα αυτά οι κρατικές αρχές σε συνεργασία με τους «αντιρατσιστές» μετέφεραν προσωρινά 1.000 λαθρομετανάστες στο Γαλάτσι μεταφέροντας παράλληλα και το πρόβλημα
xryshaygh.com