Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΙΟΓΑ : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΛΙΟΓΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!
Μελέτησα με ενδιαφέρον την πρόταση του Εισ.Εφετών κ.Λιόγα. Καλύπτει σχεδόν τα πάντα. Αυτό πάντως που ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ είναι ότι για πρώτη φορά ( εγώ τουλάχιστον ) ΑΝΕΓΝΩΣΑ τον ορισμό του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ μέσα στο κείμενο του κ. Εσαγγελέως. Το κείμενο έχει ως εξής :

"...... όταν ο κίνδυνος προέρχεται από φ ο ρ ε ί ς της ε ξ ο υ σ ί α ς ή δεν αποτελεί μια μεμονωμένη περίπτωση ΑΛΛΑ ένα μικρό μέρος μιας διαδεδομένης πρακτικής π ου παραμένει ανεξιχνίαστη λόγω της ΑΝΟΧΗΣ ή της ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ φ ο ρ έ ω ν της ε ξ ο υ σ ί α ς, ΜΟΝΟ με μία ευρεία ενημέρωση της κοινής γνώμης μπορεί κανείς να αναμένει την εισβολή της δημόσιας κριτικής σε ΓΚΡΙΖΕΣ ή ΜΑΥΡΕΣ ζώνες εγκληματικότητας για την αποκάλυψη των πραγματικών διαστάσεων του προβλήματος ......."

-Εύγε του κ.ΛΙΟΓΑ, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!


Τέλος από το σκεπτικό του απαλλακτικού βουλεύματος των έντιμων Δικαστών του Εφετείου Αθηνών, αντιγράφω τα ακόλουθα... 




 "Επομένως, ενόψει του ότι συνταγματικά υπέρτερο αγαθό, από το αγαθό της ελεύθερης επικοινωνίας, είναι η προσωπική ελευθερία, η οποία κατοχυρώνεται από τις διατάξεις 5, 6 και 7 του Συντάγματος, το απόρρητο της ελευθερίας της επικοινωνίας κάμπτεται και επιτρέπεται η χρήση στο δικαστήριο του προϊόντος της αθέμιτης μαγνητοφώνησης ιδιωτικής συνομιλίας, προκειμένου να απαλλαγεί ένας αθώος και να αποφευχθεί μια άδικη βαρύτερη καταδίκη του κατηγορουμένου."



Κοινώς, η παράγκα των Σαμαρά, Μπάμπη, Γκουτζαμάνη και Παναθηναικάκια με αυτή την απόφαση... μόλις τον ήπιε...
 Και για να μη ξεχνιόμαστε: Το... “απαγορευμένο βίντεο” που αποτελεί πλέον ΝΟΜΙΜΟ αποδεικτικό μέσο κατά του παραδικαστικού κυκλώματος Σαμαρά..