Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΟΧΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ :ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ
Κόλαση έγινε πριν λίγο στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή Γιάννη Λαγό και τους βουλευτές του ΚΚΕ  για τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε χαρακτηριστικά: “Να μου πείτε σε ποια offshore εταιρία πουλήσατε τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό…”
Πιο συγκεκριμένα:

Ο Γιάννης Λαγός άσκησε κριτική στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ επειδή όπως είπε δεν δέχονται έλεγχο στα οικονομικά τους!
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν. Τότε εκείνος ανταπάντησε και επικράτησε πανδαιμόνιο.
Όταν δε τους αποκάλεσε “τσιράκια του συστήματος” εκείνοι αποχώρησαν…
. Στα υπουργικά έδρανα ο Πάνος Σκουρλέτης και η Θεανώ Φωτίου διαμαρτύρονταν έντονα και τότε ο κ. Βαρεμένος αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση για λίγα λεπτά.
Χ.Α: “Ο Γιάννης Λαγός “ξεβρακώνει” τους κρατικοδίαιτους του ΚΚ€”
“O βουλευτής Β΄ Πειραιά,  Γιάννης Λαγός έτρεψε σε άτακτη φυγή τους κρατικοδίαιτους λασπολόγους του ΚΚΕ, όταν τους κάλεσε να μην μιλούν αυτοί για διαφθορά από την στιγμή που δεν επιτρέπουν στο ΣΔΟΕ να ελέγξουν τα ταμεία του κόμματος.
Ο “δημοκράτης” αντιπρόεδρος του Σύριζα Βαρεμένος διέκοψε την ομιλία του Συναγωνιστή, για να μην ακουστούν οι καταγγελίες.” σχολιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή.





http://www.makeleio.gr/ - xryshaygh