Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Λευκοί σκλάβοι σε μαύρο Θεό


Η Ευρώπη ζει τα τελευταία χρόνια μια μαζική ψύχωση, που μπορεί να συγκριθεί μοναχά με το σύνδρομο του "κυνηγιού μαγισσών", που είχε εμφανιστεί στην εποχή της ιεράς εξέτασης
Την ψύχωση της μεταναστολαγνείας.

Αρκεί να περάσει κανείς λαθραία τα σύνορα ενός ευρωπαϊκού έθνους/κράτους και ευθύς γίνεται ο ήρωας του πόπολου. Αν είναι και μουσουλμάνος, τόσο το καλύτερον. Κι αν είναι και αράπης, μιλάμε για την αποθέωση. 

Ουσιαστικά, όσο λιγότερο "θυμίζει" ένας άνθρωπος "Ευρωπαίο", τόσο ανεβαίνει στη εκτίμηση των μαζών [και των ΜΜΕ που τις κατευθύνουν]


Το λευκό χρώμα του δέρματος, η ράτσα, η φυλή, η γλωσσική οικογένεια, όλα αυτά που χαρακτηρίζουν την Ευρωπαϊκή πολιτισμική ήπειρο, λογίζονται πλέον ως στίγματα. Καλύτερα να βγαίνεις και να λες, ότι είσαι Αλβανός, απόγονος των βαρβάρων σκυθών, παρά Λατίνος ή Έλληνας, όπου απάνω σου στηρίζεται ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός.
Ακόμα-ακόμα και το φύλο που σου έδωκεν ο Θεός [ή η φύση, πάρτε το όπως θέλετε] αντιμετωπίζεται ως κάτι τι το μεμπτόν. Ποιος τρελός τολμάει σήμερα να βγει στις τηλεοράσεις και να πει, ότι: "εγώ ρε παιδιά γουστάρω να πειράζω τα κορίτσια στον δρόμο, ειδικά αν  μου μοστράρουν τα μπουτάκια τους, σαν τούρτες σε ζαχαροπλαστείο;"
Ευθύς αμέσως θα τον τυλίξουν με την κατηγορία του σεξιστή και θα τον μπάσουν σε κανένα μπουντρούμι, να κάμει παρέα στους πακιστανους κωλομπαράδες...

Φαίνεται απίστευτο αλλά στην Ευρώπη του 21ου αιώνα, ο μελαμψός βιαστής, που μπορεί να έχει κιολας τσακίσει το κεφάλι του θύματος του, βρίσκει χιλιάδες πρόθυμους να διαδηλώσουν για χάρη του, ενώ ο φουκαράς που θα τολμήσει να πιάσει τον κώλο μιας συναδέλφου του [η οποία, ετσι κι αλλιως, τον προβαλει φορα παρτιδα] θεωρείται ένα σεξιστικο κτήνος...
Tragik!

Η παράνοια του ευρωπαίου μαζάνθρωπου, έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να σιχαίνεται πλέον τον ίδιο του τον εαυτό.
Στα ευρωσχολεία εφαρμόζουν "αντιρατσιστικά" προγράμματα, στα οποία οι λευκοί μαθητές διδάσκονται τα δικαιώματα των αράπηδων, ενω κανεις δεν τολμάει να βγει και να μιλησει για τα δικαιώματα των λευκων, που στο κάτω-κάτω είδαν τις χώρες τους να λαθροκατακτιούνται και να γίνονται οι ίδιοι μειοψηφία μεσα στις ίδιες τους τις πατρίδες.
Κορίτσια κι αγόρια της χριστιανωσύνης, ακούν τον πάπα να βγάνει δακρυβρακτους λογους, για το ποσο αθωοι ειναι οι κακομοιροι οι "προσφυγες", αλλά κανενας δεν τους μιλα για την ανδρειωσυνη των προγονων τους, που εμειναν και πολεμησαν στις πατριδες τους, αντι να την καμουν με ελαφρα πηδηματακια οπως αυτα τα ρεμαλια απο τη Συρια, που μονο ως λιποτακτες μπορουν να χαρακτηριστουν!
Ελληνακια θα παρακολουθησουν τους δασκαλους τους να διδουν την Ελληνικη σημαια σε Βουλγαρακια, στην εορτη της 28ης Οκτωβριου, αλλα κανενας δασκαλος δεν θα γυρισει να τους πει οτι οι Βουλγαροι ησαν συμμαχοι των κατακτητων και ανελαβαν μαλιστα ενεργο ρολο στη τριπλη κατοχη, που υπεστη η Ελλας κατα τη διαρκεια του Β΄παγκοσμιου πολεμου [Ιταλοι, Γερμανοι και Βουλγαροι!]

Τοσο φυλετικο, πολιτισμικο και εθνικο μισος εναντιον του ιδιου τους του εαυτου, μπορουν να εμφανισουν μονο δυο κατηγορίες ανθρωπων: οι προδότες και οι σκλάβοι.
ΚΙ επειδη οι μάζες δεν μπορούν, εξ' ορισμού, να προδώσουν οτιδήποτε, διότι δεν έχουν καν την ικανότητα να διακρίνουν την προδοσία απο τον πατριωτισμό, η μόνη ερμηνεία που μπορεί να δοθεί σε τέτοιου είδους μαζικές ψυχώσεις, είναι ότι οι Ευρωπαίοι απώλεσαν την κρίσιμη ζωική ενέργεια που είναι απαραίτητη, ώστε να διασφαλίσουν την Ελευθερία τους.

Οι εκφυλισμένες και κατα μεγάλο πλόεν μέρος, μπάσταρδες μάζες της Ευρωπης, δεν αντέοχυν την ελυθερία τους. Το φορτίο που τους επιβλήθηκε, μετά το κίνημα αμφισβήτησης της δεκαετίας του 60, που απαιτούσε την απόλυτη ατομική ανεξαρτησία, από κάθε είδους συλλογικό προσδιορισμό τους έπεσε πολύ βαρύ.
Κι από την αυταπάτη της ατομικής απελευθερωσης, μέσω μιας αποκλειστικά ιδιωτικής οδου, κατέληξαν στον τρομο της Ελευθερίας.
Μη αντέχοντας το άγος να βρίσκονται αποκομμένοι από κάθε μορφής συλλογικότητα [οικογενειακή, φυλετική, εθνική, θρησκαυτική] προτίμησαν να ξαναγινουν σκλάβοι [όπως ήσαν τον Μεσαίωνα]
Με τη διαφορά ότι οι τωρινοί τους αφέντες δεν είναι λευκοί, όπως στην περίοδο του Σαβοναρόλα αλλά αλλόφυλλοι, αλλόδοξοι και αλλοδαποί.
Ο λευκός Θεός του Μεσαίωνα, χάνοντας την ρωμαλέα ζωική του ορμή, που τον καθιστούσε Παντοκράτορα και Παντογνώστη, έδωσε τη θέση του στον μαύρο Θεό του 21ου αιώνα, ο οποίος προβάλλει στα τρομαγμένα μάτια των Ευρωπαίων, ως ο νέος Ισχυρός Αφέντης, που θα τους λυτρώσει από τον εφιάλτη της ελευθερίας τους...

Οι νέοι ιεροεξεταστές του μέλλοντος μας, θα είναι μαυροι και μουσουλμάνοι. Αυτοί θα μας "καίνε" ζωντανούς, ενώ εμείς θα προσευχόμαστε για τη δόξα τους.
Η εξουσία αλλάζει χρώμα αλλά ο σκλάβος παραμένει παντα ο ίδιος...




Πρόσφατα στη Γερμανία, λευκοί Γερμανοί μαθητές υποχρεώθηκαν στα πλαίσια εκπαιδευτικου προγραμματος, να παίξουν κυριολεκτικα τον ρολο του σκλαβου [ή της σκλαβας] των μαυρων, καθαριζοντας και μαγειρευοντας για μουσουλμανους αφροασιατες λαθρομεταναστες!
Σας διδω εδω και το ρεπορτας...


"...Ως μέρος "σχολικής εργασίας" τα γερμανάκια υποχρεούνται τώρα να φτιάχνουν τα κρεβάτια, να μαγειρεύουν και να καθαρίζουν για τους μετανάστες στα κέντρα διαμονής των προσφύγων - μεταναστών!

Η Γερμανία θα ξοδέψει τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια ευρώ το τρέχον έτος για τη φροντίδα 1,5 εκατομμυρίων μεταναστών που αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μέχρι το τέλος του 2015.
Το 2014 ήρθαν στη Γερμανία 400.000 μετανάστες. Φέτος 1,5 εκατ περισσότεροι θα φτάσουν σε μια χώρα 80.000.000 κατοίκων.

Οι Γερμανοί μαθητές υποχρεούνται πλέον ως μέρος της σχολικής τους εργασίας να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν και να φτιάχνουν τα κρεβάτια για τους μουσουλμάνους μετανάστες.

Μια Γερμανίδα μητέρα δημοσίευσε αυτή την επιστολή από το σχολείο.
Η επιστολή περιγράφει τις δραστηριότητες της εβδομάδας της σχολικής εργασίας, που περιλαμβάνει την βοήθεια σε ένα κέντρο ασύλου.
Αυτό προκάλεσε αγανάκτηση και δυσπιστία.
Μια τοπική εφημερίδα όμως επιβεβαίωσε την ιστορία.

Το Υπουργείο Παιδείας του Κίελου επιβεβαίωσε ότι η επιστολή ήταν αυθεντική. Ήδη αυτή την εβδομάδα, όπως περιγράφεται παραπάνω, οι μαθητές από ένα σχολείο στο Lübeck, υποχρεώθηκαν να βάλουν καθαρά σεντόνια στα κρεβάτια, να διευθετήσουν τα ρούχα και να βοηθήσουν στην κουζίνα στο κέντρο διαμονής για τους πρόσφυγες. Αυτό έγινε στο πλαίσιο ενός εβδομαδιαίου έργου που προορίζεται να ετοιμάσει τους μαθητές της όγδοης τάξης [ηλικίας περίπου 13-14 ετών] για την "πρακτική εργασιακή εμπειρία".

Οι μετανάστες μαλιστα σε ένα κέντρο, πέταγαν τα σκουπίδια τους από το μπαλκόνι, ωστε να τους τα μαζεψουν οι λευκοι μαθητες..."





  Η κατασταση εξω απο ασυλο λαθρομεταναστων
Σκυφτε και προσκυνηστε, λευκοι σκλαβοι...
Και μετα μαζεψτε και τα σκουπιδια...

Λευκοι σκλάβοι σε έναν μαυρο Θεο…
Αυτό είναι το μέλλον των λευκών ευρωπαϊκών φυλών, που εκφυλίστηκαν πλέον σε τέτοιον βαθμό, ώστε η ίδια η γη τους, τους ξερνάει σαν να ‘σαντε αυτοί οι λαθροεισβολείς που την μαγάρισαν…
Και καλά να μας κάμει…

Όταν  δεν μπορείς να υπερασπίσεις τη γη σου, τους νεκρους σου, την ιστορια σου και τις μνημες σου, δεν αξιζεις και την ελευθερια σου.

Σκλαβοι και μαλιστα φτηνοι σκλαβοι, τσιπαρισμένοι για να λατρεύουν τους δυνάστες τους, όπως άλλοτε οι αυτομαστιγούμενοι του Μεσαίωνα ελάτρευαν το παπαδαριό τους…

http://panusis.blogspot.gr/