Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Το Αλβαναριό στη Βουλή! Βοήθεια μας...



Βαριέμαι να επαναλαμβανω τα ίδια αλλά θα το ξαναπώ...
Όταν η αριστερά θα ολοκληρώσει όλα τα προεκλογικά συμβόλαια της, δεν θα υπάρχει πλέον Ελλάς, τουλάχιστον με τη μορφή που την γνωρίζαμε.

Οι συριζαίοι εργάζονται συστηματικά για το μέλλον της Αλβανίας, της Τουρκίας και των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Δεν εκτελούν απλώς ευσυνείδητα τα καθηκοντα τους, ώστε να συρρικνωθεί η Ελλάδα.
Έχουν δρομολογήσει τη μαζική γενοκτονία του Ελληνισμού, γι αυτό και δεν τους απασχολούν διόλου τα θύματα της απάνθρωπης πολιτικής τους.

Οι Έλληνες είμεθα πλέον έγκλειστοι σε ένα γιγαντιαίο στρατόπεδο εξόντωσης και αναμένουμε απλώς τη σειρά μας, για να μας υποδείξει ο αριστερός δήμιος.
Ως τότε μπορούμε να χαμογελάμε ηλιθιωδώς, παρακολουθωντας σε απευθείας μετάδοση το ολοκαύτωμα μας.    

Α, και κάτι ακόμα...
Οι σημερνοί μεταναστολάγνοι, που είναι οι πρώτοι και βασικότεροι ηθικοί αυτουργοί της Ελληνικής γενοκτονίας, θα καταλάβουν καλά το έγκλημα τους όταν θα δουν να πιάνουν τις καλές θεσούλες στο δημόσιο και στις κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις, τα αλβαναριά και οι αφγανοκογκολέζοι...

  




Γράφει ο Γεώργιος Φράγκος

Στα σκαριά βρίσκεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολίας, η δη­μιουργία κόμματος που θα εκ­φράζει τους Αλβανούς εποικιστές στην χώρα μας, ύστερα κι από την επισημοποίηση των προ­θέσεων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή του ισχύοντος εκλογικού νόμου. Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι σχετικές διεργασίες, εν αναμονή της κατάργησης του ορίου 3% που απαιτείται για την είσοδο ενός πολιτικού σχηματισμού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κύκλοι των Τιράνων με την ενθάρρυνση και χρηματοδότηση της Τουρκίας, προχωρούν στην υλοποίηση ενός σχεδίου που η ύπαρξή του χρονολογείται στα τέλη του 2000, με αφορμή την γνωστή υπόθεση του τσάμη «Οδυσσέα» Τσενάι, που σε ηλικία 23 ετών και χωρίς να δώσει γραπτές εξετάσεις, αναγορεύτηκε σε σημαιοφόρο του σχολείου του από μια δράκα ανθελλήνων καθηγητών.

Για το θέμα αυτό παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότη­τα από τον πρέσβη της γείτονος χώρας στην Αθήνα Ντασνόρ Ντερβίσι, ο οποίος έχει έρθει ήδη σε επαφή με οργανωμένους συλλόγους συμπατριωτών του, από τους οποίους ζήτησε λίστες με ονόματα Αλβανών που είχαν λάβει την Ελληνική υπηκοότητα, όπως κι αυτών που είχε δρομολογηθεί η «ελληνοποίησή» τους.
Ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, έχει δώσει πολλαπλά δείγματα γραφής ότι προσπα­θεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τις ελληνοτουρκι­κές διαφορές, το λαθρομεταναστευτικό και την επιδεί­νωση της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης στην χώρα μας.
Η επικείμενη αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου από το ελληνόφωνο υπουργείο Εξωτερικών άνοιξε περαιτέρω την όρεξή του για μια Αλ­βανία, που θα ξεκινά από την Πρίστινα και θα καταλή­γει στην… Πρέβεζα.
Δεν αποτελεί, επομένως, έκπληξη, η νέα συνάντηση που είχε προ ημερών στο προεδρικό μέγαρο των Τιράνων με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης Χαλίντ Χαμπίμπογλου, που εδρεύει στην πόλη Λίπσταντ της Γερμανίας. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το συγκεκριμένο πρόσωπο που υποτίθεται ότι είναι Έλληνας μουσουλμάνος, αλλά δηλώνει πως νιώθει πιο Τούρκος κι από τον ίδιο τον Ερντογάν, είναι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊ­κών Εθνοτήτων (FΕΝ), που πριν μερικούς μήνες πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριό της στην Κομοτηνή.

Στην FUEN που εκπροσωπεί περίπου 90 «μειονοτικές οργανώσεις» από 32 ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες στην πλειοψηφία τους εκφράζουν αλυτρωτικούς σκοπούς, είναι μέλος και το γνωστό «Ουράνιο Τόξο», που δήθεν εκφράζει «τα δικαιώματα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα». Στο Λίπσταντ επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης των Τούρκων «Δυτικοθρακιωτών» είναι ο Αλπάι Αχμέτ, ο οποίος στην σελίδα του στο facebook είχε μέχρι πρότινος στην θέση της προσωπικής του φωτογραφίας έ­να βρέφος σκεπασμένο από την μια πλευρά με την ημισέληνο και από την άλλη με εκείνη της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».

Όλες αυτές οι κινήσεις δείχνουν ότι υπάρχει προγραμματισμός για την συντονισμένη αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.
Η αρχή θα γίνει με την ανεξάρτητη κάθοδο δύο κομ­μάτων του DEB (Κόμμα Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης) και του (Αλβανικού) κόμματος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως λέγεται ότι θα ονομάζεται, στις επόμενες εθνικές εκλογές. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να «υιοθετη­θεί» η απλή αναλογική, κάτι που θα επιτρέψει την εκπροσώπησή τους στην Βουλή χωρίς τους σημερινούς, εκλογικούς περιορισμούς. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τοποθετηθούν «συνεργαζόμενοι» υποψήφιοι σε συνδυασμούς «πρόθυμων» κομμάτων.

Συνδυασμοί παντού. Όσον αφορά τον τρόπο δράσης τους, θα είναι κοινός, κα­θώς σκοπεύουν να κατεβάσουν συνδυασμούς σε όλη την Ελ­ληνική Επικράτεια, από την Κρήτη μέχρι και τον Έβρο. Παράλληλα, καταβάλλεται προσπάθεια να υπάρξει συμ­φωνία στήριξης από τους διάφορους συλλόγους μουσουλ­μάνων λαθρομεταναστών και ιδιαίτερα απ’ όσους έχουν αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα.
Πράγματι, η χειραγώγηση του ισλαμικού στοιχείου θα δώσει επιπρόσθετες ψήφους στα δύο κόμματα και ειδικά στο DEB.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει στις αρμόδιες Ελληνικές αρχές το έντονο «πά­ρε – δώσε» που είχε τον τελευταίο καιρό, με «σκληροπυρη­νικά» αλβανικά στοιχεία της περιοχής Αχαρνών, ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος των Ελλήνων Μουσουλμάνων, Ναΐμ Ελγαντούρ. Ο αιγυπτιακής καταγωγής Έλληνας πολίτης που απέκτη­σε την ιδιότητα του «Έλληνα» μετά τον γάμο του με (πρώ­ην) ακτιβίστρια της άκρας αριστεράς, είναι ανεπιθύμητος στην χώρα του Νείλου από το καθεστώς Σίσι, αφού είναι ση­μαντικό στέλεχος της φονταμενταλιστικής οργάνωσης «Αδελφοί Μουσουλμάνοι». Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που όταν ο Μπιλάλ Ερντο­γάν, γιος του Τούρκου (νεο)οθωμανιστή προέδρου, επισκέφτηκε την Θράκη τον Μάιο, έσπευσε να του φιλήσει το χέ­ρι, αν και πολύ μεγαλύτερός του ηλικιακά, σε ένδειξη σε­βασμού και υποταγής.

Το ανησυχητικό είναι ότι στα ψηφοδέλτια του υπό σύστα­ση κόμματος των αλβανοφώνων έχουν πεισθεί να συμμετάσχουν Αλβανοί δεύτερης γενιάς, πολλοί εκ των οποίων έχουν γεννηθεί στην χώρα μας, διαθέτουν την Ελληνική υπη­κοότητα και μάλιστα κάποιοι απ’ αυτούς υπηρετούν στο Ελ­ληνικό Δημόσιο και έκαναν την θητεία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Μεταξύ αυτών που θα επανδρώσουν τους συνδυασμούς των Αλβανών κατσαπλιάδων είναι και άτομα που έχουν διαπράξει σωρεία εγκλημάτων στην χώρα μας, ειδικά στα πρώτα χρόνια της εγκατάστασής τους. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εδώ και χρόνια στην γειτονική χώρα λειτουργούν «φάμπρικες» μαζικής αλλαγής ονομά­των Αλβανών υπηκόων, που αποκτούν νέα διαβατήρια και επιστρέφουν στην Ελλάδα με φαινομενικά «λευκό ποινι­κό μητρώο».Αρκετοί απ’ αυτούς, με βάση παλαιότερους νόμους για την χορήγηση της υπηκοότητας, πολιτογραφήθηκαν Έλληνες χωρίς κανείς να γνωρίζει το «αμαρτωλό» παρελθόν τους.
Οι ίδιοι τόνιζαν ότι παρά τις προειδοποιήσεις τους προς τους εκάστοτε κυβερνώντες, ελάχιστες ενέργειες έγιναν, προκειμένου να διαπιστωθεί πού κατέληξαν τα 145.977 διαβατήρια παλιού τύπου, που πιστεύεται ότι βρίσκονται στα χέρια της αλβανικής μαφίας. Τα τελευταία χρόνια, οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει εκατοντάδες Αλβανούς κακοποιούς που έχουν Ελληνική αστυνομική ταυτότητα και από την διασταύρωση των απο­τυπωμάτων τους προέκυψε ότι ήταν από ληστές, εκβιαστές μέχρι και βιαστές. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να δούμε προσεχώς στα βουλευτικά έδρανα κάποιον απ’ αυτούς τους εγκληματίες να προπαγανδίζει υπέρ των συμπατριωτών του και να μέμφεται το Ελληνικό κράτος «γιατί “σκοτώνει” τα δικαιώματα της αλβανικής μειονότητας».




http://panusis.blogspot.gr/