Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Η ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ...

...ΚΑΙ 10 ΚΟΥΤΙΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΡΧΟΡΕΜΑΛΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ. 

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ περιμενα απο την ανυπαρκτη αστυνομια και να  ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ συναθρωπων μασ  ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ με κοπο.




ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ.
Δέκα προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την περιοχή των Εξαρχείων, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών και των αστυνομικών δυνάμεων.


Περίπου 600 άτομα βρίσκονται στην πλατεία Εξαρχείων, από όπου εξαπολύουν επιθέσεις προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Το πρωί στην περιοχή του λόφου του Στρέφη βρέθηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας περίπου 112 βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση, 3 μπιτόνια βενζίνης, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες και καπνογόνα.
Φωτιά σε μπαλκόνι στα Εξάρχεια - ΦΩΤΟ - ΤΩΡΑ



Αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, και τυλίχθηκε στις φλόγες. Δέκα προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την περιοχή των Εξαρχείων, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών και των αστυνομικών δυνάμεων.

Πυροσβέστες έσπευσαν στην πολυκατοικία για να σβήσουν φωτιά που είχε προκληθεί από ρίψη μολότοφ σε μπαλκόνι και δέχτηκαν επίθεση από αντιεξουσιαστές.


Επιχείρησαν να κάψουν το περίπτερο

Οι αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να βάλουν φωτιά και σε σούπερ μάρκετ στην οδό Σπυρίδωνος

Τρικούπη. Κάποια στιγμή, μάλιστα, έριξαν μολότοφ σε περίπτερο επί της οδού Στουρνάρη, αλλά ο ιδιοκτήτης του κατάφερε να σβήσει τη φωτιά που προκλήθηκε, παρά το γεγονός ότι οι άγνωστοι επιχείρησαν να κάψουν το περίπτερο, ρίχνοντας μολότοφ αρκετές φορές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


Οι αστυνομικοι δέχονται από περίπου 100-150 άτομα καταιγισμό μολότοφ, πέτρες και καδρόνια και απαντούν με κρότου λάμψης.

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στην οδό Στουρνάρη, έξω από το Πολυτεχνείο, όπου νεαροί επιχείρησαν να πυρπολήσουν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, αλλά η φωτιά σβήστηκε από τους αστυνομικούς. 

ΣΤΟΧΟΣ


ΑΥΤΑ ΩΣ ΜΙΑ Μ ΙΚΡΗ  ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ. 

Υ/Γ : AYTH EINAI H ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ

ΑΜΦΙΜΑΧΟΣ