Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ ΤΟΥ CHARLIE HEBDO ΣΑΤΙΡΙΖΑΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. (ΕΙΚΟΝΑ)

ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΙΣΧΡΗ ΣΑΤΙΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ..ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ...ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΑ : ΠΑΤΗΡ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ
Αυτό δε είναι ελευθερία του λόγου και σάτιρα, είναι αισχρότητα, ύβρη και απύθμενο θράσος. Οι Εβραιομασόνοι του Charlie-Hebdo αντίκρισαν τη Θεία Δίκη, τον Από Μηχανής Θεό αν θέλετε διαφορετικά, όπου επέφερε την Κάθαρσιν και τους απήλλαξε από τη μαλακία που τους έδερνε ως θρασύτατους σταλινοφασίστες διεθνιστές που δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και ιερά πιστεύω των άλλων.

ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ...ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. 
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
Το παρών στη μεγάλη πορεία συμπαράστασης στο Παρίσι θα δώσει ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Ελληνας πρωθυπουργός θα είναι ανάμεσα στους ηγέτες που θα βρεθούν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.
Η Ανγκελα Μέρκελ, ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο Μαριάνο Ραχόι και ο Ματέο Ρέντσι είναι μερικοί μόνο από τους ηγέτες που θα βρεθούν μαζί με τον κ. Σαμαρά, δίπλα στον Φρανσουά Ολάντ, στην πορεία που θα διοργανωθεί την Κυριακή στο Παρίσι απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που ξεκίνησαν με το μακελειό στο Charlie Hebdo και κατέληξαν με τη διπλή ομηρεία της Παρασκευής, από τις οποίες η μία είχε αιματηρό τέλος.

ΜΠΟΥΑ ΧΑ ΧΑ... Ντόρα : "Όσοι έφυγαν και ψήφισαν Χρυσή Αυγή να γυρίσουν, να στηρίξουν υγιείς δυνάμεις για το μεταναστευτικό."

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ "ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΜΙΛΑΜΕ...ΤΟΣΟ "ΥΓΙΕΙΣ" ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Με ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη καλεί όσους "έφυγαν" και ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή στις προηγούμενες εκλογές, να επιστρέψουν και να "στηρίξουν υγιείς δυνάμεις για το θέμα του μεταναστευτικού".
Η ανάρτηση της:
Καλώ όσους έφυγαν να πάνε στην ΧΑ,να επιστρέψουν και να στηρίξουν υγιείς δυνάμεις για το θέμα του μεταναστευτικού #ekloges2015 #ND #aathinas
— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) January 10, 2015

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Κάποια ζωάδια νομίζουν πως το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα παίζει στο δίπολο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και πως μόνο αυτές οι δύο επιλογές υπάρχουν.

Μάλιστα οι ΝΔκράτες γνωστοί τρομοκράτες από εποχής του δόγματος "Καραμανλής ή τανκς" προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και πάλι τον λαό μη τυχόν και έλθουν οι... μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και μας πάρουν τα σπίτια και τις καταθέσεις μας... Νομίζουν πως ακόμα κοιμάται ο λαός...

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η ΝΔ μας πήρε και τα σπίτια και τις καταθέσεις μας, όχι οι μπολσεβίκοι. Η ΝΔ κατάφερε με την ανθελληνική και υποτακτική της πολιτική να οδηγήσει τους μπολσεβίκους στην Εξουσία στην οποία και πάλι θα συμμετέχει αφού ο Τσίπρας χωρίς τον Σαμαρά δεν μπορεί να κυβερνήσει με αυτοδύναμη κυβέρνηση. 

Η ΤΡΑΒΕΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΕΣΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΞΙΑ;;

ΧΟΝΤΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : Η μάχη για την 3η θέση αφορά το ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή

ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΙ...ΕΝΩ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Ως ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη έχουμε εκλογικό στόχο να είμαστε ισχυρή τρίτη πολιτική δύναμη, ώστε παίρνοντας τη τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης να επιβάλλουμε την εθνική συναίνεση και τη συνεννόηση σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας των κομμάτων του δημοκρατικού και ευρωπαϊκού τόξου, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.
Ο στόχος είναι πανελλαδικός, αλλά εστιάζεται ειδικά στις τριεδρικές περιφέρειες, όπου από τον συσχετισμό δυνάμεων των ευρωεκλογών και τα τωρινά δημοσκοπικά ευρήματα προκύπτει  πως το τρίτο κόμμα στην περιφέρεια εκλέγει βουλευτή

Διαβάστε και διαδώστε: Ολόκληρο το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα

Απο xryshaygh.com:
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Ελληνικέ Λαέ,
Στις 25 Ιανουαρίου πρόκειται να αποφασίσεις για το μέλλον της χώρας. Αφήνοντας στην άκρη τα ψεύτικα και μεγάλα λόγια των πολιτικάντηδων, ξεπερνώντας με θάρρος τους εκβιασμούς και τον φόβο, σε καλώ να ψηφίσεις το Κίνημα των απροσκύνητων Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτών που δεν συμβιβάστηκαν και δεν πρόκειται να συμβιβαστούν. 
Σου απευθύνω το μήνυμα αυτό, από το κελί μιας φυλακής, όπου ευρίσκομαι άδικα, πληρώνοντας το τίμημα ότι δεν πρόδωσα το Έθνος και τις Αξίες του, ότι δεν υποτάχτηκα στη χούντα του μνημονίου.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΧΙ.

ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ :

ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΧΙ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Τα ψηφοδέλτια της Εθνικιστικής Νίκης της 25ης Ιανουαρίου σε όλη την ελληνική επικράτεια, είναι πανέτοιμα, στελεχωμένα από έντιμους Έλληνες Πατριώτες από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.
Καταξιωμένοι επιστήμονες, Αξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που τίμησαν τον εθνόσημο, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, εργάτες, αγρότες, καθηγητές, ιατροί, δικηγόροι και άνεργοι συγκροτούν ένα αδιάρρηκτο Εθνικό Τείχος απέναντι στον ανθελληνισμό και στο ραγιαδισμό της ψοφοδεξιάς και της αριστεράς.

ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...

ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕ Η ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗ ΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ...
Τι ακριβώς συνέβη στο Παρίσι; Πολύ απλό. Οι Θολοκουλτουριάρηδες της Γαλλικής Αριστεράς προσπάθησαν να χλευάσουν το Θεό των αγαπημένων και προστατευόμενων τους τζιχαντιστών και μέτρησαν κουμπότρυπες.
Έτσι είχαν μάθει οι κύριοι αυτοί. Να χλευάζουν και να ξεφτιλίζουν τα ιερά πιστεύω των άλλων γιατί το ευρωπαϊκό χριστιανικό περιβάλλον που είναι τρομερά ανεκτικό και φιλελεύθερο, τους έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητούν αυτά τα ιερά πιστεύω των άλλων. 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ....

....ΜΕ SEXY ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ : Παρ΄ ότι φυλακισμένη και απομονωμένη η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα, γιατί;

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ...ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ...
http://bankingnews.gr/ :Το βασικό ερώτημα είναι πως η Χρυσή Αυγή κάτω από ακραίες συνθήκες καταφέρνει να βρίσκεται στην τρίτη θέση;
Ίσως να μην υπάρχει άλλο προηγούμενο παγκοσμίως, κόμμα να είναι προφυλακισμένο, η ηγεσία να κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, να έχει απομονωθεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης και να καταφέρνει να βρίσκεται στην 3η θέση.

Αναφερόμαστε στην Χρυσή Αυγή. 
Η Χρυσή Αυγή παρά την προπαγάνδα του ψεύδους και του μίσους εναντίων της θα καταφέρει να βρίσκεται στην τρίτη θέση στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015,

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ Μ@Λ@ΚΕΣ : Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

 ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με πολλά εγκωμιαστικά σχόλια αντιμετώπισε η τουρκική πλευρά την «υπόσχεση» που έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, κύριος Σαμαράς, κατά την διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του στα μειονοτικά χωριά της δυτικής Θράκης, ότι θα ξαναδικαστεί η προσφυγή τους για την αναγνώριση της τουρκικής ταυτότητας των Ιδρυμάτων της μειονότητας, η οποία έχει ήδη απορριφτεί από τον Άρειο Πάγο.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΣΙΠΡΑ;; ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ;

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΔΑΤΕ....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ALEXIS ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!!
Στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά, ο Αλέξης Τσίπρας κρατούσε χαμογελαστός το λευκό περιστέρι -συμβολίζει το Αγιο Πνεύμα- μέχρι που ήρθε η στιγμή να το απελευθερώσει.
Στο μήνυμά του ο κ.Τσίπρας ανέφερε πως «σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία,

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ "ΘΥΜΗΘΗΚΕ" ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ...ΘΑ ΜΑΣ "ΠΕΘΑΝΕΙ" Ο ΑΤΙΜΟΣ.
Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στον Έβρο είδε από κοντά το αποτρεπτικό εμπόδιο, "φράχτη", για την είσοδο των μεταναστών, που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος του Έβρου και αμέσως μετά δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα αποτελέσματά του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά ως προς την αποτροπή της διέλευσης παράτυπων μεταναστών, που είχε αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις.

 "Αυτό έχει πια αποτραπεί. Ο φράχτης έπαιξε αυτό τον ρόλο τον πάρα πολύ θετικό και, όπως δήλωσα και προηγουμένως, σημαντικό είναι πως αυτός πρέπει να παραμείνει. Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε,

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΧΡ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ" ΤΟ "ΠΑΛΗΚΑΡΙ".
ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΟ http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΑ.Ο.Σ :
Στα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού θα βρίσκεται και ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης στο πρωινό του ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλεξόπουλος ΠΟΥΛΗΣΕ σε κρίσιμη ώρα το κόμμα του -ΟΠΟΙΟ και νάτανε- και υπερψήφισε !! την επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου και της συγκυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας.¨

Μόνο μια δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να σταματήσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Ευχές ολόθερμες από το κελί μιας φυλακής όπου άδικα παραμένω κρατούμενος ενός φαύλου καθεστώτος για το έτος 2015. Ευχές προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, προς το λαό μας τον υπερήφανο, μα αλίμονο μοιραία παθητικό απέναντι στην ξενόδουλη εξουσία.

Εύχομαι το 2015 να αφήσει πίσω του τα χρόνια της υποταγής και να επιστρέψει η εθνική αξιοπρέπεια στη χώρα των Ελλήνων. Να γίνει παρελθόν το καθεστώς των μνημονίων και η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας με την υπογραφή αυτών, που δυστυχώς κυβερνούν τον τόπο. Να γίνει παρελθόν η φτώχεια, που όμοια διαφθείρει με τον πλούτο τους ανθρώπους και τους κάνει ανήμπορους να αντισταθούν στην απάνθρωπη εξουσία. Αυτό μπορεί να συμβεί όχι με τις αλχημίες των αριθμών στις οποίες επιδίδονται τόσο οι εγχώριοι, όσο και οι ξένοι τοκογλύφοι.

Ανακοίνωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Αίτηση αποφυλάκισης βουλευτών Χρυσής Αυγής


Η παράνομη κράτηση των βουλευτών του τρίτου κόμματος της χώρας στις φυλακές με εντολή Σαμαρά έχει καταλύσει το Σύνταγμα και τις ελεύθερες εκλογές. Ολόκληρο το σύστημα της κλεπτοκρατίας πολεμά την Χρυσή Αυγή γιατί είμαστε οι μόνοι που αντιστεκόμαστε στα ανθελληνικά του σχέδια.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Την στιγμή που ο προεκλογικός αγώνας έχει ξεκινήσει, ο Αρχηγός και βουλευτές του εθνικιστικού Κόμματος της πατρίδας μας, της τρίτης πολιτικής δύναμης, βρίσκονται παράνομα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σήμερα ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι παράνομα κρατούμενοι βουλευτές του Κινήματος, κατέθεσαν αίτηση για άρση της προσωρινής τους κράτησης. Στο σκεπτικό της αίτησης τονίζεται ότι και μόνο η προκήρυξη των εκλογών αυτών, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την άμεση αποφυλάκισή όλων των βουλευτών. Και τούτο, διότι δεν νοείται διεξαγωγή προεκλογικής περιόδου με τον Αρχηγό και Βουλευτές του τρίτου μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος στη φυλακή! Επισημαίνεται ότι άπαντες οι αιτούντες θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Το μόνο δώρο που θέλει η Παρασκευούλα για το νέο έτος είναι… η όραση της!

par1
της Στέλλας Μεϊμάρη

To άρθρο, που είχε δημοσιεύσει το «Πενταπόσταγμα» στις 12 Σεπτεμβρίου, με τίτλο: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένας μικρός άγγελος ζητάει τη βοήθεια μας να βρει το φως του!, είχε τεράστια απήχηση. Το ενδιαφέρον του κόσμου υπήρξε αξιοσημείωτο, με αμέτρητα τηλέφωνα και e-mail απλών καθημερινών ανθρώπων, που έψαχναν τρόπο να επικοινωνήσουν με τους γονείς και να βοηθήσουν το μικρό αυτό αγγελούδι.

Τι άλλο πιά θα κάνουν Μαντάμ Γιάννα και θείος Σόρος για τον πολυαγαπημένο τους mr Alexis;


ΑΝΤΩΝΗ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ....ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ...
Την φώτο την είδαμε στο http://ygro-pyr.blogspot.gr/

Η Ελλάδα θα νικήσει


Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
 Η συνεδρίαση της Βουλής της 29ης Δεκεμβρίου 2014 ήταν από κάθε άποψη ιστορική. Για πρώτη φορά στη νεότερη πολιτική ιστορία, οι Εθνικιστές αποτέλεσαν την δύναμη εκείνη, η οποία καθόρισε τις εξελίξεις όσο και αν το αρνούνται αυτό τόσο οι από κεντροδεξιά όσο και οι από κεντροαριστερά αντίπαλοί μας. Χωρίς την ψήφο της Χρυσής Αυγής δεν θα ήταν δυνατόν να έχουμε σήμερα την πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά.
Ευκαιρίας δοθείσης θα πρέπει για μία ακόμη φορά να αναφερθούμε στις βρωμερές και τρισάθλιες φήμες, οι οποίες υπήρχαν για το Κίνημα μας, και οι οποίες διασπείροντο ωσάν βάκιλοι μέσα από τα δημοσιογραφικά γραφεία, μέσα από τη χολέρα αυτή που λέγεται διαπλοκή, πουλημένα κανάλια και πουλημένες εφημερίδες.