Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...ΑΚΗΣ - ΒΛΑΣΤΟΣ - ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ!!!

ΠΑΣΟΚΟΙ - ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ
Eγκέφαλος στη συμμορία των Νονών ο Ακης παρέα με τον Βλαστό 
Ποινικοί κρατούμενοι καταδικασμένοι για υπόθεση τρομοκρατίας αλλά και πρώην υπουργός που εκτίει ποινή στις φυλακές Κορυδαλλού, φέρονται να είναι αναμεμειγμένοι στη νέα μεγάλη υπόθεση εκβιαστών σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές.

H Προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΟΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Τη δήλωση πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τα ΜΑΤ αν λάβει την αυτοδυναμία έκανε ο υποψήφιος στην Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Τυροβολάς.
Ο κ. Τυροβολάς σε ερώτηση των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού Καναλιού 9 για το αν οι αστυνομικοί πρέπει να κυκλοφορούν άοπλοι είπε πως «αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη εδκημοκρατισμού της ελληνικής αστυνομίας διότι έχει σκληρούς πυρήνες φασιστικούς», ενώ πρόσθεσε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση «θέλουμε και θα καταργήσουμε τα ΜΑΤ».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΒΙΖΑ ΣΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ  ΤΙ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ "ΝΟΜΙΜΑ". 
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η Ν.Δ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ;; ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΑΛΙΣΤΑ Η Ν.Δ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ
Ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας,  Νίκος Δένδιας, έκανε δεκτή της εισήγηση του  Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου και με εντολή του στάλθηκαν από το ΓΕΕΘΑ στο Υπουργείο Εξωτερικών τα πλήρη στοιχεία των Aφγανών μεταφραστών, που είχαν συνεργαστεί με τις  Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Αφγανιστάν, καθώς και μελών των οικογενειών τους.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ :ΟΤΑΝ Η Ν.Δ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ".

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ.
Τον Μάιο του 2005 ,πεθαίνει ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης . Αμέσως η κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον ανιψιό του ιδρυτή του κόμματος Κώστα Καραμανλή, αποφασίζει την κηδεία του δαπάνη με προκλητικές τιμές και δεν περιορίζεται σε μια αξιοπρεπή παρουσία στην κηδεία του. Έτσι σύμφωνα με το υπ ‘ αριθμόν 698 φύλλο της εφημερίδας της Κυβερνήσεως ( ΦΕΚ) ,με ημερομηνία 24-05-2005,στις αποφάσεις αριθμ.25518,αναφέρεται ότι : Ο Χαρίλαος Φλωράκης ,για τις ‘’εξαιρετικές υπηρεσίες ‘’,που προσέφερε στον λαό, στην πατρίδα ,στο έθνος ‘’,θα πρέπει :

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΡΙΧΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!



Ο ρόλος και η σημειολογία της τρίτης διερευνητικής εντολής και η Χρυσή Αυγή

Ποιος είναι ο  ρόλος και η σημειολογία της τρίτης διερευνητικής εντολής;
Αν δεν υπάρξει τελικώς αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ όπως όλα δείχνουν με βάση το Σύνταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας στον πρώτο κόμμα. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη του δεν θέλει συνεργασία με Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου. 
Ταυτόχρονα ζήτησε ανοχή και στήριξη από το ΚΚΕ. 

Το Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα



Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα με ξεκάθαρες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος. Στόχος μας η ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, η διάσωση της οικονομίας μας, η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας και πάνω απ’ όλα η δημογραφική άνθηση του Ελληνισμού. Ακολουθούν τα 12 βασικά σημεία του προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου που απαντούν στα κρισιμότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Έθνος και ως κοινωνία.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ... ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΟΧΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ
O Εισαγγελεας προτεινε την ενοχή των δημοσιογραφων ενώ η πρόεδρος τους αθώωσε.
Πιο συγκεκριμένα:
Αθώοι κρίθηκαν ο δημοσιογράφος Δ. Ψαρράς και ο διευθυντής της Εφηνερίδας των Συντακτών Νικ. Βουλέλης από το Μονονελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.
Στο σκεπτικό του το δικαστήριο έκρινε πως το βίντεο δεν πληροί τις προυποθέςεις για να χαρακτηριςτεί αρχείο και κατ’επέκταση θα πρεπει οι κατηγορουμενοι να απαλλαχθουν απο την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ : ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΛΛΑ TON ΒΑΖOYN ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;
Χλευασμός στους πολίτες η υποψηφιότητα Μπαλάσκα στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Κιλκίς – οργή στην τοπική κοινωνία.
Ένα μίνι πολιτικό σεισμό με απρόβλεπτους κραδασμούς προκάλεσε στους ψηφοφόρους της ΝΔ η είδηση εισόδου του Βαγγέλη Μπαλάσκα στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο.
Και τούτο διότι το πολιτικό παρελθόν του υποψήφιου σήμερα βουλευτή στο ν. Κιλκίς βαρύνεται από ποινικά αδικήματα, ορισμένα εκ των οποίων έχουν εκδικαστεί με καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του.

Ο φράκτης στον Έβρο, ο Σαμαράς και η Χρυσή Αυγή

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Πώς γίνεται κάθε φορά, σε κάθε προεκλογική περίοδο ο Αντώνης Σαμαράς να θυμάται τους λαθρομετανάστες; Τι κρύβεται πίσω από την στάση του αυτή; Μήπως η μετάνοιά του για τα έργα και τις ημέρες του; Ή οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής; Σε παλαιότερους χρόνους, σε κάθε προεκλογική περίοδο υπήρχαν καμμιά δεκαριά βουλευτές της Ν.Δ. οι οποίοι έβγαιναν στις εφημερίδες και έκαναν δηλώσεις για την αποφυλάκιση του Γεωργίου Παπαδοπούλου και των Αξιωματικών. Μετά τις εκλογές βέβαια το ξεχνούσαν…

Το προεκλογικό σποτ του Λαϊκού Συνδέσμου: ΠΙΣΤΕΥΩ - ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΠΩΠΩ...ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΓΡΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΓΡΑ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
koolnews.gr :Ρατσιστικό παραλήρημα της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου: «Ο Αρβανίτης μιλά σαν νέγρος ράπερ»

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

NTOKOYMENTO 2010... ΣΑΜΑΡΑΣ :ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΑΝΤΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΛΑΓΓΙ

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΛΑΓΓΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΩΠΟΔΥΤΗ 
hellasforce.com :Προεκλογική εκστρατεία και ομιλία του Αντώνη Σαμαρά κατά την επισκεψή του στον Αλμυρό Mαγνησίας..
ενόψη των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 7ης Νοε. 2010.
Δείτε προσεκτικά στο βίντεο ο Αντώνης Σαμαράς…
Για την κυβέρνηση ΓΑΠ, για την κατάσταση, για τα λουκέτα που είδε στην Ερμού στον Βόλο…
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΑΝΤΟΥ..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΛΑΓΓΙ…
Τώρα κ. Σαμαρά που αυτοκτονίες και ανεργία σπάνε ρεκόρ, που τα μαγαζιά κλείνουν το ένα πίσω απ το άλλο, τα κόκκινα δάνεια έχουν γίνει θηλιά γύρω απ το λαιμό των Ελλήνων…
Τώρα που δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.. τι πρέπει να κάνουμε..;;
Εμείς με τι πρέπει να σας πάρουμε..;;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Διαδώστε: Το προεκλογικό υλικό της Χρυσής Αυγής

Απο xryshaygh.com :
Απέναντι στην συνωμοσία της σιωπής, την ένοχη ομερτά των φυλλάδων και των διεφθαρμένων ΜΜΕ που έχουν αποκλείσει παντελώς την φωνή της Χρυσής Αυγής διαδίδουμε το έντυπο προεκλογικό υλικό του Λαϊκού Συνδέσμου.
Το σύστημα έχει τρομοκρατηθεί από την ολοένα αυξανόμενη απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία και ευελπιστεί ότι με την ολοκληρωτική φίμωση θα καταφέρει να ανακόψει την διαφαινόμενη Νίκη. 
Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Τους απαντάμε με την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.
Διαδίδουμε το έντυπο προεκλογικό υλικό της Χρυσής Αυγής και βουλώνουμε τα στόματα των λασπολόγων.

ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΟΥΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ.
O πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος πλέον με το ΛΑΟΣ  Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σε cafe στο Κολωνάκι γνωρίστηκε με  γνωστή νιγηριανή καλλονή που πολιτεύεται με τη ΝΔ στην Β' Αθηνών και του τράβηξε το ενδιαφέρον. Λίγο πριν φύγει μάλιστα της ζήτησε και το  τηλέφωνό της!
Η μελαμψή καλλονή  (Κατερίνα Καλαγκμπόρ) έχει πολιτικό παρελθόν αφού ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου κ. Χρήστου Πρεκετέ, τον οποίο στήριξε  η Νέα Δημοκρατία.

Η Νιγηριανή υποψήφια της ΝΔ που επιθυμεί να κάνει σεξ με γυναίκα!


ΕΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ...ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ
Η Νιγηριανή Κατερίνα Καλαγκμπόρ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου στη νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων,... βρήκε φιλόξενη πολιτική στέγη στην Νέα Δημοκρατία όπου και θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Την Παρασκευή ανακοινώθηκε πως η Καλαγκμπόρ θα είναι υποψήφια στη Β΄Αθηνών και εμείς θυμηθήκαμε μία υπόσχεση που είχε δώσει πριν από τέσσερις μήνες. Τον Οκτώβριο είχε δηλώσει πως θα κάνει σεξ με γυναίκα προκειμένου να μεταφέρει τις εμπειρίες της στο βιβλίο που γράφει.

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ. ΕΚΛΟΓΕΣ 2015