Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ 

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ:«ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ»...!!!(ΒΙΝΤΕΟ)



Αποσπάσματα της ομιλίας του ευρωβουλευτή Λάμπρου Φούντουλη στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Α΄ και Β΄ Πειραιώς.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

ΟΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΗ


Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ Χ.Α ΤΩΡΑ!!!...Η ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει την ψαλίδα από την Νέα Δημοκρατία. Το ζητούμενο πλέον για τον Σύριζα είναι η αυτοδυναμία και όχι η πρωτιά αφού αυτή είναι εξασφαλισμένη . Η αυτοδυναμία του εξαρτάται κυρίως από τα ποσοστά της Νεας Δημοκρατίας . Όσο υψηλότερα είναι αυτά τόσο χαμηλότερα θα είναι των υπολοίπων κομμάτων.
Το αποτέλεσμα είναι να κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ περισσότερες έδρες και να είναι πιο κοντά στις 151 που του δίνουν αυτοδυναμία.
Αυτό εξαιτίας του εκλογικού νομού του νεοδημοκράτη Προκόπη Παυλόπουλου που μάλλον θεωρούσε απίστευτο ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεπεράσει ποτέ την Ν.Δ.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Η αυτοδυναμία θα λύσει τα χέρια του Τσίπρα με ανεξέλικτες επιπτώσεις στα εθνικά θέματα και σε αυτά της λαθρομετανάστευσης.

Βρέθηκε συμβόλαιο θανάτου και για τον Παναγιώταρο στον Κορυδαλλό.

ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ...ΜΗΝ ΚΑΡΠΩΘΕΙ Η Χ.Α ΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος καταγγέλλει αποκλειστικά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πως κατά την διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής έρευνας στα κελιά των φυλακών Κορυδαλλού, βρέθηκε μεταξύ άλλων και ένα  σημείωμα – «συμβόλαιο θανάτου», στο οποίο αναγράφεται μια λίστα ονομάτων ανάμεσά τους και το δικό του.
«Είναι επιβεβαιωμένο το ότι έχει βρεθεί το σημείωμα με το όνομά μου και δεν με ενημέρωσε κανείς από την αστυνομία», αναφέρει στην συνέντευξή του ο Ηλίας Παναγιώταρος.
Στις 17 Ιανουαρίου του 2015 ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης παρουσίασε στους δημοσιογράφους  την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιάσεων και εκρήξεων αποτελούμενη από 37 μέλη, εκ των οποίων οι 17 έχουν συλληφθεί.

Μόνον η Χρυσή Αυγή μπορεί να σώσει την χώρα από τους κομμουνιστές

Αν ήμουν οπαδός της πατριωτικής δεξιάς, της λαϊκής δεξιάς, της Ε.Ρ.Ε., αν ήμουν ο κλασικός ψηφοφόρος της ΝΔ, αυτός που «τσίμπαγε» από το: «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία…» Τότε σε τούτους τους παλιάτσους της ψοφοδεξιάς, θα τους έριχνα μαύρο. Θα τους έφτυνα κανονικά. Δεν θα τσιμπούσα από το ψευτοδίλλημα:  ΝΔ ή κομμουνιστές. 
Θα κοίταζα πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που με καλούν… «στα όπλα».
Μην είναι ο Αβραμόπουλος και ο Λαζαρίδης, στυλοβάτες στα νιάτα τους της κομμουνιστικής ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος; Μην είναι ο Τατούλης του ακροαριστερού ΕΚΚΕ; Μην είναι η περήφανη κνίτισσα, κομμουνίστρια Βούλτεψη; Μην είναι ο περίφημος κνίτης κομμουνιστής Κύρτσος;

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ


Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΡΙΔΗ...Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πώ ποιος είσαι.

Μια οφειλόμενη απάντηση στον όψιμο… κομμουνιστοφάγο Μάκη Βορίδη
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος
«Η δικιά μας η γενιά τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα, θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή». Τάδε έφη Μάκης Βορίδης, χωρίς να ντρέπεται καθόλου, σε συγκέντρωση οπαδών της ψοφοδεξιάς νουδούλας…
Να ντρέπεται, διότι ότι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα (οι δικοί μας παππούδες και όχι οι μεγαλοαστοί του κάθε Βορίδη…), το ξεπούλησε και το εξευτέλισε η άτιμη ΝΔ! Η οποία:

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΗΔΗΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑ Ο ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ...ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Κον Μπεντίτ: Αν ήμουν Ελληνας θα ψήφιζα Ποτάμι 
Την προτίμησή του στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη έδειξε ο επικεφαλής της ευρωομάδας των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, μιλώντας στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.
Ο Κον Μπεντίτ, ηγετική φυσιογνωμία του Μάη του ’68 και επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, κλήθηκε να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως αν ήταν Έλληνας θα ψήφιζε Ποτάμι. «Αν ήμουν Έλληνας, θα ψήφιζα Ποτάμι, γιατί είναι φιλελεύθεροι της Αριστεράς»,

ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΑΝΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. 
Η ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.(ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ)

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κι όμως! Η ψήφος στη ΝΔ βοηθά στην αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε γιατί...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕΤΑ Ν.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
Σταθερό παραμένει το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Στις πιο πολλές μάλιστα βρίσκεται πλέον στα όρια της αυτοδυναμίας με περίπου 147 έδρες.

Επομένως, η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε περίπτωση έχει κλειδώσει. 
Με βάση τον εκλογικό νόμο, η αυτοδυναμία δεν εξαρτάται από τη διαφορά των δύο πρώτων κομμάτων
Εξαρτάται από τα μικρά κόμματα: τι ποσοστά θα πάρουν και αν θα μπουν στη Βουλή.
Αυτοδυναμία μπορεί να υπάρξει και με μια ψήφο διαφορά, μεταξύ των δύο πρώτων, και με δέκα μονάδες. Όσο πιο ψηλό είναι όμως το άθροισμα των ποσοστών των άλλων κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή, τόσο δυσκολότερη γίνεται η αυτοδυναμία.

ΣΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ...

Στις κλοπές τα καταφέρνει καλά ο Στάυρακας...πουλέν του Σημίτη δεν είναι άλλωστε...κάτι έχει μάθει  τόσα χρόνια κοντά του.
Η  προεκλογική αφίσα του "Ποταμιού" είναι φανερά αντιγραφή από την αλυσίδα γυναικείας ένδυσης και αξεσουάρ Saks Fifth Avenue.

Ολόκληρη η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Λάμπρος Φουντούλης, ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων και νομικός του Κινήματος Χριστόφορος Τσάγκας τόνισαν πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή την Κυριακή 25 Ιανουαρίου θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, αφού ούτε οι παράνομες πολιτικές διώξεις, ούτε η τρομοκρατία, ούτε η φίμωση και ο αποκλεισμός μπορούν να ανακόψουν την πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών προς τη Νίκη.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

50.000 ΝΕΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ...ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ

ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ Α.Ε ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ....ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 50.000 ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ...ΨΗΦΙΣΤΕ Ν.Δ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
50.000 αλλοδαποί έγιναν Έλληνες και θα ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου..100.000 νέοι Έλληνες δεν έχουν το ίδιο δικαίωμα!!! Γιατί άραγε;;;
50.000 είναι οι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες , από τις προηγούμενες εκλογές έως σήμερα, και θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2025. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών οι νέοι ψηφοφόροι , αυτοί δηλαδή που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ανέρχονται σε ...273.941 πολίτες, μεταξύ των οποίων 138.733 νέοι άνδρες και 135.208 νέες γυναίκες

ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝ...


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Αποκάλυψη βαρυποινίτη Βλαστού: Ξέρω ποιος σκότωσε τους 2 χρυσαυγίτες στο Ν. Ηράκλειο!

- Συγγενικό πρόσωπο του 44χρονου βαρυποινίτη τον επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό και τον ρώτησε αν είχε κάποια εμπλοκή στις ανθρωποκτονίες των μελών της Χρυσής Αυγής
- Ο Παναγιώτης Βλαστός βρισκόταν συχνά στην πτέρυγα VIP των φυλακών Κορυδαλλού, όπου έκανε στενή παρέα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και άλλους "διάσημους"
- Όλη η υπόθεση για το κύκλωμα εκβιαστών ξεκλειδώθηκε από στενό συγγενικό πρόσωπο του Βλαστού, διότι κινδύνευε η ζωή του
- Κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός σε τρεις βομβιστικές επιθέσεις ο Άκης Τσοχατζόπουλος 
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη από το διαβιβαστικό της αστυνομίας για το κύκλωμα εκβιαστών έρχεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013. 

Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους!

Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Χρυσή Αυγή! Για μια Ελλάδα Νέα Εθνικιστική!

Πριν αναφερθώ εις τα της προεκλογικής περιόδου, θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι. Γεγονότα αιματηρά, τα οποία αναδεικνύουν ότι οι περίφημες πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι κοινωνίες οι οποίες γεννούν τέρατα. Σε μήνυμά μου προ ημερών τόνισα ότι οι Έλληνες πρέπει να αγωνιστούν να μη γίνει η Αθήνα, να μη γίνει η Ελλάδα, Παρίσι. Να μη μετατραπεί το Εθνικό κράτος των Ελλήνων σε μία κοινωνία χωρίς εθνική ταυτότητα, χωρίς ομοιογένεια, χωρίς αρχή και τέλος. Όσα συνέβησαν στο Παρίσι μπορούν κάλλιστα να γίνουν και στην Ελλάδα.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | Το 10λεπτο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ