Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

NA ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ... ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΧΡΕΗ!

ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ....ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης.
Την ίδια ώρα που η χώρα απειλείται με χρεοκοπία, την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης μετά από μια πενταετή μνημονιακή λεηλασία, ιδού ποιοι έχουν «κατασπαράξει» με τα χρέη τους το ελληνικό δημόσιο, φυσικά με την συνένοχη των μνημονιακών κυβερνήσεων που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ξεζουμίσουν τον ελληνικό λαό αλλά μην τυχόν και ενοχλήσουν όλους αυτούς.

Η λίστα με τα ονόματα είναι οι εξής:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΡΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ...ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ

Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ!!! Η ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ... ΝΑΖΙΣΜΟ!!!
Η Άνγκελα Μέρκελ συναναστρεφόταν με Γερμανούς ναζί; Αυτό ισχυρίζονται οι ANONUMOUS, οι οποίοι ανάρτησαν στη σελίδα τους στο Facebook φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ με σκίνχεντ.
Οι Anonymous δημοσίευσαν στις 5 Φεβρουαρίου 2015 φωτογραφίες προηγούμενης δεκαετίας, στις οποίες η Άνγκελα Μέρκελ έχει φωτογραφηθεί κατά τις συναναστροφές της με νεοναζί.Ήταν μάλιστα γνωστή ως… «skinheadgirl». Ειρωνικά οι Αnonymous της λένε: «Αυτό θα πει καρριέρα κ. Μέρκελ!».
Δείτε τις φωτογραφίες που οπωσδήποτε ζητούν απαντήσεις:

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΜΚ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ... ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ FAN ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...

...ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΟ!!!
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Με απαλλακτική εισήγηση θα ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής

Απο xryshaygh.com :Νομικός τραγέλαφος το ατεκμηρίωτο βούλευμα
Από την πρώτη στιγμή αυτής της σκευωρίας είχαμε επισημάνει πρώτον ότι δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία σε βάρος των διωκομένων Βουλευτών και Συναγωνιστών και δεύτερον ότι εκτός από προς το διεφθαρμένο σύστημα υπάρχουν και έντιμοι Έλληνες δικαστές που κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους.
Η εξέλιξη των πραγμάτων μας δικαιώνει, καθώς η υπόθεση της Χρυσής Αυγής οδηγείται στο ακροατήριο με σαθρό κατηγορητήριο και απαλλακτική εισήγηση.


Ο αρμόδιος Εφέτης που ορίστηκε εισηγητής της υπόθεσης, ο μόνος δηλαδή από τα τρία μέλη του Συμβουλίου που μελέτησε σε βάθος τη δικογραφία, υπέβαλε στο Συμβούλιο εισήγηση άνω των 70 σελίδων. 

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΤΕ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" : ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ 67% ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Η απόλυτη ελληνική κωλοτούμπα - Πως ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε το haircut και υιοθετεί το 67% του μνημονίου
Γ. Βαρουφάκης: Θα εφαρμόζαμε κι εμείς το 67% των μέτρων του μνημονίου
Στρατηγικό διαπραγματευτικό λάθος η εγκατάλειψη του haircut στο χρέος από την ελληνική κυβέρνηση
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η ελληνική αντιπροσωπεία που διαπραγματεύεται στην Ευρώπη έχει πραγματοποιήσει απίστευτες κωλοτούμπες ή κατά το πιο εκλεπτυσμένο κυβιστήσεις.
Αρχικά ξεκίνησαν με το haircut στο χρέος και όταν διαπιστώθηκε η άρνηση της Ευρώπης, το πιο σοβαρό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδος πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων.

ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ "ΣΚΛΗΡΟΣ" ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ Ε.Κ.Τ.

ΝΟΜΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ.
Απειλές Σόιμπλε για τήρηση των συμφωνιών
Το κλίμα στη συνάντηση Σόιμπλε-Βαρουφάκη δεν ήταν φιλικό και από τα λεγόμενα των υπουργών Οικονομικών της Ελλάδας και τη Γερμανίας προέκυψε ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και δεν έγιναν δεκτά αυτά που ζητάει η Ελλάδα.
«Η Ελλάδα ανήκει στο ευρώ. Δεν συμφωνούμε όμως επακριβώς για τον τρόπο που πρέπει να γίνει αυτό. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε»,

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 2 ΠΡΟΣ 1..ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ...ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ "ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ".
http://www.makeleio.gr/ :ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ- ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Ν.ΣΑΛΑΤΑΣ-” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”-
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών 70 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ των κατηγορουμένων που θα καθίσουν στο εδώλιο ο Γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος, νυν και πρώην βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Οι Εφέτες του Συμβουλίου  με μειοψηφία 2 προς 1  διατάσσουν με το βούλευμα τους (215/2015)την παραπομπή των 70 από τους συνολικά 83 κατηγορούμενους στην  υπόθεση  της Χρυσής Αυγής με αιχμή την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Βόμβα Σπηλιωτόπουλου: Χάσαμε από την Χρυσή Αυγή λόγω των παράνομων πολιτικών διώξεων.(ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μεγάλη και πικρή αλήθεια για την ψοφοδεξιά ξεστόμισε χθες ο επί πολλά έτη βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος προτίμησε να μην κατέβει στην πρόσφατη εκλογική μάχη, γνωρίζοντας την συντριβή που ερχόταν, ομολόγησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πως η ψοφοδεξιά διαλύθηκε από την Χρυσή Αυγή, επειδή ο Σαμαράς ενορχήστρωσε την πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.
Για του λόγου του αληθές παραθέτουμε αυτολεξεί τα λεγόμενά του:

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ : ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ  ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ" ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ( ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ )
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ήταν απλά μια σκέψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά πως η πρόταση στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο έγινε
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επί της ουσίας υπήρξε μια βολιδοσκόπηση και όχι επίσημη συζήτηση. 
Η επαφή έγινε μέσω στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν επαφές με πρόσωπα που σχετίζονται με το Άγιο Όρος.

ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! : Δεν δέχεται ο ΣΥΡΙΖΟ-Καμμένος τα παιδιά (ΛΑΘΡΟ)μεταναστών να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.

Για την κατάργηση της εγκυκλίου που επιτρέπει την είσοδο μη Ελλήνων στο γένος στις Στρατιωτικές Σχολές ούτε κουβέντα ο Πάνος...
Τη διαβεβαίωση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίζουν ανάλογα με τις αρχές τους έδωσε ο αρχηγός του κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι, αν δεν συμφωνούν σε κάτι, δεν θα το ψηφίζουν.
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος τόνισε πως δεν δέχεται τα παιδιά των μεταναστών, δηλαδή της δεύτερης γενιάς μεταναστών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια. Αντιθέτως, «για αυτά της 3ης γενιάς που μεγαλώνουν εδώ,

Μιλάνε όλοι... Μιλάει κι ο Μπουτάρης κατά της Χρυσής Αυγής

Προκλητικός, για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης (με δύο ν...) Μπουτάρης, μιλώντας στην εκδήλωση για το ολοκαύτωμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι στην Χώρα δεν υπάρχει (!) δημοκρατία και ότι η εβραϊκή κοινότητα έχει πλέον να φοβηθεί κάτι, επειδή υπήρξε δυστυχές (!!!) εκλογικό αποτέλεσμα που ανέδειξε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Τρίτο Κόμμα.
Χυδαιολογώντας εναντίον  400.000 Ελλήνων, οι οποίοι σπάζοντας την τρομοκρατία της κυβέρνησης και την συνομωσία σιωπής των ΜΜΕ κατέδειξαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στην Τρίτη Θέση, ο φτηνός και φαιδρός αυτός τύπος έδειξε το πώς αντιλαμβάνεται και το πόσο σέβεται την Λαϊκή ετυμηγορία. Προκαλώντας, ως συνήθως, μίλησε για «τη νεοναζιστική, αντισημιτική, ρατσιστική, μισαλλόδοξη και εγκληματική οργάνωση, που έχει φορέσει τον μανδύα νομιμότητας ενός κοινοβουλευτικού κόμματος με το όνομα Χρυσή Αυγή».

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΙΔΙ" ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ


Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ξεβράκωσε τον απατεώνα Σαμαρά Ευρωβουλευτής του: "Πρωτογενές πλεόνασμα δεν υπήρξε ποτέ".

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ" ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ....ΚΟΙΝΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ Μ@Λ@ΚΕΣ.
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή και σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα δεν υπήρξε ποτέ.
«Αν εμφανιστεί η κυβέρνηση και πει, δεν μπορώ με τόσο μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τέτοιου είδους ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν.

Βαρουφάκης παρακαλάει Μέρκελ: Βοηθήστε μας για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ



Η κυβέρνηση Σαμαρά χρησιμοποιούσε ως επιχείρημά της προς τους διεθνείς τοκογλύφους την αναγκαιότητα διατήρησής της, προκειμένου να μην χάσει την εξουσία και έρθουν στην κυβέρνηση οι συριζαίοι. Το επιχείρημα απεδείχθη έωλο και εν τέλει οι διεθνείς τοκογλύφοι έδειξαν την έξοδο στον Σαμαρά και την συμμορία του, επειδή τα είχαν βρει ήδη με τους συριζαίους.
Την επαύριο της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε ότι η νέα κυβέρνηση προτίθεται να συνεχίσει απρόσκοπτα την μνημονιακή πολιτική, περιοριζόμενη σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και τακτικές διγλωσσίας, Ανδρέα Παπανδρέου.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΝΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΚΑΘΩΣ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ..."ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ" ..."ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ....ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ "ΟΥΑΟΥ" :

Το κόκκινο παρακράτος, με τις ευλογιές του κόκκινου κράτους, εξευτελίζει την αστυνομία!

ΣΧΟΛΙΟ :ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
Να πληρώσουν από την τσέπη τους, την αποκατάσταση των οχημάτων της ΕΛΑΣ, οι Πανούσης και Βούτσης που θέλουν άοπλη την Αστυνομία. Θα πληρώσουν; Μπα... πάλι στον Έλληνα φορολογούμενο ο λογαριασμός...Και όταν δολοφονηθεί ο πρώτος άοπλος αστυνομκός, ποιος θα πληρώσει το αίμα κύριοι Πανούση και Βούτση; 

Κατά τη χθεσινή (ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ) αντισυγκέντρωση των αναρχοκομμουνιστών(στην οποία συμμετείχε βεβαίως και η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ- αυτό έλλειπε να μην συμμετέχει…)

ΙΜΙΑ 2015: Προσκλητήριο νεκρών (ΒΙΝΤΕΟ)



Η συγκλονιστική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες Ήρωες κορυφώθηκε με το προσκλητήριο νεκρών.
Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος, υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Σημαιοφόρος Έκτωρ Γιαλοψός, Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης, Σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας, Σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης, Τάσος Ισαάκ, Σολωμός Σολωμού, Συναγωνιστής Μάνος Καπελώνης, Συναγωνιστής Γιώργος Φουντούλης: ΑΘΑΝΑΤΟΙ! 

http://www.xryshaygh.com/

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη των πεσόντων Ηρώων στα Ίμια: ΑΘΑΝΑΤΟΙ - Φωτορεπορτάζ

Την Μνήμη των ηρωικά πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών στα Ίμια, του Παναγιώτη Βλαχάκου, του Χριστόδουλου Καραθανάση και του Έκτορα Γιαλοψού τίμησαν για ακόμη μια χρονιά οι Έλληνες Εθνικιστές.