Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ..."ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ" Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ": ΑΦΟΥ Η ΚΥΡΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ... ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ!!!
Σκληρή επίθεση κατά της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη εξαπέλυσε το κίνημα «Δεν πληρώνω» με αφορμή τις δηλώσεις της με τις οποίες κάλεσε τους φορολογούμενους να πληρώσουν φόρους και να ρυθμίσουν οφειλές, επικαλούμενη το πατριωτικό τους καθήκον.
Ο πρόεδρος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» Βασίλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Star δήλωσε με έμφαση: «Οταν ακούμε την έκφραση πατριωτικό καθήκον σφιγγόμαστε λιγάκι, γιατί την είχε χρησιμοποιήσει ο Μουσολίνι όταν ζητούσε θυσίες από τους Ιταλούς και πουλούσαν τις βέρες τους».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βγήκε για να απαλύνει τους φτωχούς από τα βάρη της κρίσης. Αυτή τη στιγμή η κυρία Βαλαβάνη ζητά από τους ίδιους ανθρώπους που πλήρωσαν την κρίση - κάνοντας επίκληση στο πατριωτικό τους καθήκον – να συνεχίσουν να πλήττονται» .

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟ-ΠΟ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΟΙ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΝ 10 ΚΑΙ 20 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ 3 Χ 3 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. 
Τη ντροπή του για όσα αντίκρισε στο Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στηνΑμυγδαλέζα εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ΓιάννηςΠανούσης, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις, με αφορμή την αυτοκτονία 28χρονου Πακιστανού κρατούμενου.
Ο κ. Πανούσης προανήγγειλε την άμεση κατάργηση όλων των Κέντρων Κράτησης και την αντικατάστασή τους από Ανοιχτά Κέντρα Φιλοξενίας, μέτρο το οποίο θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ημέρες, αφού ξεκαθαριστούν οι αρμοδιότητες μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Δημόσιας Τάξης.

Δια τον φόβον της Χρυσής Αυγής


Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
Όπως όλοι γνωρίζετε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Ιουνίου του 2012 παραπέμπεται σε δίκη. Να θυμηθούμε στο σημείο αυτό, την δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβερνήσεως Σαμαρά, Αθανασίου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της συλλήψεώς μας είχε κάνει δήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη. Φαίνεται, πως εκτός από υπουργός υπήρξε και προφήτης. Ιδιαιτέρως, όταν σύμφωνα με τον εισηγητή του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο εξέδωσε το παραπεμπτικό βούλευμα, έπρεπε να απαλλαγούμε βάσει του νόμου και να μην παραπεμφθούμε σε δίκη.

Λέγανε ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη. Εμείς το ελπίζουμε, το θέλουμε και το επιδιώκουμε, για να φανεί η αλήθεια, να έρθουν στο φως όλες οι τερατολογίες με τις οποίες ποινικοποιήθηκε η πολιτική ζωή και οδηγήθηκε σε μία πρωτοφανή δίωξη το Τρίτο Κόμμα της Χώρας.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε τι διαφημίζει ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στην τελευταία του σελίδα!!!

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δεν έχουμε πραγματικά να πούμε τίποτε άλλο, περί…κεφαλαίου , τιμημένης εργατιάς, ιμπεριαλισμού κτλ…τα σχόλια δικά σας…
http://www.makeleio.gr/

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Παραδοχή από το «Ποντίκι» πως η δίκη της Χρυσής Αυγής τινάχτηκε στον αέρα!.Κουρέλι το κατηγορητήριο.

Όταν οι φανατικοί πολέμιοι της Χρυσής Αυγής, όπως η εφημερίδα "Ποντίκι" που πολλάκις έχει ρίξει τόνους λάσπη εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών παραδέχονται πως το κατηγορητήριο είναι σαθρό και ανυπόστατο και θα καταρρεύσει άμεσα στην ακροαματική διαδικασία, εμείς δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να προσθέσουμε.
Παραθέτουμε αυτούσια την εν λόγω ανάλυση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Ποντίκι":
Στον αέρα η δίκη της Χρυσής Αυγής - Μια σοβαρή παράλειψη στην ογκώδη δικογραφία μπορεί να βγάλει άκυρο το κατηγορητήριο.
Μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις ενδέχεται να βρεθούν οι δικαστές της πολύκροτης υπόθεσης σχετικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής,

Η Βρετανία δεν στηρίζει τη διάσωση λαθρομεταναστών στη Μεσόγειο! Οι Βρετανοί είναι οι ηλίθιοι και εμείς οι έξυπνοι προφανώς....

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι δεν υποστηρίζει ούτε θα υποστηρίξει ποτέ τις επιχειρήσεις στη Μεσόγειο για έρευνες και διάσωση μεταναστών που προσπαθούν να φθάσουν στην Ευρώπη!

Η ανακοίνωση του Φόρεϊν Όφις εκδόθηκε λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του βρετανού υπουργού Άμυνας Μάικλ Φάλον ότι πολλές περιοχές της Βρετανίας είναι «υπό την πολιορκία» μεταναστών.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών τόνισε πως η θέση της κυβέρνησης διατυπώνεται στην απάντηση που είχε δοθεί πρόσφατα στη Βουλή των Λόρδων από την υφυπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας, Τζόις Ανελάι.

O PUTIN ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ | ZHTAEI 4 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Την αλαζονεία της Γερμανίας αποφασίζουν να τιμωρήσουν οι Ρώσοι. Αφού η Γερμανία τους έφερε για δεύτερη φορά τον πόλεμο μέσα στη γη τους, στην Ουκρανία, τώρα η Ρωσία αποφάσισε να διεκδικήσει από τη Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ποτέ δεν κατέβαλε, αν και ηττημένη χώρα.


Τα χρήματα που οφείλει η Γερμανία στη Ρωσία υπολογίζονται σε 4 τρισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι τινάζεται στον αέρα το «οικονομικό θαύμα» της Γερμανίας.
Τη σύσταση ομάδας εργασίας του ρωσικού κοινοβουλίου αποφάσισε η Ρωσική Βουλή για την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν στη Ρωσία από τη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

"ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" : Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.





«Κατά συνέπεια αισθάνομαι, ότι δικαιούμαι να βεβαιώσω, ότι όχι μόνο τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά, αλλά επίσης ότι είναι τόσο Ελληνικά όσο ο Όμηρος» (Ιωσήφ Γιαχούντα)
Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη
Πολλάκις έχει γίνει λόγος και εκτενής ανάλυση για τον αέναο και λυσσαλέο πόλεμο μεταξύ Φωτός-Ελληνισμού και Σκότους-Σιωνισμού. Ένας πόλεμος, που όχι μόνο κρατεί καλά μέχρι σήμερα, αλλά βλέπουμε πως τον τελευταίο καιρό εντείνεται ολοένα και περισσότερο! Τα θύματα αυτού του πολέμου ανά τον κόσμο αμέτρητα και διαφόρων εθνικοτήτων. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και ο Γιοσέφ Εζεκιήλ Γιαχουντά, ο οποίος ήταν εβραϊκής καταγωγής. Γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου του 1900 στην Ιερουσαλήμ και έως το τέλος της ζωής του τελούσε το επάγγελμα του δικηγόρου και του καθηγητού της εβραϊκής γλώσσης.
Ο Γιαχουντά έγινε πασίγνωστος σε παγκόσμιο επίπεδο όταν εξέδωσε το πολύκροτο βιβλίο-μελέτη του με τον εντυπωσιακό τίτλο «Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά»,

ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ - ΓΕΡΜΕΝΗ - ΛΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η. Παναγιώταρος: "Απαιτείται δυνατός στρατός και καμία υποχώρηση στα Εθνικά ζητήματα"
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά είχε κάνει σημαία της ρητορικής του το σκίσιμο του μνημονίου και τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Παρά ταύτα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει ήδη τις πρώτες «κωλοτούμπες» και ετοιμάζει τον ελληνικό λαό για την συνέχιση της μνημονιακής πραγματικότητας, έστω και με διαφορετική ονομασία.
Μια άλλη ομολογία του υπουργού οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως το  70% του μνημονίου είναι σωστό και πρέπει να εφαρμοστεί. Όσον αφορά το κατοχικό δάνειο, ο υπουργός δεν κατάφερε να ψελλίσει λέξη μπροστά στον Σόιμπλε.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ομιλία Ηλία Κασιδιάρη για τις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα




Ο παράνομα προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην ολομέλεια της βουλής απαντώντας στις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα.

Αρχικά αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής από την παραδικαστική παράγκα που λυμαίνεται την δικαιοσύνη. Παράλληλα αναφερόμενος στο νέο υπουργό Δικαιοσύνης αναρωτήθηκε τι θα γίνει για τις καταγγελίες σχετικά με το συγκεκριμένο παραδικαστικό κύκλωμα που έχει φωτογραφηθεί από τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Ρουπακιώτη και αποκαλύφθηκε από τον πρώην γενικό γραμματέα Μπαλτάκο. 

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Περί Ιθαγένειας ο λόγος. Τι μας φέρνει με νόμο η Κυβέρνηση Τσίπρα.

Νόμο ιθαγένειας για τα παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών εξάγγειλε ο Τσίπρας στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.
Γράφει ο Γιάννης Νικήτας
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών» λέει στο «Εντός και Εκτός Συνόρων» η δικηγόρος Τασία Χριστοδουλοπούλου, υπεύθυνη του τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και από σήμερα αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής. Περιγράφοντας την απαράδεκτη πολιτική που ακολούθησε απέναντι στους μετανάστες η προηγούμενη κυβέρνηση η Χριστοδουλοπούλου τονίζει ότι πρέπει να γίνει αποκατάσταση όλων αυτών των παιδιών που δεν γνώρισαν άλλη πατρίδα...
«ακόμη και αυτών που δεν γεννήθηκαν αλλά ήρθαν πολύ μικρά στην Ελλάδα, μεγάλωσαν εδώ. Πήγαν και τελείωσαν το σχολείο τους, εδώ».

ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΑ ΤΟΝ...ΓΟΥΡΛΗ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΕΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ;;
Στη Βουλή βρέθηκε ο  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για να παρακολουθήσει τις προγραμματικές δηλώσεις του νέου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αιφνιδίασε με την απρόσμενή του παρουσία, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, στην αίθουσα της Ολομέλειας.
 Ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να εξήγησε την παρουσία του στη Βουλή για τη προγραμματισμένη συνεδρίαση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης λέγοντας "Ήρθα για να ακούσω τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας".
Ο πρώην πρωθυπουργός παρακολούθησε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από τα έδρανα των κρατικών λειτουργών, στην αίθουσα της Ολομέλειας.
news247