Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ "ΜΙΑΣΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ 17 Ν ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. 
Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΒΑΣΩ ΛΕΒΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ!!! ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!! 
Υπό ισχυρή αστυνομική φύλαξη νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας, ο Δημήτρης Κουφοντίνας και ο Κώστας Γουρνάς που μεταφέρθηκαν εκεί από τις φυλακές Δομοκού μετά την απεργία πείνας την οποία και συνεχίζουν.
Το χώρο όπου νοσηλεύονται οι δύο κρατούμενοι, στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου, επισκέφθηκε η βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κα Βάσω Λέβα, η οποία σε δηλώσεις της στον ραδιοσταθμό starfm στη Λαμία σημείωσε ότι «με αντιμετώπισαν με πολλή ευγένεια και πολιτισμό ομολογώ.

60 λεπτά ακριβώς...(Για να προλάβεις να δεις το νεογέννητο παιδί σου)

Τόσος χρόνος "χαρίστηκε" από την ελληνική δικαιοσύνη στον πολιτικό κρατούμενο Παναγιώτη Ηλιόπουλο, για να μεταβεί [με τις χειροπέδες] στο μαιευτήριο και να δει τη νεογέννητη κόρη του.
Στη μία ώρα πάνω, του ξαναπέρασαν τις χειροπέδες και τον γύρισαν πίσω στη φυλακή.

60΄ μόνον...
Κάτι λιγότερο απ' όσο πήρε στον τωρινό πρωθυπουργό να αθωώσει τον κ  Κατρούγκαλο. Ο οποίος, όπως λέγουν τα παπαγαλάκια της ροζ συμμορίας, είχε παραιτηθεί από το δικηγορικό του γραφείο, όταν ανέλαβε υπουργός. Και φυσικά όλοι οι κρατικοδίαιτοι που διάλεγαν το δικό του γραφείο για να τους τακτοποιήσει τον επανα-διορισμό, το έκαμαν εντελώς τυχαία. Έβλεπαν οι άνθρωποι φως και έμπαιναν…

Ένα ολόκληρο Έθνος σε ομηρία

του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
 Όπως όλοι γνωρίζετε από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 ευρίσκομαι εκτός φυλακών, αλλά όχι ελεύθερος. Σύμφωνα με τους όρους της αποφυλακίσεώς μου, πρέπει να είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες θα ευρίσκομαι εις το κοινοβούλιο.

Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι είμαι εγώ μεν εκτός φυλακών, αλλά άφησα πίσω μου συναγωνιστές στην φυλακή αθώους όπως και εγώ, θύματα μίας πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας. Δεν είμαι ο μόνος ο οποίος είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Πέντε συνολικά βουλευτές της Χρυσής Αυγής πρώην και νυν είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση λες και είμαστε οι στυγεροί εγκληματίες οι οποίοι πρέπει να ευρισκόμεθα υπό 24ώρη αστυνομική παρακολούθηση.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...(Περί του βιασμού αντιρατσίστριας απο Λαθρό)

Μεταναστολάγνες κυρίες σε αντιρατσιστική διαδήλωση...

Η είδηση πρωτοδημοσιεύθηκε στο Μακελειό του Στέφανου Χίου, με την αρχική επιφύλαξη του δημοσιογράφου για την εγκυρότητα της, επειδή η ίδια η αστυνομική διεύθυνση Αθηνών αρνιόταν να του δώσει τα στοιχεία.
Αφορούσε τον πολύωρο και βασανιστικό βιασμό αντιρατσίστριας διαδηλώτριας από λαθρέποικους συνδιαδηλωτές της. 
Σήμερα, 27/3/2015, το Μακελειό επανέρχεται, επιβεβαιώνοντας το γεγονός, με ενυπόγραφο άρθρο της δημοσιογράφου Μαρίλιας Κούζου.
Ξεπατικώνω εδώ ολόκληρο το συγκλονιστικό κείμενο από τον ιστότοπο του Στέφανου Χίου...

Η πρώτη συνέντευξη του Ν.Μιχαλολιάκου μετά την αποφυλάκισή του


Την πρώτη συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του και 25 ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης, παραχώρησε στο defencenet.gr ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
 

Eρώτηση: Πέρασαν 18 μήνες από τα τραγικά γεγονότα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013 με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τα όσα ακολούθησαν. Βρεθήκατε στην φυλακή με αφορμή αυτό το γεγονός. Ποια είναι τα συναισθήματα σας και ποιες οι σκέψεις σας σήμερα 18 μήνες αφότου μείνατε στην φυλακή.
Μιχαλολιάκος: Όπως ακριβώς είπατε και εσείς προηγουμένως ευρέθη στην φυλακή με αφορμή το τραγικό αυτό γεγονός αλλά δεν πρέπει να λησμονείτε και εσείς και όλοι όσοι μας ακούνε ότι από την πρώτη στιγμή είχα το περιστύλιο της Βουλής απευθυνόμενος προς όλο τον ελληνικό λαό από τους τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι ήταν εκεί παρόντες  και καταδίκασα το γεγονός αυτό.

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ : ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;; ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΒΑΦΗ ΤΑ ΟΥΚ;;


ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ε;;;ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ!!!...ΕΤΗΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ:
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΛΕΝΕ;;
ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!
Η Ημέρα της Βαστίλης  Στρατιωτική παρέλαση (Η 14η Ιουλίου στρατιωτική παρέλαση,  militaire du 14 Juillet) είναι γαλλική στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήται το πρωί της 14ης Ιουλίου κάθε έτους στο Παρίσι από το 1880 μεχρι σημερα, σχεδόν χωρίς εξαίρεση.
Η παρέλαση περνά κάτω από το Ηλύσια Πεδία , όπου ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας , η κυβέρνησή του και ξένοι πολιτικοί και πρεσβευτές παρίστανται.

Μαθητές-στρατιωτάκια και "χουντοπανηγύρια" βλέπει στις παρελάσεις "Δημοκράτης" αρθρογράφος

Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ(ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ) ΣΤΑΖΕΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΟΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΑΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ....ΝΑ  ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΤΗ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ.

Μαθητές-στρατιωτάκια και "χουντοπανηγύρια" για μία νέα Ελλάδα
Βάρβαρο; Αναχρονιστικό; Γελοίο; Ποιον επιθετικό προσδιορισμό θα αποδίδατε ως τον πλέον κατάλληλο για το φαινόμενο των μαθητικών παρελάσεων στην Ελλάδα; Ίσως και τους τρεις μαζί, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Εκτός αν είστε από αυτούς που αισθάνονται υπερηφάνεια και δέος βλέποντας 12χρονα, 15χρονα και 18χρονα παιδιά να παρελαύνουν. Τότε πάσο, έτσι και αλλιώς αυτό το κείμενο δεν είναι για σας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΚ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ... ΑΝΤΗΧΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ, "ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ , ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ", ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΟΥΚΑΔΕΣ ΜΑΣ...ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ"!!! 
Τα συνθήματα των ΟΥΚαδων και των Ευέλπιδων προκάλεσαν όπως ήταν αναμενόμενο τα επικριτικά σχόλια ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, μεταξύ άλλων και από τον Δημήτρη Παπαδημούλη και την Βασιλική Κατσιβάνου, που με ανάρτηση τους στο twitter δήλωσε...

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελληνικής επανάστασης.

1814-1820 Ιδρύεται στην Οδησσό η Φιλική Εταιρεία, από τον Νικόλαο Σκουφά, τον Αθανάσιο Τσακάλωφ και τον Πάτμιο Εμμανουήλ Ξάνθο, με αποκλειστικό σκοπό την προετοιμασία της επανάστασης. Γενικός Επίτροπος της «Ανωτάτης Αρχής της Φιλικής Εταιρείας» ανέλαβε, το 1820, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, αξιωματικός του τσαρικού στρατού.

Φεβρουάριος-Μάρτιος 1821 Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης κηρύσσει στο Ιάσιο της Μολδαβίας, πνευματικό κέντρο του Ελληνισμού, την επίσημη έναρξη της επανάστασης στις παραδουνάβιες Ηγεμονίες, με τη συγκρότηση του Ιερού Λόχου. Είχε προηγηθεί η επαναστατική του προκήρυξη με τον τίτλο «Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος». 
Μετά τις πρώτες επιτυχίες, ο τσάρος αποκηρύσσει τον Αλέξανδρο Υψηλάντη και ο Ιερός Λόχος θα ηττηθεί τον Ιούνιο του 1821 στο Δραγατσάνι από υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις. Τερματίζεται έτσι η επανάσταση στις παραδουνάβιες Ηγεμονίες.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σε 6 χρόνια θα γιορτάσουμε τα 200 έτη από την ελληνική επανάσταση του 1821, ας είμαστε τότε ελεύθεροι...


Πριν 194 χρόνια στην Αγία Λαύρα, στην Πελοπόννησο, υψώθηκε από τους Έλληνες το Ιερό λάβαρο της επαναστάσεως, από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό. Μετά από 400 περίπου χρόνια σκλαβιάς, τυραννίας και υποδούλωσης από τους σημερινούς μας <<<φίλους>>> Τούρκους (ώ, τι ειρωνεία...). 
Η Ελλάδα υπό την καθοδήγηση των μεγάλων αγωνιστών, άρχισε σιγά - σιγά κομμάτι - κομμάτι να απελευθερώνεται. Η πλήρης απελευθέρωση βέβαια δεν έγινε ποτέ, μιας και σήμερα ακόμη η Ελλάδα έχει αλυτρωτές και αλησμόνητες Πατρίδες. Όχι επειδή οι Έλληνες δεν μπορούσαμε να απελευθερώσουμε σαν Έθνος όλα μας τα εδάφη. Εδώ καταφέραμε, κατάφεραν καλύτερανα σηκώσει η μικρή Ελλάς το ανάστημα της στην τεράστια τότε οθωμανική αυτοκρατορία. Δεν θα μπορούσε ο ελληνισμός να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε; Θεωρώ πως σαφέστατα θα μπορούσε. Γιατί δεν το έκανε;...

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η πρώτη δημόσια δήλωση του Ν.Μιχαλολιάκου μετά την αποφυλάκισή του. (βίντεο)



http://www.xryshaygh.com/

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ: Μαρτύριο για νεαρό στρατιώτη στα χέρια 7 Αλβανών

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ: Μαρτύριο για νεαρό στρατιώτη στα χέρια 7 Αλβανών – Τον έβαλαν στη μέση και τον σακάτεψαν, ακολουθεί η αρμόζουσα ανάλυση



Αρχικά διαβάστε την αναδημοσίευση 
Τον έβαλαν στη μέση και τον σακάτεψαν στο ξύλο 
Συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (22-03-2015) δύο Αλβανοί ηλικίας 22 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 20χρονου φαντάρου που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία της Χαλκίδας.

Ήταν περίπου στις 22.30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 20χρονος Χαλκιδέος δέχτηκε επίθεση από 7 Αλβανούς οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, με μπουνιές και κλωτσιές. Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του άγριου ξυλοδαρμού ειδοποίησαν την αστυνομία και μάλιστα όπως καταγγέλουν ακούστηκαν και πυροβολισμοί.