Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑ...
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Και ο Πανούσης το παραδέχτηκε : Μετά τον Παπαδόπουλο...το χάος με τους Αναρχικούς!!

ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ : ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Ο κ. Πανούσης, μια ημέρα μετά τα απίστευτα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας αλλά και την βεβήλωση των χώρων γύρω από την Βουλή και μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα λύσει μόνη της η αστυνομία το πρόβλημα με τα επεισόδια και τις καταλήψεις.
Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στα Εξάρχεια αλλά και στον Άγνωστο, ο υπουργός είπε: «η αστυνομία παρενέβη, έγιναν συλλήψεις» και πρόσθεσε: «Τα κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα όπως είναι τα εξάρχεια και τα συνθήματα αυτά έχουν να κάνουν με όλη την μεταπολίτευση. Τι θα λυνόταν από μια επιχείρηση στα Εξάρχεια; Σαράντα χρόνια καίγονταν».

Ποιοι είναι οι ανθρωπιστές;

Ξεβρασμένα πτώματα λαθρομεταναστών στη Λέσβο


Τραγωδία λέει με 18 νεκρούς λαθρομετανάστες ανοιχτά της Λέσβου.
Και βγαίνουν οι κατ' επάγγελμα "ανθρωπιστές" να δώσουν τη φτηνιάρικη παράσταση τους...

Ποιοι ανθρωπιστές;
Αυτοί που έδωσαν το σύνθημα να βάνουν μπροστά να φορτώνουν οι δουλέμποροι, καραβιές την ανθρώπινη αθλιότητα; 
Οι βολεμένοι που κλείνουν τα μάτι στα δισεκατομμύρια των πεινασμένων, για να 'ρθουν εδώ, ώστε να έχουν αυτοί φτηνά χέρια για τα εργοστάσια τους και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους?  
Αυτοί είναι οι ανθρωπιστές:

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Έχουμε εισβολή!

Η φωτό που βλέπετε εδώ από πάνου, τραβήχτηκε πρόσφατα, σε κάποιο από τα ανοχύρωτα Ελληνικά νησιά. 
Πρόκειται πλέον για κανονική εισβολή...

Και καλά να τα λέω εγώ, θα με πείτε ρατσιστή και θα τελειώσει το ζήτημα. Αρχίζουν όμως να τα λένε κι άλλοι...
Και ποιοι άλλοι;
Αυτοί οι άτυχοι που σήμερα, δέχονται πρώτοι τα κύματα των λαθροεισβολέων. Οι λιμενικοί, οι μπάτσοι, οι δημαρχαίοι,οι σώφρωνες άνθρωποι των νησιών μας.
Και δεν τα λέγουν απλά.
Τα φωνάζουν. 'Η πιο σωστά, τα κραυγάζουν.
Σαν καμπάνα που χτυπά για όλους μας...

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Γραμμή Μεταξά - Μάχη Οχυρών ( 6 έως 9 Απριλίου 1941) .Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι!!

Σπάνιο βίντεο με τη Μάχη των Οχυρών στη Γραμμή Μεταξά. Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς, στο ημερολόγιό του, στις 8 Απρ. 1941, δύο ημέρες μετά την γερμανική επίθεση: «Προχωρούμε αργά στην Ελλάδα... Οι Έλληνες είναι γενναίοι μαχηταί... Τα καταληφθέντα χαρακώματα είναι γεμάτα πτώματα... Και αυτός ο Φύρερ θαυμάζει ιδιαιτέρως το θάρρος των Ελλήνων. Ίσως υπάρχει ακόμη ένα ίχνος της παλαιάς ελληνικής καταγωγής σ' αυτούς.» Ο Αδόλφος Χίτλερ, σε ομιλία του στο Ράιχσταγκ, 4 Μαΐου 1941: «Ενώπιον της Ιστορίας είμαι υποχρεωμένος να αναγνωρίσω ότι, από τους μέχρι τώρα αντιπάλους μας, ο Έλληνας στρατιώτης πολέμησε με εξαιρετική γενναιότητα και δεν παραδόθηκε παρά όταν κάθε αντίστασή του ήταν αδύνατη. Ως εκ τούτου, απεφάσισα να μην κρατηθεί κανένας Έλληνας στρατιώτης αιχμάλωτος και οι αξιωματικοί να διατηρήσουν τα προσωπικά όπλα τους.»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΑΝ ΚΟΕΝ ΥΠΕΡ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΑΝ ΚΟΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ" ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ..!!!
Με ένα πεντάλεπτο βίντεο υπό τον τίτλο «Εκπτώσεις στη Δημοκρατία;» ο Ζαν Κοέν αναλύει τις απόψεις του για την απουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την βουλή, παρά την θέλησή τους , την στιγμή που έχουν εκλεγεί από τον Ελληνικό λαό για δεύτερη συνεχόμενη φορά. (Τρίτη είναι φυσικα...)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :