Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Τασία η Λαθρομήτωρ [και η λίστα Καμίνη]

Η είδηση είναι διασταυρωμένη απ' όλες τις μπάντες. Και "Ζούγκλα" και "Μακελειο" και "Αττικά νέα" και δεν συμμαζεύεται.

Ο Καμίνης λέει έστειλε στην Τασία μακρύ κατάλογο με ακίνητα του Δήμου Αθηναίων στα οποία θα μπορούσαν να στεγαστούν προσωρινά χιλιάδες λαθρέποικοι, μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο [ενδεχομένως με σάουνα, κλιματισμό, σούσι μπαρ και ότι χρειάζεται τέλος πάντων για να διαβιοί αξιοπρεπώς ένας κογκολέζος που διέθετε γιακούζι στο χωριό του...]

Ναι-Ναι!
Και μπορεί χιλιάδες Έλληνες να τη βγάζουν στην απο δω και στην απο κει, αλλά προκειμένου για τους λαθρομετανάστες, χαλί να γίνουμε να μας πατήσουν.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ : "ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΜΕ 10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ;;ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ -"ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ" - ΕΛΛΑΔΑΣ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ :
http://www.newsbeast.gr/ Η 24χρονη από το ναυάγιο της Ρόδου που συγκίνησε τη Bild
H κοπέλα από την Ερυθραία είναι ένα σύμβολο πόνου
Η φωτογραφία της Νεμπιγιάτ την ώρα της διάσωσής της έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 
Κατάγεται από την Ερυθραία και ήθελε να πάει στην Σουηδία. Το πλοιάριο στο οποίο ήταν μαζί με άλλους μετανάστες βούλιαξε σε μια από τις πιο κεντρικές παραλίες της Ρόδου.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η Αυστραλία έχει λύσει το θέμα της παράνομης μετανάστευσης, η «Le Monde» αναρωτιέται αν η Ευρώπη μπορεί να κάνει το ίδιο

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 10 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
Με αφορμή τις μαύρες σελίδες που γράφτηκαν στη Μεσόγειο τις τελευταίες ημέρες με τα απανωτά ναυάγια και τους εκατοντάδες νεκρούς μετανάστες, η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» αντιπαραθέτει το παράδειγμα της Αυστραλίας.

Συγκεκριμένα, μέσα στο 2014, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης πνίγηκαν στη Μεσόγειο συνολικά 3.072 μετανάστες, ενώ αντίθετα στη θάλασσα της Αυστραλίας το νούμερο είναι μηδενικό.

Το πορτραίτο του αιμοσταγούς Βελουχιώτη "κοσμεί" το γραφείο Συριζαίου Υπουργού

Η εικόνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι από το κελί κάποιου δυστυχούς τρόφιμου ψυχιατρικής κλινικής. Αμ δε! Ελήφθη στο γραφείο του υφυπουργού Υποδομών της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, Χρήστου Σπίρτζη! Ο Χρήστος Σπίρτζης είναι ένα από τα χιλιάδες στελέχη της πάλαι ποτέ κραταιάς ΠΑΣΟΚαρίας, τα οποία εκτιμώντας τα σημεία των καιρών, άφησαν «γειά» στο τρισένδοξο πασοκικό παρελθόν και μεταπήδησαν στο μεταΠΑΣΟΚ, κοινώς Σύριζα. Το βήμα φυσικά, δεν θα μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να χαρακτηριστεί μετέωρο. Υπήρξε βήμα σιγουριάς και βεβαιότητος, σε συγγενές πολιτικό περιβάλλον όπου συν τοις άλλοις, είχαν βρει καταφύγιο χιλιάδες από τους πρώην συντρόφους και μάλιστα ως στελέχη σε θέσεις-κλειδιά.

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΟΙ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ



Από συνέντευξη του Στυλιανού Παττακού στην "Μάχη"

-Με τους ανθρώπους της Τέχνης, τους ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου, το στρατιωτικό καθεστώς τι σχέση είχε; Τι στάση κρατήσατε κ. Παττακέ; Αρκετοί ηθοποιοί και τραγουδιστές μετά το 1974 δηλώνουν αντιστασιακοί και πολέμιοι της “Χούντας”. Ποιοι συμμετείχαν στην πρώτη εορταστική επέτειο-εκδήλωση της 21ης Απριλίου; Τα έχετε ζήσει, τα ξέρετε και ως αντιπρόεδρος που ήσασταν γνωρίζετε πάρα πολλά.

Α, πολύ ωραία ερώτησις. Ουδείς μας αντιστάθηκε, ουδείς μας επολέμησε όταν ήμασταν στην εξουσία. Ε, μετά το 1974 ας λένε ότι θέλουνε. Την αλήθεια σας λέγω όπως κάνω πάντα. Εκεί που όλοι ήταν με την Επανάσταση, στις 24 Ιουλίου 1974, γίνανε όλοι αντιστασιακοί και αντιχουντικοί!

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

Ανατρέχων τις σήμερον, εις τα δημοσιεύματα και τας ανασκοπήσεις των συγχρόνων ΜΜΕ, έκπληκτος διαπιστοί ότι βρίθουν "αντιστασιακών γεγονότων", ενώ απουσιάζει παντελώς παν σχετικόν με την προσφοράν και το έργον της Επαναστάσεως. Ως αν κατά την περίοδον αύτην ουδέν δημόσιον κτίριον, ουδέν νοσοκομείον, ουδεμία οδός, ουδέν φράγμα, ουδέ το ελάχιστον επαρήχθη, αλλ’ άπαντα "μαγικώς ανεφύησαν" την επομένην της "μεταπολιτεύσεως"!

Πας φιλαλήθης ευκόλως δύναται ν’ ανακαλύψη την αληθήν διάστασιν του κολοσσιαίου Έργου της Επαναστάσεως. Επί παραδείγματι, το ιστορικόν σύγγραμα του Αντιπροέδρου αυτής Στρατηγού Στ. Παττακού "21η Απριλίου 1967 - 8η Οκτωβρίου 1973 / Ημέραι και Έργα" εκτενώς πραγματεύεται και μνημονεύει αυτά.

Ακροθιγώς ας επιτραπή όπως αναφερθούν:

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Η πολιτική δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκινάει – Βέβαιη η αθώωση της, έχει καταρρεύσει το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης

Η δικαστική δικαίωση της Χρυσής Αυγής θα είναι εφαλτήριο γι΄αυτά που έχουν σχεδιαστεί και γι΄ αυτά που έρχονται αλλά μόνο οι τυφλοί και εμμονικοί δεν μπορούν να δουν.
Ξεκινάει σήμερα - 20 Απριλίου του 2015 - μια ιστορική πολιτική δίκη κατά της Χρυσής Αυγής του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της Ελλάδος όπως επιβεβαιώθηκε στις εκλογές της ευρωβουλής και τις πρόσφατες εθνικές εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015. 
Η δίκη αυτή θα κρατήσει πολλούς μήνες εκτιμάται ότι μπορεί να κρατήσει 6-8 μήνες. 
Η ελληνική κοινωνία εν μέσω βαρύτατων κατηγοριών περί εγκληματικής οργάνωσης,

Τζιχαντιστές οι δύο από τους συλληφθέντες στην Πρυτανεία

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ...ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
Οι αθώες καταλήψεις μπορεί να κρύβουν κινδύνους πολυ μεγαλύτερους από όσο φανταζόμαστε.
Το γεγονός ότι ανάμεσα σε όσους ξένους  συνελήφθησαν  κατα την επέμβαση της αστυνομίας στην Πρυτανεία βρίσκονται και δυο τζιχαντιστές, τουλάχιστον σοκάρει.

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

21η Απριλίου 1967 : Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΞΕΚΙΝΑ!(Από το ημερολόγιο του Σ.Παττακού)

Παρασκευή 2100:01.04.1967: Ο Ταξίαρχος (ΤΘ) Στ. Παττακός, Διοικητής του ΚΕΤ (Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων), καλεί εις το γραφείον του τον Υποδιοικητήν, Συνταγματάρχην (ΤΘ) Κωνσταντίνον Μαυροειδήν, και τον Επόπτην Ασφαλείας, Επίλαρχον (ΤΘ) Ηλίαν Θεοδωρόπουλον, και διατάσσει αυτούς όπως θέσουν το Κέντρον εις ενισχυμένον συναγερμόν, βάσει του σχεδίου "ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ"
Παρασκευή 2101:19-01:35.04.1967: Ομιλών εις συγκέντρωσιν Αξιωματικών, Δοκίμων Αξιωματικών και Μονίμων Υπαξιωματικών, ανακοινοί εις αυτούς ότι «αι Ένοπλοι Δυνάμεις της Πατρίδος μας απεφάσισαν να θέσουν τέρμα εις το χάος εις το οποίον ωδηγείτο η Πατρίς υπό της φαύλου πολτικής ηγεσίας της!»