Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝA :Προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας σε σκετς μαθητών στην Καβάλα (video)


Από την Καβάλα και η παραπάνω αφίσα από εκδήλωση με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα τηςΟικογένειας», από τις «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καβάλας, στηρίΖΩ», την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015. 
ΚΟ: Παρακάτω η σημαντική είδηση, όπως παρουσιάστηκε στο αξιόλογο “Off the record” της Καβάλας, από τον Χρήστο Μελίδη. Σημειώστε, ότι επισήμως, «δύο μαμάδες», ακόμα στην Ελλάδα δεν υφίστανται. Πρόκειται συνεπώς, για "δάνειο" από τον «προοδευτικό κόσμο» της Δύσης. Όπως λένε οι μαθητές στο σκετσάκι, «αφού η κοινωνία το αποδέχεται, εμείς δεν θα το δεχτούμε;». Με την ίδια λογική θα δεχτούμε και τα υπόλοιπα "must" της («προοδευτικής») δυτικής κοινωνίας. Αθώωση της παιδεραστίας, πολυγαμία, αιμομιξία, κτηνοβασία, ευθανασία κλπ.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Το καλοκαίρι της Χρυσής Αυγής



Το καθεστώς στην λαθροκατακτημένη Ελλάδα είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο. 

Από τον κ. Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ ίσαμε τον κ. Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι βασικές πολιτικές γραμμές είναι ακριβώς οι ίδιες: πως θα λεηλατήσουν τον δημόσιο πλούτο και πως θα εφαρμόσουν το Δόγμα του ΣΟΚ, για το οποίο τους δίδουν εντολές τα [αφανή] αφεντικά τους.
Οι μόνες διαφορές μεταξύ τους είναι στο ύφος και στη δομή των επικοινωνιακών τεχνασμάτων, με τα οποία επιχειρούν να περάσουν τις γραμμές των νεοταξιτών αφεντικών του πλανήτη.   
Έτσι, από τη μία είχαμε το κρυφό άνοιγμα των συνόρων στους λαθροκατακτητές με τις μαλαγανιές των σαμαραροβενιζέλων, ενώ τώρα έχουμε το ξεκάθαρο "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" της Τασίας της λαθρομήτωρος.   
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, όπως ακριβώς ο ίδιος θα είναι και ο ΕΝΦΙΑ που θα πλερώσουμε, είτε με τη γαλαζοπράσινη είτε με τη ροζ συμμορία...

Η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί τα Σκόπια...Μακεδονία

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ Ο ALEXIS 
Έναν απρόσμενο σύμμαχο φαίνεται ότι βρήκαν οι Σκοπιανοί στο θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας και αυτός δεν είναι άλλος από την Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε κείμενο που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της η μαρξιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί επανειλημμένα την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία». Το κείμενο αποτελεί μετάφραση κειμένου που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης με τίτλο «Μακεδονία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης ξεπερνούν τις εθνικές διαφορές».

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Γενοκτονία των Ποντίων: Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο

Η γενοκτονία των Ποντίων ( 1916 - 1923 ) με 353.000 νεκρούς αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του αιώνα μας.
Απίστευτες μαρτυρίες από τη γενοκτονία των Ποντίων έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όσα εκτυλίχτηκαν κατά την εφαρμογή του σχεδίου εκτουρκισμού και μιας από τις μεγαλύτερες σφαγές της ιστορίας ξεπερνούν ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία.
«Πανταχόθεν του Πόντου αγγέλονται σφαγαί.. εις Κερασούντα.. εις Τραπεζούντα και αλλού. Εάν κατάστασις συνεχιστεί, Ελληνισμός Πόντου εξαφανισθήσεται, πριν η διπλωματία προλάβει ασχοληθεί περί αυτού». Με αυτό το απελπισμένο τηλεγράφημα τον Ιούλιο του 1920, η Επιτροπεία Ποντίων ενημέρωνε με σπαρακτικό τρόπο τον Ελευθέριο Βενιζέλο για τα γεγονότα που αποτέλεσαν την αρχή του τέλους του Ποντιακού Ελληνισμού.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ : ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ (BINTEO)

ΑΓΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου - 19 Μαΐου, Πλατεία Ακριτών Πόντου, 19:30

Το 1919, στις 19 Μαΐου, οι διωγμοί, η τρομοκρατία, οι εξορίες, η κρεμάλα, οι πυρπολήσεις των χωριών και οι δολοφονίες των Ελλήνων του Πόντου από τους τούρκους του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ανάγκασαν τους  Έλληνες να ξεριζωθούν γράφοντας με το αίμα χιλιάδων μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας. Από τότε, 353.000 ψυχές Ελλήνων ζητούν δικαίωση!
19 Μαΐου, Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ! ΤΙΜΑ και διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της τουρκικής θηριωδίας.
Κεντρικοί ομιλητέςΝ. Λεμοντζής (Μέλος Κεντρικής Επιτροπής), Η. Παναγιώταρος (Βουλευτής Β΄ Αθηνών), Χ. Παππάς (Βουλευτής Επικρατείας)
Τρίτη 19 Μαΐου, Πλατεία Ακριτών Πόντου - Αχαρνές, 19:30


 http://www.xryshaygh.com/

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Την ιθαγένεια ρε, έχω Ελληνική

Τοιμάζονται τώρα να δώσουν την Ελληνική ιθαγένεια στους λαθροκατακτητές!

Ελληνική ιθαγένεια οι αφρικάνοι αραπάδες; Ελληνική ιθαγένεια το σλάβικο αλβαναριό; Ελληνική ιθαγένεια οι σημίτες άραβες; Ελληνική ιθαγένεια οι τουρκομογγόλοι και οι γιουρούκοι της Ανατολίας;

Και τι είναι ρε, η ιθαγένεια για να την χαρίζετε όπου γουστάρετε;
Ιθαγένεια δεν είναι ο Όμηρος; Ιθαγένεια δεν είναι ο γέρικος πεύκος που ανασαίνει στο λιόγερμα; Ιθαγένεια δεν είναι το πόδι του Ουράνιου Τόξου, που ανατέλλει μετά τις καταιγίδες των Εθνών;
Ιθαγένεια δεν είναι η συλλογική συνείδηση ενός έθνους;
Τι δουλειά έχουν με το "Άξιον Εστί" οι κογκολέζοι; Τι μπορεί να λέει στη συλλογική ψυχή των μαμελούκων ο Ακάθιστος Ύμνος; Τι μνήμες ρε μπορεί να ξυπνάει στη συλλογική μνήμη των Πακιστανών η Μήδεια;