Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος: Οι λιγότερο γνωστές πτυχές της Ιστορίας του.

[…] Έτσι ή αλλιώς ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος πέθανε και δεν άφησε πίσω του απογόνους ή μήπως όχι; […]
.
Τρίτη 29 Μαίου 1453, η «Πόλις εάλω». Η Βασιλεύουσα πέφτει στα χέρια των Οθωμανών και ο τελευταίος της αυτοκράτορας, τα ξημερώματα αυτής της Τρίτης, πολεμώντας σαν απλός στρατιώτης σκοτώνεται στην πύλη του Αγίου Ρωμανού.
Θρύλοι, μύθοι και μυστικοί πόθοι συνόδευσαν τον θάνατό του.

Ξεβράκωμα από την Daily Mail: Οι Λαθρομετανάστες έχουν κάνει την Κω «αηδιαστικό κολαστήριο»


ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ .(Για τα λαθρολάγνα ΜΜΕ βέβαια όπως το "Πρώτο Θέμα"   πρόκειται για "δημοσίευμα-ντροπή")
Μία ζοφερή εικόνα για το τι βιώνουν οι Βρετανοί τουρίστες που επιλέγουν την δημοφιλή Κω για τις διακοπές τους σκιαγραφεί σημερινό άρθρο της Daily Mail.
«Μετανάστες από τη Συρία και το Αφγανιστάν έχουν μετατρέψει την Κω, ένα εξαιρετικά δημοφιλές ελληνικό νησί λόγω των οικονομικών ταξιδιωτικών πακέτων του, σε ένα «αηδιαστικό κολαστήριο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. 

«Την ώρα που οικογένειες τουριστών χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τον ήλιο στις ξαπλώστρες, λίγα μέτρα παραπέρα δεκάδες μετανάστες κοιμούνται σε κούτες, ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών», αναφέρει η Daily Mail στο προκλητικό της δημοσίευμα που περιλαμβάνει μαρτυρίες Βρετανών ταξιδιωτών.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Πώς η Σαουδική Αραβία θέλει να εξισλαμίσει όλη τη Δύση


O Α. Κάρλμπομ (Aje Carlbom), καθηγητής της κοινωνικής ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μάλμε στη Σουηδία, εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες του για τον ρόλο της Σαουδικής Αραβίας στη διάδοση και στον προσηλυτισμό στο Ισλάμ στη Σουηδία.

Με άρθρο του στη σουηδική εφημερίδα Dagens Samhälle, ο καθηγητής Κάρλμπομ είπε ότι η Σαουδική Αραβία από τη δεκαετία του 1970 έχει ξεκινήσει να διαδίδει τον Σαλαφισμό και τον Ουαχαμπισμό παγκοσμίως. 
Πρόκειται για το ορθόδοξο, κατά γράμμα, Ισλάμ αυτό της Σαουδικής Αραβίας και επηρεάζει πολλούς νέους μουσουλμάνους, οι οποίοι στη συνέχεια αισθάνονται ότι πρέπει να εξισλαμίσουν και τις χώρες που βρίσκονται ως μετανάστες ή παιδιά μεταναστών. 

Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας - Παρασκευή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως,19:30

29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, μαζί με λιγοστούς συμπολεμιστές του δίνουν την ύστατη μάχη στην Πύλη του Ρωμανού ενάντια στις μογγολικές ορδές.
Οι προσφορές για «συμφωνία» με τον κατακτητή έχουν ήδη απορριφθεί από τον Αυτοκράτορα των Ελλήνων: «Την Πόλιν σοι δούναι, ουκ εμόν εστίν, ουτ΄ άλλου των κατοικούντων ενταύθα. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν μη φεισόμενοι της ζωής ημών».
29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας της Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, περνά στους μύθους και τα όνειρα των Ελλήνων, ως ο νέος Λεωνίδας του Ελληνισμού,

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΕΛΛΑΔΑ, Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ (;;;) ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΦΕΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.
Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Γνώρισα χθες ένα παλικάρι που μπήκε με Πανελλαδικές στις Σχολές Αστυνομίας. Με έκπληξη άκουσα ότι ένας συνεισακτέος, αλβανικής ρίζας, είχε τεράστιο τατουάζ στο στήθος τον αετό της αλβανίας και του UCK, σύμβολο μίσους, εγκλημάτων και αλυτρωτικών διαθέσεων. Ελπίζω οι ιθύνοντες να βρήκαν τρόπο να αποκλείσουν από τα ΣΑ μας αυτό το μπουμπούκι, αλλά δεν είναι το μόνο...
Προ τριετίας πληροφορήθηκα ότι η πρώτη στους εισακτέους στις προαναφερθείσες Σχολές ήταν επίσης αλβανή. Μπορεί να είναι η καλύτερη των καλύτερων, αλλά η στατιστική αποδεικνύει ότι οι αλβανοί ρέπουν τρομακτικά προς την εγκληματικότητα, ειδικά στην Ελλάδα.

ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΡΕ...Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.

Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΟΙ ΚΙΝΑΙΔΩΝ (ΦΟΥΣΤΗΔΩΝ - ΛΕΣΒΙΩΝ Κ.Τ.Λ) .Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΡΕΝΤΖΙ (ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΦΟΥΣΤΡΟΒΙΖΙΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΣΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ...ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ...ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ...ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ
«Ναι» στο δημοψήφισμα της Ιρλανδίας για τους γάμους ομοφυλόφιλων
«Οι Ιρλανδοί ενέκριναν με μεγάλη πλειοψηφία τη νομοθεσία για το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων», αναφέρουν οι μεταδόσεις των δημόσιων ΜΜΕ της χώρας (RTE), κατά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος της Παρασκευής.

Ευτυχώς για τη Δημοκρατία, υπάρχει η Χρυσή Αυγή

         
Η κοινωνία μας έχει εκπαιδευτεί, στα υψηλά Πανεπιστήμια της πλύσης εγκεφάλου των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, να μην εμβαθύνει σε τίποτε, να αντιμετωπίζει όλα τα πράγματα, επιφανειακά.
            Όλα τα εξετάζει βιαστικά, για λίγο χρόνο, ακαριαίο, τηλεοπτικό. Έτσι μας έμαθαν να πιπιλάμε μια λέξη, χωρίς να εμβαθύνουμε στην ουσία της.      Δημοκρατία. Όλα είναι διαθρωμένα ώστε να στηρίζεται η Δημοκρατία.
Σε αυτό στοχεύει, το Σύνταγμα, το Κράτος, η Παιδεία, η Πολιτική. Όλα επιτρέπονται, αρκεί να είναι δημοκρατικά.
            Για παράδειγμα, οι στρατιωτικοί που ανέβηκαν στη εξουσία το 1967, κατηγορήθηκαν, διότι κατέλυσαν τη Δημοκρατία. Απο τους Δημοκράτες βέβαια. Και μετά απο αυτούς, την εξουσία ανέλαβαν, οι Δημοκράτες. Και μάλιστα οι πλέον μεγαλόσχημοι απο αυτούς.

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τελευταίος θλιβερός υπερασπιστής των σκευωρών έχει παραμείνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν και αυτός προφανώς δεν είχε καμία συμμετοχή στην παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και στην πρωτοφανή μηχανορραφία που στήθηκε κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Πριν τρεις ημέρες στο τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου η κουβέντα πήγε στον αρχιερέα της παραδικαστικής διαπλοκής Αθανασίου και στις βρώμικες του μεθοδεύσεις για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τα γνωστά του τηλεφωνήματα στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου και τους ανακριτές.

Το εκπληκτικό είναι ότι ένα ολόκληρο πάνελ από τους φυσικούς ιδεολογικούς αντιπάλους της Χρυσής Αυγής (Σύριζα - Ελένη Αυλωνίτου, ΑΝΕΛ - Θανάσης Παπαχριστόπουλος) και δημοσιογράφους δήλωνε το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο ίδιος ο Αθανασίου έχει παραδεχτεί τις παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη και ο μόνος που συνέχιζε να κάνει τον ανήξερο ήταν ο Γεωργιάδης.