Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Η ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ".
ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ.

Στη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με το οποίο τροποποιείται ο κώδικας της ελληνικής ιθαγένειας.

Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις, λοιπόν, οι όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας επανακαθορίζονται, με δήλωση και αίτηση, λόγω γέννησης και φοίτησης ή φοίτησης σε σχολείο στην Ελλάδα.
Ορίζεται, μεταξύ άλλων, πως την ελληνική ιθαγένεια αποκτούν:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ

ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην εμμονή της Πολιτείας για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού στον Ελαιώνα;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΑ;

ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σαρωτικός Μιχαλολιάκος στη Βουλή: “Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος τιμή επί χιλιάδες χρόνια…” (ΒΙΝΤΕΟ)



makeleio

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠ’ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟ ΤΟ 2014!

Μπορεί καθημερινά να κάνουμε σκληρή κριτική στα λόγια και τα πεπραγμένα της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, αλλά θα ήμασταν άδικοι αν δεν επισημαίναμε και μια… τεράστια επιτυχία τους!
Μέσα σε πέντε μήνες, λοιπόν, προσέλκυσαν στο Ελλάντα –μόνο από τα θαλάσσια σύνορά μας- περισσότερους λαθρομετανάστες απ’ όσους είχαν μπει πέρυσι ολόκληρο το χρόνο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία, μέχρι και τον Απρίλιο είχαν εισέλθει στην Ελλάδα 26.496 λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με το «Ημερήσιο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης» -τα στοιχεία του οποίου είναι επίσης επίσημα, προερχόμενα από τις ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος- μέσα στον Μάιο είχαμε...

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ... ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!



Και οι νεοδημοκράτες τώρα, νομίζουν πως με αυτό το βίντεο θα ξαναψηφίσουν οι Έλληνες τον Σαμαρά μπουαχαχαχα... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

http://ygro-pyr.blogspot.gr/

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η θλιβερή προαναγγελία μιας άλωσης

Οι ελληνόφωνες μάζες προσπαθούν παντί τρόπω να ξεχάσουν τα σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής ιστορίας, συνεπικουρούμενοι φυσικά από τους κυβερνητικούς καραγκιόζηδες, που ελευθέρως επέλεξαν ως ηγέτες τους.
Ωστόσο, θα κάμω εδώ την αποκοτιά, να θυμίσω ότι στις 29 Μαΐου του 1453 [κατά το ιουλιανό ημερολόγιο] η Κωνσταντινούπολις έπεσε στα χέρια των Τούρκων.

Ε λοιπόν, οι συνθήκες που επικρατούσαν τότε, ανάμεσα στις εκφυλισμένες ελληνόφωνες μάζες της Πόλεως, προσομοιάζουν εντυπωσιακά, με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα ανάμεσα στους νεοελληνόφωνους μεταναστολαγνικους ψηφοφόρους των καθεστωτικών συμμοριών.
Η θλιβερή προαναγγελία της Άλωσης είχε ήδη δρομολογηθεί, πολύ προτού ο Μωάμεθ ο Πορθητής οδηγήσεις τις στρατιές του μπροστά στα τείχη της Πόλης.
Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και την ήδη προαναγγελθείσα άλωση του νεοελληνικού έθνους/κράτους. Διότι, στην ιστορία οι αναλογίες λειτουργούν ως οδοδείκτες. Δείχνουν προς τα που κατευθυνόμαστε, με τον ωμό και αμείλικτο τρόπο των γεγονότων...