Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Πήραν πίσω τον έπαινο για την αιμοδοσία της Χ.Α .Υπό διωγμόν η εθελοντική αιμοδοσία [αν είναι για Έλληνες!]

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΙΝΟΥΣ
Από το εξαιρετικό ιστολόγιο του Γιαννιωτη
Υπό διωγμόν η εθελοντική αιμοδοσία [αν είναι για Έλληνες!]
Η Πράσινη Πτέρυγα, το τμήμα αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής της Πιερίας βραβεύθηκε στις 14 Ιουνίου για την εθελοντική δράση που προσφέρει, από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. 
Είναι γεγονός, πως παρά τον πόλεμο που έχει δεχθεί η Πράσινη Πτέρυγα τόσο από συνδικαλιστικά όργανα, όσο και από διοικήσεις ορισμένων νοσοκομείων, έχει καταφέρει να προσφέρει ελπίδα σε χιλιάδες Έλληνες, στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Η τελετή βραβεύσεως στο νοσοκομείο Κατερίνης επιβεβαίωσε το κοινωνικό έργο που έχει πραγματοποιηθεί από τους εθελοντές αιμοδότες της Πράσινης Πτέρυγας. 

Αυτή λοιπόν η επιβράβευση ήταν που προκάλεσε την οργή παραγόντων της πολιτικής ζωής αλλά και της διοίκησης του νοσοκομείου,

ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;;...ΦΑΤΕ ΚΑΡΓΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
http://ygro-pyr.blogspot.gr/ :Μπα, μπα, τι βλέπω; Και η “δημοκρατική”Λέσβος αντιδρά και δεν γουστάρει άλλο "μετανάστες"; Τώρα είναι πια αργά. Αφού τους ταΐσατε και τους κοιμίσατε, τώρα ως λογικό επόμενο θα  σας γαμήσουνε κιόλας. Έτσι πάει το πράμα, δεν το ξέρατε; Το λέει και η παροιμία. Δώσε θάρρος στο χωριάτη και θα σου ανέβη στο κρεβάτι.. 
Και Φωνάζουν τώρα οι  Μυτιληνιοί που τόσες δεκαετίες ψήφιζαν διεθνιστική αριστερά χαχαχα Χάσαμε λέει την ησυχία μας και πάρτε τους στο σπίτι σας αν τους θέλετε φωνάζουν τώρα!!! Από κομμούνια, αντίφες και επαγγελματίες δήθεν φιλάνθρωποι,

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ : ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ....ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ...ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Τα λόγια είναι περιττά...η  εικόνα μιλάει από μόνη της...
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ               


         http://www.eglimatikotita.gr/2015/06/blog-post_857.html

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ...ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ...ΜΕ ΤΗΝ  ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ 
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με τον αλβανικό…χαιρετισμό του Παναγιώτη Κονέ (φώτο κάτω), λίγες στιγμές μετά… τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από τα τελικά του Euro 2016.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Είμαστε ακόμα ζωντανοί...

Οι φωτο απο τα γραφεια του Ασπροπυργου οπου το 2012 ειχαν τοποθετησει βομβα οι απλυτοι.
Στα ίδια γραφεία επιτεθηκαν το σαββατο [13/6/2015]

Το ξυλο που εχουν φαει οι χρυσαυγιτες [και οποιοι μοιαζουν με χρυσαυγιτη] τον τελευταίο καιρο, δεν λέγεται.
Μην κοιτάτε που δεν τα λέγουν στις ειδήσεις. Εδώ μιλάμε, οτι οι άπλυτοι έχουν ξεφυγει εντελώς.
Ξεκινάνε τσάρκες σε ομαδες των 15-20 ατομων κι οπου δει το ματι τους ανθρωπο γεροδεμενο, κουρεμενον γουλι, που να φοραει και μαυρα, επιτιθενται σαν τις υαινες.
Κι οπως στις παλιες καλες γκαγκστερικες ταινιες, πρωτα δερνουν και μετα ρωτουν.

Με κυβερνηση "πρώτη φορα αριστερα" εχουν ξεσαλωσει τελειως.

Η μόνη κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, είναι η κρίση του Ελληνισμού [Σιμόν Λε Μπαρόν]

ΑΞΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ 
Αποσπάσματα από τη συνταρακτική ομιλία της κ. Σιμόν Λε Μπαρόν, από τον ιστότοπο: Thegreekz.com

Κυριες και κύριοι, 
θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την ομιλία στη μνήμη του ιδρυτή του εκδοτικού οίκου "Κάκτου" Οδυσσέα Χατζοπούλου ο οποίος απεβίωσε στις 27 Ιουνίου. Πέρυσι, τον Ιούνιο, είχε εκδώσει το βιβλίο μου στο οποίο έδωσε ο ίδιος τον τίτλο "Μία Γαλλίδα για την Ελλάδα". Θυμάμαι ακόμα το απελπισμένο του βλέμμα και τη χειρονομία που έκανε, κρυφά, για να μην το δουν οι συνεργάτες του: έβαλε ένα δάκτυλο μπροστά στο στόμα του και μου είπε πολύ σιγανά "η Ελλάδα έσβησε"... Ύστερα από ένα χρόνο, παραιτήθηκε. Δεν είναι το ζάχαρο που του πήρε τη ζωή αλλά η απελπισία.