Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Στη Γαλλία οι τζιχαντιστές παίρνουν κεφάλια - Στην Ελλάδα μπορεί να πάρουν και ιθαγένεια!

Σοκ προκαλούν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία, καθώς, όπως μεταδίδει το RTL πραγματοποιήθηκε νέα επίθεση με άρωμα τρομοκρατίας και ΙSIS. 
Το RTL αναφέρει ότι ένας άντρας που κρατούσε τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους έκανε έφοδο σε εργοστάσιο αερίου στην Saint-Quentin-Fallavier στην Κραινόμπλ της Γαλλίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός (ξένα ΜΜΕ γράφουν για αποκεφαλισμό, ενώ φήμες αναφέρουν ότι το κεφάλι του θύματος βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το σώμα του) και αρκετοί τραυματίες, ενώ τοπική εφημερίδα μεταδίδει ότι ενδεχομένως τα θύματα να είναι πολύ περισσότερα. 

Ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - Θεσσαλονίκη, Δικαστήρια, Σάββατο 27 Ιουνίου, 19:00

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ...
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση εις μνήμη του Έλληνα Στρατηλάτη Αλέξανδρου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Ιουνίου, στα δικαστήρια (26ης Οκτωβρίου) στην Θεσσαλονίκη λόγω της απαράδεκτης απαγόρευσης.
Στους σκοτεινούς καιρούς των μνημονίων και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας η οι Έλληνες εθνικιστές δίνουμε το παρόν στον εθνικό αγώνα για να δηλώσουμε προς όλους τους επιβουλείς ότι η Ελλάδα δεν πωλείται, ότι η ιστορία μας δεν παζαρεύεται
ΌΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Σάββατο 27 Ιουνίου, Δικαστήρια, 26ης Οκτωβρίου 19:00, Θεσσαλονίκη
http://www.xryshaygh.com

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...Ψηφίστηκε επί της αρχής το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο.

ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ  ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ .
Με 172 ψήφους υπέρ, 91 κατά και 4 παρών πέρασε επί της αρχής το λαθρονομοσχέδιο που δωρίζει απλόχερα την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς!
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία εκφράζοντας τη θέληση της συντριπτική πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, τάχθηκε απερίφραστα κατά του αντεθνικού λαθρονομοσχεδίου, τόσο κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όσο και κατά τη σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια.
Το λαθρονομοσχέδιο ψηφίστηκε με τις ψήφους των βουλευτών του Σύριζα, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, ενώ ΝΔ και ΑΝΕΛ (ο Ζουράρις ψήφισε ναι!)

Ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, Σάββατο 27 Ιουνίου, 19:00


Ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - Θεσσαλονίκη,  Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, Σάββατο 27 Ιουνίου, 19:00


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση εις μνήμη του Έλληνα Στρατηλάτη Αλέξανδρου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Ιουνίου, έμπροσθεν του αγάλματος του στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Στους σκοτεινούς καιρούς των μνημονίων και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας η οι Έλληνες εθνικιστές δίνουμε το παρόν στον εθνικό αγώνα για να δηλώσουμε προς όλους τους επιβουλείς ότι η Ελλάδα δεν πωλείται, ότι η ιστορία μας δεν παζαρεύεται

ΌΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Σάββατο 27 Ιουνίου, Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, 19:00, Θεσσαλονίκη
 xryshaygh.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ : ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ (φώτο)


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ"  ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!!! ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ενα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται «Η Ζωή είναι χαρά» ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια.

Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ - ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Κάτω πλευρά, προς ΕΡΜΟΥ) ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 

ΟΧΙ στην κατάκτηση της Ελλάδας από την κερκόπορτα της  λαθρομετανάστευσης!

ΟΧΙ στο λαθρονομοσχέδιο που χαρίζει μαζικά την ελληνική  “ιθαγένεια“ στα  παιδιά των αλλοδαπών και ταυτόχρονα νόμιμη μόνιμη παραμονή, με όλα τα  δικαιώματα, στους γονείς και στους συγγενείς τους!

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Άρης Βελουχιώτης - Η μεταπολιτευτική αμφίεση ενός διεστραμμένου δολοφόνου σε ..."ήρωα"

Από τον Ιάσωνα 

Στις 16 Ιουνιου 1945 ο Ριζοσπαστης με τιτλο «Η Προδοσία του Αρη» δημοσιευε την απόφαση της 11ης ολομέλειας της Κ.Ε για τον Αρη Βελουχιώτη (Θαναση Κλαρα ή Μιζέρια)

«Ο Θανασης Κλαρας αφου μια φορά προδωσε και αποκήρυξε το ΚΚΕ γιατί λυγισε μπροστα στη τρομοκρατια του Μανιαδάκη, ξαναζήτησε στο καιρο του απελευθερωτικου αγώνα να ξαγορασει με το αιμα του την προδοσία του εκεινη που ανεγνωρισε και κατεδίκασε. Το ΚΚΕ του ’δωσε τη δυνατότητα αυτη. Σημερα όμως σε μια δυσκολη και κρισιμη στιγμη, απο δειλια και φόβο, παρα τις υποσχεσεις και τη συμφωνια που στα λογια έδειξε, απειθαρχεί (απειθουσε στην εφαρμογη των συμφωνιων της Βαρκιζας) πάλι ξαναπροδίνει το ΚΚΕ με τη τυχοδιωκτικη και υποπτη δρασι του που μοναχα τον εχθρο ωφελει.Στο ΚΚΕ δεν έχει θέσι κανενας, οσοδήποτε ψηλά κι αν στεκει και οσοδήποτε μεγάλος κι αν εινε, όταν οι πράξεις του δεν συμβιβαζονται με το κοινο συμφερον και οταν παραβιάζεται η δημοκρατικη εσωκοματικη πειθαρχία».